Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 31
alexia28 spune:
Teo nu te supara iubita pe mine ca nu deschid capitol dar eu nu prea am avut mana buna data trecuta cand am deschis, adica am avut doar o singura graviduta pe Amely si eu vroiam multe multe. Dar stiu pe cineva care are mana buna, asa am vazut eu pe la alte capitole...Ioanaaa haide deschide tu un nou capitolas...Ale, te rog sa nu ne inchizi capitolul pana nu intra Ioana
Mamidevladut stii tu treaba ca pana nu vezi rosu....monitorizare am facut eu in alta parte, la Med-New-Life dar nu zic nimic acum, ca nu este cazul la tine, eu inca sper la II liniute
Zenobia tinem pumnii
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Zenobia spune:
Teo, Alexia, Mamidevladut, Ioana, multumesc mult ! Eu chiar nu sper nimic, nu stiu de ce, cred ca m-am dereglat de cand cu doctorul asta; luna trecuta mi-a intarziat 4 zile, cred ca s-a speriat de Tutunaru. Ma gandesc ca poate e tot o dereglare si luna asta. Ma rog, in noaptea asta se pot intampla multe... sau nu
Teo, Kristind, va tin si eu pumnii! Sa fie cu ochisori, guritza si picioruse grasutze!
Mamidevladut, imi pare rau ca nu s-a pozitivat testul, dar asta nu inseamna nimic, aminteste-ti de Marina!!! Asa ca ...
Kitty, iti pumnii tare, tare de tot!!!
Va pup pe toate fara exceptie si o astept pe Ioana sa deschida un capitol nou! Te , Ioana!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
mihailescu teodora spune:
Pup fetele frumoase si destepte!
Alexia,tu ai luat Utrogestan DPO?Cred ca mi s-a urcat Utrogestanul la cap!Am si eu o problema ,ce-aveti cu mine?
Mi-e teama sa nu dea intirzieri ca abia mi se reglase si mie la 28 zile.
Zenobia,tu ai luat?
Stiu ca Amelyei i-a intirziat de la Utro.
Deocamdata nu e cazul la mine,dar sa dorm linistita.
In alta ordine de idei,simt ca lesin de cald,desi sotul meu imi cerea o bluza de trening ca-i era frig,iar eu nu stiu de ce sa ma mai dezbrac,ca mor de cald.Si nu-s racita ,nicica sa am motiv.Pur si simplu!
Ale,nu ne inchide!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Zenobia spune:
Teo, nu am luat Utrogestan, asa am auzit si eu ca intarzie de la el. Nu am luat pentru ca am inteles ca se ia daca esti gravi, pentru fixare, si daca nu sunt ce rost are sa iau... Eu am avut pana acum doua luni CM fix ca un ceas, la 26 de zile. Insa luna trecuta a venit la 30 de zile, 4 zile am fost convinsa ca am ramas, acum vad ca iar intarzie, nu stiu ce sa mai zic... Ei, deocamdata nu e asa de grav. Nici test nu-mi vine sa fac... deocamdata... ca sa nu cad de sus.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
kristind spune:
Buna fetele! Abia am prins calc. ca sotu meu daca se apuca de el nu-l mai lasa!!Am facut testul...dar din pacate, nimic.Poate doar intarzie ca de obicei. Inca nu mi-a venit. Astept ziua de maine, dar banuiesc ca testul nu greseste. Va pupic. Noapte buna!!
kristin
Ioanatugs spune:
Va multumesc fetelor ca va ganditi ca va pot purta noroc, chiar mi-as dori sa am mana buna. Asa ca mult noroc si poftiti va rog la un nou capitol! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87159