Piele fina- Creme de corp

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Alissaa

Eu sunt incantata de crema de corp cu ulei de masline de la Avon. Are si niste bobite in ea care se topesc pe piele.
O sa incerc untul asta de corp ca prea il laudati.

Alissa

Care anume este crema cu ulei de masline de la Avon?

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

este crema din gama Planet Spa, Whipped body cream, crema hidratanta de corp cu extract de masline.

este buna, dar e de preferat sa te dai cu ea dupa ce ai facut dus, intra mai bine in piele.

insa untul de corp de la Body shop este super....si au o gama larga de arome, pentru toate gusturile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Eu tocmai mi-am luat un lapte de corp de la Yves Rocher - Voile d'amour se numeste.
E super! Cel putin deocamdata...

Ajutati-l pe Alex:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaellena spune:

Salut pe toata lumea!
Eu personal, la recomandarea unei prietene, de ceva timp am inceput sa folosesc produsele Artistry din colectia Spa, respectiv gelul de dus si crema hidratanta si va pot spune ca se vede diferenta!
Iar pentru ten folosesc Sistemul hidratant intensiv Artistry!
puteti accesa: www.amway.ro (identificator: oanacostache - pentru vizitarea paginilor cu preturile produselor, iar pentru contact, sugestii, pareri ma puteti contacta prin e-mail: oanaellena@yahoo.com)
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Am incercat zat-ul de cafea cu ulei de masline si a fost super!Nu am mai folosit apoi nici o crema si aveam o piele fina ca de bebelus.Am si eu o intrebare..Nu vi se infunda cada daca faceti asta prea des?Ca stiti voi mitul cu nu versi cafeaua in chiuveta ca se infunda...

KAty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Katy daca se intampla folosesti un plic de pudra de desfundat tevile de la Mr. Musculo, e foarte bun. Eu am avut probl la bucatarie, am pus o data un plic si de atunci e ok!

On-topic: folosesc acum Nivea Body Lapte de corp pt piele uscata si e super-ok! Imi place ca ramane senzatia de cremuit mai multe ore.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mi-am cumparat de la Sensi Blue ICE MUSK,un scrub cu sare marina,contine si ceva ulei,miroase superb si pielea devine foarte fina...MERITA!!!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by J G

Katy daca se intampla folosesti un plic de pudra de desfundat tevile de la Mr. Musculo, e foarte bun. Eu am avut probl la bucatarie, am pus o data un plic si de atunci e ok!

On-topic: folosesc acum Nivea Body Lapte de corp pt piele uscata si e super-ok! Imi place ca ramane senzatia de cremuit mai multe ore.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Intr-adevar, toata gama de produse Nivea este super buna!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca folositi ICE MUSK de la Sensi Blue nu mai trebuie sa folositi nici un fel de crema dupa si miroase atit de frumos...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Conteaza si tipul de piele!

Mergi la inceput