Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Felicia fata optimista
Amely de abia astept sa ne vedem si eu sunt la fel de nerabdatoare sa-l vad pe bebe. Vorbim la telefon

Facem galerie acum pt Teodora, Kitty si MAmidevladut ele sunt pe ultima suta de metri Bafta multa scumpelor. Hai ca eu nu ma inscriu la Odisee pana nu iau pe cineva cu mine de aici

Ioana, nu m-am suparat deloc, ai grija de tine, mergi fa niste analize, asa cum spunea si Amely este bun pt rinichi ceaiul de matase de porumb si ceaiul de cozi de cirese

Pup toate fetele
Si sa mai fac si eu o strigare pe aici Clauuuuuuuu, LAuravoinicuuuuu, LAura69silk, pe unde sunteti fetelor ca ne este dor de voi

bebe

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Felicia,nu pot sa-ti spun cit de rau imi pare.Cuvintele sunt de prisos.Dar priveste partea buna a lucrurilor(eu asa ma consolez de fiecare data)ca ti-a venit la 28 zile,ca acum ai trompitele bune si permeabile si ca T.a facut tb buna.Numai ca si noi(mai ales EU)tb sa avem rabdare si minunea nu va intirzia sa apara.
Te pup si nu fi trista.E sf.unei luni,dar in acelasi timp si inceputul.Eu cred ca pina in iarna vei fi graviduta.
Eu astept.Stari ciudate.Intepaturi prin burtika.Balonare(dar o pun pe seama cantitatilor mari de fructe pe care le consum zilnic si care fermenteaza).Somnic(dimineata la servici-pina pe la 12,dar am citit ca si Utrogestanul da stari de somnolenta fiindca e progesteron).Pipi,ce sa zic cam des dar poate fi de la apa si iarasi,de la fructe.Nu-mi fac planuri mari.
Ce ma bucura este lipsa spotingului ,care se instala de obicei prin z 22,si eu am trecut de ea.Dar spotingul stiu ca e dat de o insuficienta progesteronica,dar eu suplimentez cu 3 utrogestan/zi.
Sanii sunt singurii care ma cam dor,dar nu mai am incredere in ei.M-au mai durut,si nu a fost nimic.iar la areola nu stiu daca se vede intunecat de acum.Poate gravidutele,ne vor confirma daca e posibil ca areola sa se intunece din z 24?
Va pup pe toate ca am fff multa tb!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alexia fata scumpa, multumesc ca te gandesti la mine, dar eu cred ca luna asta o ratez si, sincer, chiar nu ma asteptam din prima luna sa fie ceva. Deja ma doare spatele si putin burtica, asa ca maine sau poimaine astept musafirii.
Se pare ca nici luna viitoare nu am prea mult noroc daca ziceti ca T este plecat, deoarece urmatoarea ovulatie la mine ar fi 5-6 noiembrie, asa ca......prestam la noroc.
Va pup dulce si va doresc cat mai multe liniute duble, iar dutelor noastre cate o pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Teodora, Alexia, Zenobia, merci pt cuvintele frumoase!
Fetelor, acum sunt suparta "de chiar" (vorba unui nepotel)!
Ma asteptam sa vina rushii, dar speram ca luna viitoare va fi ovulatie pe trompa buna... am sunat sa ma programez: n-am apucat sa deschid gura, ca Ramona m-a avertizat: "pe 17 noiembrie"....
Deci.... prestam la liber, si la noroc!
MamideVladut,
Vin si eu cu strigarea: Clauciiiiaaaa! LauraaaaVoinucu! sper ca sunteti bine!
Laura69silk nu s-o fi intors din luna de miere!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Despre LAURA69SILK va spun eu ca tocmai s-a intors din luna de miere, fericita, m-au vizitat ieri, in ultima lor zi de concediu si o sa intre cat de curand sa va povesteasca cum a fost!! Oricum am vorbit despre forum, ieri si despre : "Cine a mai ramas graviduta de la tutunici ??"
Felicia i-mi pare rau pentru luna asta, dar vine o noua luna, mult succes!!!
Mihailescu_Teodora simptomele tale sunt chiar de bebe, asa ca tin pumnii in continuare!! Pe spoting sa nu te bazezi, nici eu nu am avut nici un spoting luna trecuta si totusi rushii au venit neanuntati fix in z29. Se mai intampla!
Mamidevladut ce rau i-mi pare ca a-ti plecat asa de repede! Dulce rau e Vladut si bine educat, m-am topit dupa el!
Zenobia nu-i nici o problema iubita!! Distractie placuta!!
Amely multumesc pentru grija iubita, am inceput sa beau ceai de soc si chiar tinctura de soc si o sa vad cum ma simt. Daca tot asa rau i-mi este o sa merg la medic, pina la urma. Abia astept sa-ti vad burtica!
Alexia28 ce mai faci graviduta draga??
KoraPop nu prea cred sa fie asa, pentru ca prea au venit fix in z29, asa ca slabe sanse, sa fiu graviduta! Sotul crede asa si ma tot bate la cap sa fac un test, dar eu stiu ca nu e bebe, pentru ca deja am semne de preovulatie, azi in z8. Frumos gand!! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , mi-a fost tare dor de voi , nu am putut intra deloc pe net , am muncit ca negri pe plantatie , am ajuns numai tarziu acasa.
M-am gandit in fiecare zi la voi , imi spuneam in sinea mea "oare ce or mai face fetele mele"...... Acum am recuperat si am citit din urma cate ceva......
Ioana , ai fost o nasa superba , o nunta ca in povesti , si finuta ta a fost minunata , abia o astept sa ne povesteasca cum a fost in luna de miere.
Alexia , Amely , Raza ....... va pupacesc pe burtici
Marinar , abia astept sa facem cunostinta cu bebelusa cretofolina....
Kitty ,Felicia acum sunt aici , si mie mi-a fost tare dor de voi , acum sper sa nu mai lipsesc asa mult...

Despre mine ce sa va spun , nimic nou , asteptam sa incep sa fac o noua stimulare cu menogon dar cum dr. este plecat o sa aman pe luna decembrie , am luat duphaston ca sa imi vina CM si cand l-am sunat pe dr mi-a zis ca o sa fie plecat si sa amanam..... asta este , sunt un pic dezamagita , am pierdut deja 2 luni , si vreau neaparat anul acesta sa mai fac o incercare . Apropo stie cineva cand mai are dr plecari , in afara de asta dupa 3 , 4 noiembrie ?

Va pup pe toate tutunicile fara nici o exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

LauraVoinicu !
Fetelor, sa fiti cuminti si pana ma intorc eu ( peste o saptamana) sa vad o gravidutza care asteapta sa o trec pe lista!
tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Da,da,da eu voi fi cea mai cuminte si voi astepta sa ma treaca Felicia pe listuta!Visez si eu cu ochii deschisi!Ce sa fac?
Fetelor,m-am trezit dimineata asa de tulburata.Am visat ca nascusem.Dar BB-ul era o chestie mica ca un bob de fasole pe care-l tineam intr-o cutiuta de metal cu capac.Dar eu eram convinsa ca asa tb sa fie si vroiam sa-i pun pampers.Fetele cu care eram internata in salon,imi ziceau:,,tu nu vezi ca sunt gemeni?de-aia sunt asa de mici!gindeste-te ca sunt 2 nu 1!Si m-am dus sa ridic capacul la cutiuta si erau 2,intr-adevar care crescusera marisori!Va da-ti seama ca subconstientul meu e praf!
va pup si va scriu ma tz!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Teodora , sa stii ca si eu visez in ultimele nopti numai si numai copii, unii sunt ai mei, altii nu, dar de toti am eu grija, le fac baie, ii imbrac samd. Sa stii ca nu subconstientul e praf, ci dorinta e mare! fata frumoasa si optimista.
HAI TEODORA! .
toate tutunaresele si toate burticile.

Poze
Viitorul suna bine!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Laura ce bine ca ai mai dat pe la noi, ca tere dor ne-a fost de tine...

poate ne aude si Clau!!!

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput