Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 9
ingeras26a spune:
Felicitari Amely si Raza de soare! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o sarcina usoara si bb sanatosi!
Pupicei, Ingeras 29+ Maya
Amely spune:
Ingeras, multumesc. Referitor la Sheri, ea nu a dat prea multe detalii la subiectul FIV. Eu stiu mai multe de la ea, ca am tot vorbit cu ea la telefon. Este o haioasa si sunt convinsa ca acest FIV va fi cu noroc pt. ea, de fapt asa a fost de la inceput, toate s-au legat snur...cred ca vrea DD, am eu un feeling
Raza de soare, te mai o data, ca mesajul meu dinainte a aparut iar aiurea si cred ca s-a pierduuut Deci, FELICITARI si un bebe super sa-ti dea DD! Cand faci beta hcg? (ce credeai, ca am uitat?)
Va pup pe absolut toate si sper sa nu o lasati pe Raza de soare sa plece singura la odisee!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
8+
Zenobia spune:
Ia uite!!!!!!!!!! Pierd vremea cu studentii retardati si aici au loc evenimente atat de importante!
Raza, nici nu iti poti inchipui cat ma bucur pentru tine . Am ramas cu ochii pironiti in ecran si nu imi venea sa cred ce citesc, cu un zambet tamp, vorba ta, pe fatza. Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebelush sanatos si mancacios. Ai vazut ca se poate? Acum ia-ti barbatul si fa ce am discutat noi doua. Aveti un motiv in plus!!!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
mihavasoi spune:
Raza de soare bravo,felicitari.M-a emotionat mesajul tau. N-am mai postat de mult pe aici pentru ca nimic interesant nu mi se intampla, dar citesc tot.Asa ma bucur cand una dintre noi reuseste, dupa atata chin, sa ramana.Printre altele, eu am facut HSG si am trompele neinfundate.Astept in continuare minunea, mai ales ca Raza de soare mi-a dat sperante.Si sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenozoospermie usoara(12,8 mil, mobilitate totala + viabilitate=70%) si tot de dr.Matei.Deci se poate...Desi nu va cunosc personal pe nici una dintre voi, va simt alaturi si de aceea va pupicesc muuuult Va doresc din suflet la toate bebei frumosi si sanatosi
kristind spune:
Buna fetele! V-am mai citit mesajele, dar nu am mai scris...nu am mai putut...nu am mai avut chef de nimic... o colaboratoare de serviciu, care avea doar 40 de ani si era o fata deosebita din toate punctele de vedere,a plecat dintre noi intr-un tragic accident de circulatie...am fost socata...dar timpul trece si exista uitarea...
Nu stiu de ce dar si CM-ul a venit la 37 de zile...credeam ca sint..dar de unde! Am fost ieri la monitorizare...mai merg si maine...dar daca nu raman luna asta, pe 27 noiembrie imi face laparoscopie...asta e...adevarul e ca imi e cam frica...
Ieri fara sa stiu am cunoscut-o pe Felicia. Imi pare bine sa te cunosc Felicia! Eu eram intr-un costum gri si te-am intrebat daca i-ai adus flori asistentei..La multi ani inca o data!! Va pupic!!
kristin
felicia_ spune:
Kristind, imi pare rau de colega ta... imi dau seama ce greu e in astfel de momente... totusi, asa cum zici si tu, timpul trece, viata merge inainte, cu bune si rele....
Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut! Sa stii ca m-am gandit: n-o fi vreuna dintre fete pe-aici? Da, eu eram cea cu florile, le primisem de la colegi, si cum am mers direct la spital... Sper sa vii la viitoarea noastra intalnire ( sa o sarbatorim pe Raza de Soare!), o sa vezi ca toate fetele sunt extraordinare! Despre laparo, nu iti face griji, e o interventie f usoara! Iti spun eu!
Mihavasoi, chiar daca nu ai noutati, mai scrie.. vei gasi cel putin suport moral...
Fetelor, daca vreti, sa mai dati amanunte despre voi, sa le trec pe prima pagina!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
lauravoinicu spune:
Fetelor , imi pare rau ca in ultimul timp nu am mai intrat, dar am fost super ocupata , am avut o saptamana plina , i-am luat motul finutului meu si am organizat totul la mine acasa si duminica am avut un soc .... fini mei cand au plecat de la mine spre Bucuresti au avut un accident groaznic s-au rasturnat cu masina , dar acum sunt bine cu toti nu au patit absolut nimic , cineva acolo sus le-a purtat de grija.
Cu inarziere le urez si eu "La multi ani " tuturor sarbatoritelor si le urez bebei cat mai curand.......si multi pupici
Raza de soare, felicitari ....... bravo , ma bucur nespus pt tine ... acum avem iarasi prilej de sarbatoare
Despre mine ce sa va spun , nimic nou , trebuie sa incep sa iau duphaston sa imi vina cilcul ca nu mi-a mai venit in luna septembrie , ultimul ciclu l-am avut pe 28 august , dupa care voi incepe stimularea cu menogon , dar momentan am tot amanat cu plecarea dr. si atatea evenimente.......
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost f dor sa va citesc...
lauravoinicu spune:
Felicia uite amanuntele despre mine : amenoree primara sau secundara , scrie cum vrei tu , inainte doctorii imi spuneau ca este secundara fiindca imi venise o singura data in viata mea ciclul natural dar dr.T mi-a zis mai degraba ca este primara. Microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (pt care am facut driling ovarian ) , endometrioza descoperita laparoscopic , pana acum am facut 2 inseminari cu stimulare cu menogon , 1 tratament cu clomifen care nu a dat nici un fel de rezultat , anovulatie . Am 28 de ani . Sotul : normospermie cu parvisemie .
Poate ca m-am lungit cam mult dar nu stiam exact cum sa iti scriu
Raza de soare spune:
Buna dimineata si mii de multumiri, fetelor! Amely, saru'mana mult! de analize nu am uitat, dar am zis sa merg undeva dupa program...am fost si din pacate, acolo nu se face beta hcg, asa k tb sa ma descurc in alta parte...problema e k nu pot sa intarzii la birou 2 zile
Ref la intalnire: ce ziceti de sapt viitoare? da' dupa ce reusesc sa ajung la T, k asistenta n-a binevoit sa raspunda la tel ieri; dar va anunt in timp util.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Zenobia spune:
Neata, fetelor, va pupacesc pe toate, in special pe tine, Raza de soare, ma bucur fffff tare pentru voi. Daca o puneti de o petrecere treceti-ma si pe mine pe lista, apar negreshit!
Laura, ma bucur ca ai aparut din nou pe la noi. Mai stai pe aici, adica pe forum. Eu iti doresc sa ajungi la Odisee, dar sa mai treci si pe la noi din cand in cand.
Azi am aflat ca alta cunostinta de-a mea este gravidutza, asa ca se pare ca a inceput sezonul. Sa ii dam bataie si mai abitir, asadar.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help