Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Felicia,sper din tot sufletul sa nu ai asa un organism parsiv!
Stii cind ai avut ovulatia?Parca nu te-ai monitorizat luna asta sau sunt eu?
Pe mine m-a durut burtika si inca ma doare de la 3 zile DPO,iar sanii cam de 2 zile,dar ma dor in reprize ,nu permanent.Sunt z 22!E prima luna in care am ovulat de cind ma monitorizez!

Teodora

http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/TEODORA/url

Mergi la inceput

Ariana1,Ana_p bafta si voua!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Pupici la toata lumea!

Am intrat si eu pe fuga sa va salut si sa va spun ca la mine nimic nou, trebuie sa vina rushii pe 27, mai mult ca sigur vor veni ca am impresia ca am ratat ovulatia cu prostiile alea de teste etc... Oricum, sunt optimista. Sper sa prind monitorizare in noiembrie, chiar daca e Tutu plecat la inceput, eu oricum ovulez cu intarziere, spre z 17. Am avut o discutie "serioasa" cu sotul si i-am zis ca de Craciun vreau sa fie bebe pe drum... . Dar la ritmul in care traim... nu stiu...

Felicia, hai poate se intampla mai repede si la tine, nu in decembrie, ala e targetul meu . Sau sa fim gravidute in acelasi timp, de ce nu?

Va pup pe toate si sper ca mai intru curand!!! Ioana, trec cu sotul pe la tine vineri seara pe la 7.30 pentru o cina romantica . Opreste-ne te rog o masa. Abia astept sa te revad!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Teo, am ovulat cu siguranta in z 14, deci ar fi 14 zile...
Clau, mi-e e dor de tine...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Alexia28 iubita, esti o graviduta foarte activa si tu, Doamne fereste, nu am vrut sa spun, ca nu ai fi. Am vrut doar s-o laud putin pe burticoasa noastra frumoasa de Marina, ca e asa de activa pe la noi, desi are foarte multe de discutat si cu gravidutele de pe la Odisee. Nu am vrut sa spun ca tu si Amely, sau oricare alta graviduta de aici ne-a uitat, toate sunt cu ochii pe noi, sa ne ia cu ele la ODISEE, nu-i asa fetelor??? Doar ca mi-e draga mie Marinar, care intra in fiecare zi si ne lasa cate un mesaj si abia astept sa-i vad bebelusa cretzofolita si bucalata. Stiu ca si tu vei fi la fel de activa si ca vei intra mereu aici, sa vezi ce facem si care va fi urmatoarea graviduta. fata dulce!
Fetelor eu nu stiu ce am, ca nu ma simt prea bine. Sunt prin z7 si de cand am facut inseminarea, acum trei saptamani, aproape in fiecare zi m-a durut spatele. Ma tot gandeam ca e semn bun, ca poate o fi cu ochisori si se instaleaza bebe acolo, dar nu a fost sa fie asa. Au venit rushii, a si trecut foarte repede, in 3 zile am scapat de vizita lor si eu in continuare ma simt rau, mai ales dimineata. Am dureri de cap si senzatii de voma, ma doare in continuare spatele, in dreptul rinichilor si nu ma pot trezi efectiv. I-mi trebuiesc vreo 3 ore, ca sa ma trezesc oricat de multa cafea as bea. Am si ochii umflati dimineata, nu ma recunosc, mi-e frica sa nu fi facut vreo infectie la rinichi de la inseminarea facut cu dr. Mihalache si biolog Matei. Am auzit ca se poate intampla, daca nu a fost preparata bine sperma, pot apare infectii si tare mi-e frica. Ma gandeam sa-mi fac o analiza de urina, sa vad cum stau, ca merg si foarte des la baie, mult mai des decat inainte. Nu stiu ce sa fac, sa mai astept poate-mi trec durerile, sau sa merg la un control ???
Zenobia va astept cu drag, s-a notat
Amely stai linistita iubita, va creste si burtica! Pup cealalta graviduta activa, sa nu va suparati pe mine, ca o laud pe una si pe celelalte nu!!

Mergi la inceput

Felicia,Felicia,Felicia.
Te rugam ,da-ne o veste buna!
Iti tin pumnii stransi,stransi,stransi.....
Un pupic pentru Felicia si pentru restul Tutunicilor cite-o.Scuze,am vrut sa fie cafeluta....
Pupici
TEO

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Intru scurt, sa tin pumnii fetelor si sa spun teodorei k ieri am inghitit 10 hamsii fara sa respir (a, cik le aduc de la Antefrig...ce-o fi asta, habar n-am, da' nici nu ma intereseaza k au mereu hamsii acolo) si mi-a trecut pofta...apoi a inceput raul.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Zenobia: ai scris ca T. e plecat la inceputul lunii noiembrie...???? Stii exact perioada?? Eu trebuie sa ajung la el incepand cu 30 octombrie.....sper sa nu pierd si luna asta din cauza plecarii
Pup toate Tutunaresele! Sa auzim cat mai repede de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Fetelor, deocamdata n-am nici o veste, nu e nici alba, nici neagra... de fapt e un gri spre negru, ca, daca ieri inca erau sanii umflati, desi nu ma mai dureau, azi nici nu ma dor, nici nu mai sunt deloc umflati.... deci astept sa merg la baie sa vad rosu!
Ioana, , neaparat sa mergi sa iti faci analize, nu e de glumit cu rinichii!
Pupici tuturor si o zi minunata va doresc!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

HAI FELICIA!HAI TEODORA! Asteptam vesti bune, nu lasati garda jos!

Poze
Viitorul suna bine!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput