Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 27
kitty_nic spune:
Pupici multi pentru toate tutunicile, si pupici pe burtici pentru .
Poze
Viitorul suna bine!
Nimic nu este intamplator.
Amely spune:
Neata tutunicile mele dragi!
Ioana, in afara de durerile de spate, mai ai si alte dureri, de ex. de vezica? sa stii ca nu-i de glumit cu simptomele astea, te rog mult sa mergi la un control la nefrolog, cu rinichii nu te joci, eu sper sa nu fie nici o infectie, dar de ce sa nu previi, daca poti? Pana una alta bea multe lichide, ceai din matase de porumb (gasesti la plafar). si ai grija de tine.
Alexia, stai linistita ca mananc ca un de ma uimesc si pe mine, nu doar pe ai mei si... parca-parca am vazut azi dimineata o burtica, de unde ieri ma plangeam... Poate ne vedem pe 2 nov. ca si eu tot atunci am programare, seara. Vorbim la tel, ok?
Marinusha, io o burtik frumoasa si pe bebelina scumpa dinauntru! Nu mai ai mult si o vei tine in brate...
Felicia, speranta moare ultima, eu sunt cu pumnii stransi pana bagi testul, care sper din toata inima sa fie ++
Teodora, buna si berica, doar sa fie fara alcool
Pup cu mult drag fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Amely
Alexia poate ne vedem pe 2 nov. ca si eu tot atunci am programare, seara.
Si eu voi fi acolo, Amely! la 20:00 e programarea, da' sigur ajungem mai devreme (dupa cum ai vazut, vine si puiu'). maria, sigur e pana pe 2 nov, cand vezi k mergem 3 fete de aici. Apoi...nu stiu, da' sun-o pe asistenta si intreab-o.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Amely spune:
Raza, Alexia ce bine ca veti fi acolo sa ma incurajati si pe mine, care sunt mama panicoaselor, in plus tot atunci masuram si pliul nucal... Iar eu nici macar nu mai stiu ce face bb, daca e bine acolo in burtica. Nu mai am rabdare si in acelasi timp mi-e frica.
Asa sper, si ma rog la Doamne-Doamne sa fie bine si la mine si la voi, iar in curand toate tutunicile sa aiba niste burtici mari si frumoase. Sunt sigura ca dl. dr. va avea grija sa ramanem rand pe rand burticoase, fiindca daca are si el un defect, este acela ca e mult prea orgolios ca sa accepte o infrangere.
Va pup
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+
marinar spune:
buna fete
Ioana pup dulce dulce. ai grija de tine, sa mergi la control!!!
Amely seara se vede burta mai bine, asa ca insista sera si uita-te ca sa te linistesti. asa-i eu mai am putin, deja ma gandesc la bagajul de spital pt mine si bb si sunt in ceata...dar o sa ma descurc eu.
Raza Antrefrigul este un depozit en-gros de legume-fructe-lactate-carne, etc. stiu pt ca aici stau eu, il vad de la balcon.
Felicia poate bb vrea sa te induca in eroare, cala mine. hai da-ne vestea buna, te roooooooooog!!!!
Zenobia, cina romantica zici...frumos!
Alexia, Kitty, Ana, Clau si toate fetele mele dragi
Marina 27+
burtika
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Ioana- esti sigura ca nu esti graviduta?poate a fost un fel de ciclu peste sarcina....
Felicia- si eu iti tin pumnii !!! hai FELICIA!!!!
Pupici si bafta tuturor!
Kora
kitty_nic spune:
Claucia, LauraSilk, LauraVoinicu, Silvana, dragelor, mi-e tare dor de voi. Ma intreb care este motivul pentru care n-ati mai dat pe aici! Pregatiti oare vreo surpriza?
Daca este asa, eu va tin pumnii stransi si sa va ajute DD. Dar ma repet spunand: mi-e dor de voi, fete dragi! multi.
Poze
Viitorul suna bine!
Nimic nu este intamplator.
Zenobia spune:
Maria08, da si mie imi vine sa ma , eu stiu ca e plecat incepand cu 4 noiembrie. .
Felicia, hai!
Va pup pe toate.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
felicia_ spune:
Fetelor, hai sa nu va mai tin in suspans, sa nu va mai consumati energia dansand cu pampoanele!
Raportez: z1! imi pare rau ca va dezamagesc... dar ar fi fost culmea sa se intample din prima luna!
Ramane sa ii facem galerie Teodorei!
Pupici!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
Zenobia spune:
Felicia, imi pare rau.
Ioana, amanam cina pentru sambata pentru ca maine seara s-a programat o petrecere cu colegii de serviciu. Te pup. Imi pare rau.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help