Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 29
alexia28 spune:
Buna fetele,
Laura ma bucur ca am mai auzit vesti despre tine
Ioana pai ce sa fac iubita si eu bine pe aici, ma vait ca deja am burtica si clar nu de la bebe si nici de la mancare ca nu prea ma omor. O sa ma fac o ....asta este.
Felicia concediu placut
Pup fetele Amely, Ana_p, Ariana, Clau, Felicia, Ioana, Kitty, Korapop, Laura69, LAuravoinicu, Mamidevladut, Marinar, Raza de soare, Teodora, Miruna, Mmc Silvana, Zenobia si va doresc un weekend placut
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Raza de soare spune:
Toata dimineata am stat k pe ace...ieri si azi am avut cate o pata (adik 2 in total ) bej-maronie ieri si azi doar bej...si tot sunam dupa T si nimic; ma rog, l-am gasit si a zis sa stau linistita, k e de la implantare. atata timp cat nu e sange (si NU este!!!), nu ne vedem/auzim decat pe 2 nov. da' ce emotii am avut, nu mai spun...
pupici la fete, wk placut, tin pumnii, sa auzim de-un bb sapt viitoare, ce ziceti?
lasa, alexia, sa ne facem toate , numai bebei sa avem si sa fie sanatosi! k dupa, nu-i problema, tinem toate regim...abia avem un motiv in plus sa vorbim/vedem.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
miruna79 spune:
Buna fetele dragi
Mihaelescu Teodora nu mi a venit sa cred cand am citit ce vis ai avut ptr ca am avut aproape aproape acelasi vis jur.am visat ca am un brate un copil foarte foarte mic care nu era al meu dar voia la mine sa il alaptez patul lui era o cutiuta si cautam pampers sa il schimb.m-ai lasat cu gura cascata oare are vreo semnificatie??
Pup toate fetele
miruna79 spune:
Felicia inainte sa pleci sa deschizi un nou capitol ca ai o mana foarte buna .
Va pup
Amely spune:
Raza, ai vazut ca dl. dr. stie cel mai bine cum sa linisteasca "paranoicele"? eu sunt una dintre ele, la cat l-am stresat la telefon, de fapt l-am innebunit efectiv Ultima oara cand am fost la cabinet, dupa eco l-am intrebat: "daca mai apare cumva vreo pata maronie, pot sa va sun?" la care el: "bineinteles, stii doar ca ador cand ma suni tu!" Cred ca ati inteles ghilimelele...
Alexia, tu de ce nu vii pui la odisee? si eu am ezitat mult, am intrat tarziu, practic dupa 7 saptamani cand eram cat de cat sigura, dar fetele de acolo sunt tare dragute. Nu ca tutunicile, bineinteles, ele sunt fetele mele de suflet si asa vor ramane, o parte din ele de fapt se regasesc acum acolo. Eu sper sa se regaseasca in curand toate!
Felicia, nu iti voi spune "imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta", ci "stiu ca va fi luna viitoare". Iar in loc de consolari, iti dau un de incurajare si te am in gandurile mele, cand ma rog la DD sa va trimita pe toate la odisee, tu esti cap de lista (langa Ioana).
Fetelor, stiti ce am observat? La "Asteptand un ingeras" raman tot mai putine din aspirantele de "odinioara", care erau cand m-am inscris eu. Asta inseamna ca mai toate au reusit sa-si implineasca visul. Deci, mai devreme sau mai tarziu tot se intampla. Sigur, mai sunt din pacate si fete care inca mai lupta, si cu atat mai mult sunt demne de admiratie, iar eu sunt sigura ca vor reusi si acelea. Ma rog si pentru ele, chiar daca au renuntat sa scrie sau intra mai rar, fiindca sunt niste fete deosebite, si merita cei mai minunati bebici din lume.
E clar, m-a apucat nostalgia... nu vreau decat sa va spun ca poate luna asta, sau luna viitoare sau in curand, dar pana la urma sigur se va intampla, la fiecare dintre noi minunea.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
kristind spune:
Buna, fetele! Am intrat si eu sa va salut si va spun ca maine ar trebui sa imi vina. Nu prea am simptome, ma doare din cand in cand burta, nu mai rau ca de obicei (avand in vedere ca am endometrioza), asa ca astept...Dupa spusele d-lui T, am toate sansele sa raman luna asta, dar..totusi sper ca D-zeu ma va scapa de laparo, care va avea loc pe 27 noiembrie. Va pupic si sa va ajute D-zeu pe toate sa aveti bebei.
kristin
mihailescu teodora spune:
Buna seara ,Tutunici dragi! pentru fiecare!
Kristind,bafta multa!iti tin pumnii sa fie cu ochisori!Si in privinta mea ,Tutu s-a aratat incintat de situatie,dar.....vom vedea.
Eu sunt z 24,ovulatia in z 14.Sanii ma dor ciudat.De fapt in fiecare luna ma dor diferit ,nu stiu ce sa mai cred.Cel mai ciudat simptom, pe care nu l-am mai avut pina acum este o stare permanenta de emotie.Ma surprind de parca as astepta un mare verdict.Am asa un gol in stomac,de parca as fi aflat o superveste.Sau poate c-o sa aflu,cine stie....Doar Doamne-Doamne.
Eu,de obicei,sunt o tipa cu o conduita fff civilizata in ceea ce priveste alimentatia.Poate si pt ca anii trecuti am urmat un regim dat de o nutritionista si mi-am trasat niste linii f clare in ce priveste combinatiile de alimente si hrana sanatoasa.Aceste directii le-am urmat cu sfintenie,doar ca de vreo 2 zile ma lupt cu mine insumi.
Chiar am stirnit poftele unei gravidute(pt Raza)spunindu-i ceva de niste hamsii,dar azi am intrecut orice masura.Daac pina la 16 am stat doar pe struguri si ardei capia(marea mea pasiune),ei,cind am ajuns acasa parca am inebunit.Vad in frigider citiva cartofi prajiti,reci ramasi de-aseara de la sotul meu.Pe ei!mai vad un borcan de gogosari murati.N-aveam rabdare sa deschid capacul...Mai studiez putin rafturile.Si gasesc niste castraveti cruzi,pe care-i atac(a 2-a mare pasiune a mea).Dar parca nu ma satisfacea nimic...Si-mi aduc aminte ca am in congelator o cutie de mouslitos(pe care o tot mutam dintr-un sertar in altul ca n-aveam chef de ei).Si nu pot sa va spun cum am inghitit eu 8bucpe nerasuflate......
Trage-ti si voi concluziile.....
Si-o sa-mi inchei seara apoteotic cu o halba mare de ceai de slabit sa pot elimina dezastrul culinar de la mine din stomac !
In rest,crampe prin burtica ,o durere ff ascutita in ovarul drept azi dimineata cind m-am dat jos din masina,aproape ca nu puteam pasi.
Pina acum,inainte de toate ciclurile am avut acel spoting ,cu cel putin 5-6 zile inainte.Pina acum absolut nimic.
Fetele care iau Utrogestan,e posibil ca progesteronul sa impiedice aparitia acestui spoting?
Am citi si la FIV,si acolo se iau cantitati uriase de progesteron,si cind ET nu e reusit,sau si cind ramin la unele din ele apre si acel spoting(chiar Musete povestea de curind prin cite a trecut pina si-a facut testul de sange).Eu imi fac singura curaj!
Nu stiu de ce,dar luna asta ma simt f linistita,fata de restul lunilor in care presimteam cite ceva nashpa,acum sunt calma.
Si nu in ultimul rand,m-am rugat fff mult si am fost foarte des la biserica .
Doamne ajuta la toate fetele care-si doresc bebelusi!
Va imbratisez cu drag si va doresc un week-end placut!
P.S.
Iertati-ma ca am scris romane,dar va simt calde si receptive si mi-am deschis sufletul in fata voastra!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!!
Kristind si Mihailescu_Teodora multa bafta!!!....
Pup toate tutunicile..........
mihailescu teodora spune:
Pupici la toate Tutunicile dragalase!.
Nu stiu daca a ajuns cite unul de fiecare,dar suplimentam!
Nu stiu ce va iesi pina la urma,gravideala au ba,dar eu nu mai pot!Ma dor infiorator sanii si cel mai ciudat lucru SALIVATIA.Fetelor ,ma trezesc noaptea sa-mi inghit saliva!Glandele mele secreta rau de tot.Inghit din minut in minut,ca mi se umple gura de apa.N-am pomenit asa ceva pina acum,la mine!Ce-o fi?
Hai,ca daca altele ni le mai inducem,asta cu saliva mi se pare prea de tot.
Repet,nu ma entuziasmez,dar sunt lucruri prea ciudate.
Azi z 25.Incepe numaratoarea inversa.Deja mi-am pus un test de sarcina in baie(de fapt l-am primit de la o prietena draga,acum vreo 2 saptamini sa-mi poarte noroc).Stie cit de mult imi doresc sa devin mamica!!!
Sper sa ma abtin!Mai devreme de miercuri,daca nu-mi vine(ptiu,drace)nu voi face testul.
Si azi cind l-am sunat pe tatal meu de <<La multi ani!>>,mi-a zis ca cel mai frumos cadou pe care-ar vrea sa-l primeasca ar fi un nepotel(ca).Cum sa m-apuc sa-i spun,,stai,tati,ca azi sunt z 25 si vedem noi miercuri''.Oricum ,parintii mei stau in Ploiesti si vom merge saptamina viitoare la ei!poate in cadou ,ma va ajuta Dumnezeu sa pun si o pereche de botosei!
Sa ne ajute Dumnezeu la toate sa fie bine!
Va pup si va doresc o sambata frumoasa.
P.S.Va voi tine la curent cu modificarile de ultima ora.Daca vor fi!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
lariana spune:
Buna fetelor!Imi puteti da si mie nr de telefon al Dr Tutunaru?Eu am de la o cezariana 4 luni si acum am ramas din nou.As vrea sa stiu daca pot pastra sarcina....fara riscuri prea mari.