Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 24
Amely spune:
Neata dragalaselor!
Ioana,
Felicia, Teo, tare mi-ar placea sa fim colege de odisee incepand de luna asta
Teodora, la ce simptome te referi tu pui? la cele dinainte de testul de sarcina? Daca e asa, atunci iti spun sincer ca nu am avut decat simptome de ciclu, NIMIC special care sa tradeze cele 2 viitoare liniute. Nici macar pete de implantare, sau somnolenta, sau greata. Poate doar... o liniste interioara, pe care am simtit-o cu o zi inainte de a face testul. Dar la mine putea fi si din cauza ca fusesem la biserica de Sf. Ioachim si Ana, iar asta ma linistise foarte mult.
A, si ar mai fi ceva, eu si asa mergeam des la toaleta de felul meu () dar atunci am constatat ca simteam nevoia sa merg si mai des. Pe urma organismul meu s-a obisnuit si am mai rarit-o.
Drept sa va spun, eu si acum retraiesc momentele din duminica aceea din 10 septembrie cand am facut testul, a fost ca un vis... pe care il veti trai fiecare dintre voi, unele poate chiar luna asta. Eu sunt langa voi si va tin pumnii, nu scapati asa usor!
De bb al meu nu mai stiu nimic, nu l-am vazut de vineri, de la eco. Sper ca e bine, eu asa simt. Dar am o problema, sa nu radeti de mine (o fi de "mansarda"?) nu-mi creste burtica, cel putin nu vizibil... tare as vrea sa vad si eu un botz rotunjor, cum povestesc alte gravidute, dar... nimic! Si nu e moft, eu ma gandesc ca e bine sa creasca, inseamna ca si bb creste. Macar sa fie bb bine, ca in rest nu-i bai.
Va pup cu drag pe toate si va astept cu multe vesti bune... cu II!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata!
Ioana,,multam frumos de galerie>vreau sa fiu supernepasatoare luna asta.As prefera sa am 1-2 zile de intirziere.Dac-ar fi cu ochisori,i-as face cel mai mare si frumos cadou tatalui meu,a carui zi e sambata.Si stiu ce mult isi doreste sa fie bunic!Dar si noi,parinti!Sotul meu e innebunit.Numai despre asta imi vorbeste.
Raza,mi-as dori toate simptomele pamintului,amplificate la maxim,numai sa fiu !
Alexia!Inainte de data la acre ar fi tb sa-ti vina n-ai avut nimic?Ceva asemanator PMS?Multa fericire tb sa fie la voi in casa!
Fetele ascultati-l pe TUTU cind va spune sa nu,ca stie el de ce.Spre exemplu ,nasa mea era sa piarda sarcina de la asa ceva.Toata sarcina ,doar cu prezervativ au facut.
Feliciafata sufletista!Pai tu ce crezi?Daca nu scriu tot timpul,nu trag si eu cu ochiul?!
Crede-ma,citeodata n-am deloc inspiratie la scris.SAu ma apuc si scriu km si apare cineva in birou si inchid,pierd tot,ma enervez si nu mai reiau.
Dar stai fara teama,cred ca va cunosc destul de bine pe fiecare!
Si ca sa spun tot,trag cu ochiul si pe la mamici de mai-iunie,sa le urmaresc pe proaspetele gravidute.
Gata,sa va scriu si mai tz!
o zi insorita ,doar pt voi!
Raza de soare,fa-ti ,te rugam,datoria si ne incalzeste!
TEODORAhttp://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Amely,cred ca am scris in acelasi timp.Sa nu crezi ca te-am omis,dar le-am raspuns fetelor!
Da,la acele simptome ma refeream,cele care-au aparut ianinte de II.Cred ca ceva amestecat simt si eu,dar prefer sa nu ma hazardez.Pina acum,recunosc,n-am stiut sa pierd,si fiecare dezamagire de Z1 m-a cam terminat psihic,dar am invatat de la voi ca trebuie sa te ridici si sa lupti.Asa voi face,indiferent de rezultat.
Si pe Tutu l-am simtit optimist si multumit in ce ma priveste,doar Dumnezeu hotaraste cum va fi!
Sa stii ca te urmaresc la mamici si vraeu sa te rog sa-mi pastrezi si mie un loc caldut acolo.Nu mai fi asa de prapastioasa ca-l superi pe puiut!Iti inteleg trairile si faptul ca nu vrei sa risti nimic,dar starea sufleteasca se repercuteaza in mod direct asupra lui BB.Gindeste-te cita adrenalina ti se descarca cind esti suparata si cind te sperii!Iar asta iti provoaca contractii la nivelul musculaturii netede(care se regaseste in structura uterului)!!!
pentru tine si gingasia ta!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Raza,mi-as dori toate simptomele pamintului,amplificate la maxim,numai sa fiu !
De cate ori am zis eu k indur orice pt bb...si indur! cu placere, chiar, spre uimirea unora.
Cat despre simptome inainte de a iesi 2 liniute...pipi des si mi-a dat f mult de gandit k am poftit sa beau otet si imediat sa pap ciocolata.
Acum, muraturile-s la ordinea zilei - 1 borcan de castraveciori/zi, de am mai pus 12 kg de muraturi pe langa zecile de borcane si butoaie din beci, dar nu se stie niciodata-, in schimb, cioco/dulciuri...sa nu le vad!
Apropos, fetelor: k tot intreb pe forum, da' nu raspunde nimeni...stiti cumva, compozitia de la muraturi (otet+apa+sare+condimente) dauneaza lui bb? k eu beau cantitati industriale...si nu ma poci opri...carevasazik...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
A-propos de poftit,nu pot sa va povestesc cum,ieri,subit,mi s-a facut pofta de?n-o sa va treaca niciodata prin cap!Stiti hamsiile alea sarate?Brusc hamsii vroiam sa maninc.Si nu afumate,prajite sau marinate ci CRUDE.Incredibil.In general ,imi place pestele,dar nici in asa hal sa-l maninc crud.Credeti-ma ca am alergat pe la toate pescariile din piete,la Metro ,Selgros si n-am gasit nici macar o codita de hamsie sarata.E ceva!Si acum ,cind va scriu,am gura plina de apa!Dar nu ma las.I-am dat tema de cercetare sotului meu,pt cind termina job-ul sa mearga la Bucur Obor in piata.Poate-o gasi acolo!
Ceva,anormal pt mine cu asa pofte!
Sa dea Dumnezeu sa fie de bine,nu doar mofturi sau autosugestie!
Sanii sunt ff grei,nu prea ma dor si pipi ,ce sa zic,la cita apa beau,nu suspectez acest aspect.Dar merg ff des.
Sa auzim de II.
Probabil ca Felicia va face primul anunt!
Raza de soare spune:
quote:
Stiti hamsiile alea sarate?Brusc hamsii vroiam sa maninc.Si nu afumate,prajite sau marinate ci CRUDE.Credeti-ma ca am alergat pe la toate pescariile din piete,la Metro ,Selgros si n-am gasit nici macar o codita de hamsie sarata.
Hamsii crude au de obicei la p-ta Sudului si sigur, dar prajite (ce-ai cu mineeee???), langa statia de metrou Pipera, imediat in dreapta. E clar un' ma duc azi, inainte sa intru la metrou.
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Raza,da-mi voie sa te dezamagesc si sa-ti spun ca la Piata Sudului n-au nici o hamsie.Stau pe Brancoveanu si acolo m-am gindit prima data c-o sa gasesc!Dar n-au mai primit de fff mult timp!C'est la vie!
Raza de soare spune:
quote:
Raza,da-mi voie sa te dezamagesc si sa-ti spun ca la Piata Sudului n-au nici o hamsie.Stau pe Brancoveanu si acolo m-am gindit prima data c-o sa gasesc!Dar n-au mai primit de fff mult timp!C'est la vie!
asta e, multumesc k mi-ai spus...deci ramane Pipera. apropos, eu stau chiar langa Donalds, lipiti de parc, zona de vile.
Vine bebe !
Si eu vis-a-vis de Budimex!