Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 30
mihailescu teodora spune:
Lariana,mergi cu incredere la d-l dr.Tutunaru!
N-o sa te lase sa fii expusa riscurilor,daca el va considera ca e ceva in neregula iti va spune si veti gasi solutii impreuna!
Telefonului personal al d-lui dr.0723 999 939 si al asistentei Ramona(asta-i pt programari)0720 099 299.
Dar, te sfatuiesc sa-l suni pe Tutunaru personal,ca Ramona e posibil sa nu-ti raspunda.
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
alexia28 spune:
Buna fetele,
Teodora iti tin pumnii stransi sa ti se implineasca visul. O singura remarca as vrea sa-ti fac, sa nu mai bei ceai de slabit pana nu ai rezultatul, eu stiu ca nu este indicat, provoaca contractii, asa ca stai cumintica pana la rezultat. Despre spoting nu stiu sa-ti spun pt ca eu nu am avut asa ceva. La multi ani tatalui tau si ai grija de tine
Kristind bafta multa si tie sa nu mai vina uratii, poate i-a speriat viitoarea laparoscopie asa cum s-a intamplat si la mine
Amely o sa vin si eu la odisee, dar mai vroiam sa mai iau cateva tutunici cu mine ca tare imi sunt dragi
Va pup pe toate si inca mai tin pumnii si altor tutunici dragi mie Kittysor si Mamidevladut
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Alexia,saru'mina de sfat,in ceea ce priveste ceaiul de slabit!N-am stiut ca da contractii.
Please,asteapta-ma si pe mine pina miercuri si ia-ma cu tine la Odisee.Si dac-ar fi,Doamne ajuta,o sa ma-nscriu si eu tot la mamici de mai-iunie,desi voi avea DPN-ul in iulie!!!!!La topicul asta sunt fff multe fete dragi,foste aspirante.Le stiu povestea tuturor,si-as vrea sa ma alatur si eu lor.
Multumesc pt tatal meu!
Teodora
Ioanatugs spune:
Zenobia si Mamidevladut va tin pumnii stransi si voua, stiu eu ca asteptati cele II liniute. Sa dea Domnul sa vina cat mai repede!!
Alexia28 abia astept sa te vad !
kristind spune:
Neata fetelor! M-am trezit si eu cu o problema!!!Vine sau nu vine?? Inca nu a venit desi trebuia sa vina de ieri.Dar sint cam nelamurita si nu stiu ce sa cred. Stiu in ce zi a avut loc ovulatia, ca m-a monitorizat, si dupa calcule trebuia sa imi vina ieri. Se poate cu toate ca m-am monitorizat sa imi intrazie???? Mi-am luat temperatura si ieri si azi si am 37,1.Stie cineva sa imi spuna daca e bine??sau cum e?? Nu am facut test si parca nici nu imi vine ca am facut prea multe si ...Ma dor sanii parca mai tare ca de obicei si m-am trezit cu o durere de cap!!Burta ma doare ca si cum mi-ar veni, dar nu e ceva neobisnuit. Ce parere aveti?? Multumesc pentru incurajari!!
kristin
alexia28 spune:
Kristind fugi repede si fa testul, hai ca de abia astept sa sarbatorim la Ioana ca mi-e dor de o mancarica bunaaaaa Temperatura este buna, nu prea indica ca ti-ar veni uratii, ca este cam ridicata, ar indica altceva, asa ca nu mai amana ca eu zic ca este de bine. Tin pumnii
Ioana pai o sa ma vezi in curand umflatica trebuie sa-ti facem o vizita ca de abia astept sa mananc ceva bun
Mamidevladut vreo veste? Haide ca nu mai am rabdare pana maine
Teodora sigur ca te iau cu mine la mamici, ca si asa ma simt cam singurica pe acolo, am scris un mesaj si nu m-a bagat nimeni in seama (in afara de tine), sunt foarte multe fete dar tot aici cu tutunicile mele ma simt cel mai bine
Pup fetele
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Kristind,baga repede testul.Daca te-ai si monitorizat,n-ai ce sa mai astepti!
Dar Utrogestan ai luat?Ca si eu iau,si-am mai bagat ochiul pe la alte subiecte si spuneau fetele pe-acolo ca da intirzieri,eu nu l-am oprit dar nu stiu ce sa fac.Sunt z 26,temp nu mi-am luat-o ca m-am culcat tz azi noapte si nu mai are relevanta.Am si eu aceleasi dureri de burtika si de sani.Dar sanii ma dor in reprize nu constant.Poate,poate...
Zenobia,Mamidevladut,pumnii strinsi si pt voi!
Alexia,am vazut ca si eu am intrebat ceva si nu mi-a raspuns nimeni.M-au ignorat total.Si mie imi sunteti dragi,voi,Tutunicile desi o perioada n-am fost asa activa pe forum,dar citeam tot ce se scria.Unpentru o pestoaica draga cu puiut la purtator!
Teodora
O asteptam pe Alexia sa ne deschida un nou capitol!
Vrem o mana de graviduta!
Felicia a purtat mult noroc fetelor,dar daca ne-a parasit pentru o saptamina....
Alexia,hai!Pina nu ne inchide Ale!
pentru toate!
Teodora
mamidevladut spune:
neata fete scumpe,
va multumesc pentru galerie, dar nu am nici o veste: rusii nu au venit, dar din pacate astazi am un test negativ, asa ca.....nu imi spuneti ca e prea devreme pentru test ca deja e prima zi de intarziere. In august testul s-a pozitivat in ziua in care trebuiau sa vina rusii.
Alexia, Ioana, Teo si tuturor tutunicilor multe liniute duble.
Au ramas in cursa Teo, Zenobia, Kitty si Kristind, carora le tin pumnii sa fie cu ochisori .
P.S. As fi vrut totusi sa fac monitorizare luna viitoare, vad ca dupa chiuretaj m-am cam dereglat, care dintre voi ati facut in alta parte decat la T?
Zenobia spune:
Pup toate Tutunicile!
Da, inca nimic nou.Nici rushi nici simptome de rushi, dar nici de gravi.
pentru fiecare dintre noi.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help