Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, ma bucur ca te simti bine! Nu stiu ce sa zic despre burtica... probabil la fiecare creste intr-un ritm propriu... daca la eco se cede ca bb a crescut, eu zic ca e bine!
Teo, hai ca ai fost simpatica cu hamsiile! Si i-ai facut pofta si Razei... daca nu gaseste ?Te inteleg cu lipsa de inspiratie la scris... eu am fost pana de curand prof de romana, si tut stau uneori si ma "holbez" la monitor, negasind cuvintele!
Eu nu am nici un semn, al meu organism nu ma anunta nici cand vine CM, banuiesc ca asa va fi si cand nu va veni...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ancadragoman,tragi cu ochiul?
Join us!

TEODORAhttp://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daaaaaa
Mai intru la subiectul asa din cand in cand ca sa vad ce mai faceti si ce noutati mai aveti.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele Tutunici,
eu nu am nimic nou de spus despre mine, decat ca am tot avut de lucru mult, mult de tot.
Acum am intrat sa va salut, sa va pup mult si sa va asigur de dragostea mea.
si haideti cu vesti bune, fetelor!
HAI FELICIA, HAI TEODORA!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by felicia_

Teo, hai ca ai fost simpatica cu hamsiile! Si i-ai facut pofta si Razei... daca nu gaseste ?

Ba gasesc! Si dak nu au, ii pun sa faca! Sa nu se puna cu poftele mele! Si preventiv, intreb si de unde se aprovizioneaza.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bai ce e cu poftele astea????????
profitati, profitati, acum cat va baga toata lumea in seama. eu nu am avut si nu am dat tot asa sunt sfatuita, ca dupa ce vine bb nu ma mai baga nimeni in seama...bb va fi pe primul plan.

Amely stai linistita ca burtika o sa creasca, nici la mine nu se vedea la inceput, doar eu o vedeam dar era aia de grrasime . si apoi a crescut brusc.

Alexia deci nu l-ai sunat pe T...

nic eu nu am pana cand nu ne-a dat T unda verde, dar prezervativ nu folosim. stiu ca ar putea provoca contractii sperma, dar daca mie mi-a fost ok... poate o sa folosim in ultima luna, dar la cata activitate o sa avem atunci!!!

Ioana pup fata dragalasa. si mie imi e dor de Clau dar nu mai stiu nimic de ea.

va pup pe toate

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Hei fetele ce mai spor la scris aveti

Teo hai sa-ti raspund si eu, nici eu nu am avut simptome decat de CM, ma durea burta de ziceai ca-mi vine CM, nu indrazneam sa fac test. Singura chestie care mi-a dat un pic speranta a fost absenta SPM, de obicei ma durea capul ca cateva zile inainte, eram nervoasa...toate starile alea ce CM, sanii ma dureau si ma dor si acum destul de tare. Bafta multa

Amely stai linistita ca o sa creasca si burtica Dar mananci? Ca ultima data nu prea....

Marina burticutza , da intr-adevar nu l-am sunat pe tutu, mi se pare aiurea sa-l sun sa-l intreb daca am voie sau nu....

5+

: http://bd.lilypie.com/KnQ2p3.png

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Citesc cu mare placere tot ce scrieti si voi chiar imi faceti ziua mai frumoasa. Eu sunt in ziua 14, azi am ovulatia (dupa intepaturile mari din burtica), am aseara, dupa indicatia d-nului doctor. Oricum eu imi pun mari sperante in operatia din ianuarie, dar mi-a si dat de gandit domnul doctor cand mi-a spus ca unul dintre ovare este asezat posterior, in spatele uterului, si ca e posibil sa fie astfel de la o infectie mai veche sau ...de la endometrioza
V-ati mai confruntat vreuna dintre voi cu asta?
Multi tuturor!
Felicia, cand se va apropia data operatiei o sa te mai deranjez cu niste intrebari despre cum a fost. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_p, sper sa scapi de laparo... dar te ajut cu placere daca pot!
Mai fetelor, sau corpul meu e total "insensibil", sau o sa ma trezesc cu rushii pe furis... sanii m-au durut un pic zilele trecute, acum nu ma mai dor deloc... deci...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Bafta Felicia

Ariana1

Mergi la inceput