Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
HELLO.Poate o sa va para aiurea intrebarea mea,dar ce fel de medic este dr.Tutunaru?Multumesc
anca
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Marina, Kitty, mercic!
Clau, deci ramane stabilit! 2 luni inseamna pana la Craciun, da? [:P]
Anca, e greu sa iti raspund la intrebare, mai ales ca ne-am "intalnit'" de putine ori... le las pe fetele care ii sunt "vechi cunostinte" ! Daca citesti capitolele anterioare, vei vedea ca parerile sunt impartite referitor la felul in care comunica cu pacienta (uneori glumet, alteori mai expeditiv), la faptul ce e destul de ocupat si uneori nu it acorda timpul la care te-ai fi asteptat ... ca in cazul oricarui dr, da altfel!
In schimb, toata lumea e de acord ce este un profesionist! Eu am motive sa-i fiu fff recunoscatoare ca m-a desfundat ambele trompe ( dupa ce mai facusem o laparo si mi se spusese ca singura mea sansa e FIV-ul...)
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
Multumesc pentru raspuns,dar ma interesa ce specialitate are .Pupici.
anca
ancadragoman spune:
quote:
Marina, Kitty, mercic!
Anca, e greu sa iti raspund la intrebare, mai ales ca ne-am "intalnit'" de putine ori... le las pe fetele care ii sunt "vechi cunostinte" ! Daca citesti capitolele anterioare, vei vedea ca parerile sunt impartite referitor la felul in care comunica cu pacienta (uneori glumet, alteori mai expeditiv), la faptul ce e destul de ocupat si uneori nu it acorda timpul la care te-ai fi asteptat ... ca in cazul oricarui dr, da altfel!
In schimb, toata lumea e de acord ce este un profesionist! Eu am motive sa-i fiu fff recunoscatoare ca m-a desfundat ambele trompe ( dupa ce mai facusem o laparo si mi se spusese ca singura mea sansa e FIV-ul...)
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
Multumesc pentru raspuns,dar ma interesa ce specialitate are .Pupici.
anca
Raza de soare spune:
quote:
Raza de soare, nu va pierdeti totusi speranta!
Niciodata! Dimpotriva, acum suntem mai inversunati k oricand sa facem orice pt bebe. El e prioritar acum.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
felicia_ spune:
Marina, Kitty, mercic!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
quote:
Anca, pai daca nu ai zis clar ce te intereseaza... si eu care ma straduiam sa ti-l descriu...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
Nu te supara pe mine.Ai dreptate nu m-am exprimat eu clar.Pupici multi
anca
KoraPop spune:
Felicia - scuze pt intarziere , iti doresc din suflet LA MULTI ANI!si in acest nou an din buchetul vietii tale sa primesti cel mai frumos cadou....un !
Raza de soare - iti tin pumnii, poate e cu II acum!!!Fa un test si da-ne de veste!!
O zi frumoasa tuturor!
Kora
KoraPop spune:
Felicia - scuze pt intarziere , iti doresc din suflet LA MULTI ANI!si in acest nou an din buchetul vietii tale sa primesti cel mai frumos cadou....un !
Raza de soare - iti tin pumnii, poate e cu II acum!!!Fa un test si da-ne de veste!!
O zi frumoasa tuturor!
Kora
KoraPop spune:
O zi frumoasa tuturor!
Kora