Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14
Raspunsuri - Pagina 23
marinar spune:
ana
nu stiu de ce dar chiar m-am uitat la tine si ma gandeam daca nu cumva vb pe forum. a fost pur si simplu un gand si uite ca asa este.
da am fost la T si mi-am vazut fata care are 1075 de g, toate sunt ok, mai putin faptul ca inca sta cu capul in sus. nu stiu ce sa -i fac ca sa se intoarca... aseara vorbea sotul cu ea si -i spunea ca o roaga el sa nu o supere pe mami de acum, ca are timp dupa ce se naste
Marina 27+
burtika
Mica-mica spune:
Buna fetelor !
Incerc sa-mi fac de ieri programare la dr. T, dar nu-mi raspunde nimeni la nr. de mobil, al asistentei. Se fac programari dupa o anumita ora sau cum ?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Mica-mica
Incerc sa-mi fac de ieri programare la dr. T, dar nu-mi raspunde nimeni la nr. de mobil, al asistentei. Se fac programari dupa o anumita ora sau cum ?
Insista, mica! Eu am sunat si 2 zile.
Pup fetele!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
maria08 spune:
mica: si eu am incercat ieri toata ziua sa fac programare si Ramona imi respingea apelul!!!( sunam de pe mobil). Cand am sunat de pe tel. fix mi-a raspuns din prima......imi venea s-o intreb de ce nu raspunde la mobil...dar....am preferat sa tac!
miruna79 spune:
Felicia si Kora Popsi sotul meu a luat tribullus 3 luni 3 pastile pe zi si i-a facut mai mult rau decat bine.el initial avand oligoastenospermie dupa 3 luni de tratament ne am trezit cu oligoastenoteratozoospermie deci mai rau.Nu vreau sa va sperii acum depinde si cum actioneaza la fiecare organism si sa stiti ca am mai citit pe forumuri ca unii s-au trezit cu rezultate mai proaste.Oricum sper sa nu fie cazul vostru dar am vrut sa spun prin ce am trecut si noi.
Va pup
mihailescu teodora spune:
Ce fac Tutunicile?Slaba actiune la topicul nostru.Sa speram ca vor incepe sa curga vestile bune.
Cine urmeaza?Felicia????????parca azi z27?Da-ne o veste buna maine.
Eu z 21,dupa clostylbegit si pregnyl in z 13,ov in z 14.Mai am si eu putin.Pentru orice eventualitate m-am programat pe 20 decembrie la laparoscopie.poate nu va mai fi nevoie.cine stie?
Gravidutele??????Alexia,Raza,Amely?,mai spuneti-ne si noua ceva simptome,please!!!!
TEODORAhttp://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Ioanatugs spune:
Felicia si Mihailescu Teodora haideti cu vesti bune.......haideti fetelor, mai aveti putin...
Marinar felicitari pentru cele 27 saptamani si pentru faptul ca esti cea mai activa graviduta pe aici, se vede ca ne iubesti si nu ne uiti!! Multumim iubita
Claucia mi-e dor de tine!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Gravidutele??????Alexia,Raza,Amely?,mai spuneti-ne si noua ceva simptome,please!!!!
Tin pumnii pt fete! Si eu va 'ubesc, sa stiti!!!!
La mine in wk care tocmai a trecut au inceput si sunt si ziua si noaptea. Ma dor sanii..si cresc..si ganditi-va k eu masuram 105 cm bust inainte de bebe..cu bebe, pozez in Playboy la rubrica "fabrica de lapte, categoria super-grea" pipi des si ziua si noaptea, usoara somnolenta (si cad lata la 21:30!)...senzatie de greutate in abdomen...rar usoare dureri de cap (in general inainte sa vars). Park se vede burtik...nu mai incap decat in jeans...k am luat aproape 2 kg... cam atat!
Da' ce ma roade rau e faptul k avem interzis de la dr si nu's de ce. k un simptom extrem de dragalas e faptul k s-a triplat dorinta... si eu n-am voieeee!...
Si am observat de 2 ori k dak ma sperii, ma doare burtik; prima data era sa intre un nenorocit cu masina intr-a noastra, iar a doua oara m-am speriat de soacra-mea. Asa k...tb sa am grija, sa fiu ff calma.
Pe 2 noiembrie (park am mai zis, da' n-are nimic) merg iar la control, la 20:00.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
alexia28 spune:
Neata fetele,
Ioana si eu sunt activa aici si va iubesc la fel de multtttt
Felicia hai cu vesti bune, tinem pumnii stransi
Teodora, pai eu nu pot sa ma laud cu simptome deocamdata, nu prea pot sa mananc orice si ma balonez f tare. In rest sunt ok
Raza inseamna ca ne intalnim pe 2 nov la Tutu, eu am programare la 19.30. Mie nu mi-a interzis , de fapt nu mi-a zis nimic de asa ceva, si nici eu nu l-am intrebat, proobabil cauza este faptul ca orgasmul produce contractii, ceva de genul asta si de asemenea am mai citit ca sperma contine nu stiu ce substante care la fel pot produce contractii. Si eu sunt destul de precauta in privinta asta, cu toate ca am un chef nebun de
Va pup pe toate si va tin pumnii si sunt cu ochii pe voi
5+
: http://bd.lilypie.com/KnQ2p3.png
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Ioana, multumesc pt galerie!
Teodora, tu ti-ai notat pe undeva ... sau cum de ai stiut exact in ce zi sunt?
Alexia, Raza,
Eu nu am deocamdata nici un fel de vesti, sunt z 28, dar la mine au venit rusii si in z 31- 32, deci... astept! O sa va anunt, si daca e veste buna, si daca nu e!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye