Piele fina- Creme de corp

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am folosit si eu ptr. exfoliere amestecul cu zat,zahar si ulei masline!N-o sa-l mai folosesc niciodata,m-a deranjat f. mult ,,mizeria''care s-a facut in cada,parca eram intr-o cocina nu intr-o cada!O sa folosesc tot ce foloseam si inainte,malai cu bicarbonat,reteta recomandata de autoarea cartii,,Codul bunul manierelor elegante'',nu-i mai retin numele!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Lorenza stiu despre ce vorbesti si eu am avut aceeasi senzatie de mizerie multa mai ales daca ai pitici cu curatenia dar eu am fost multumita de rezultate chiar daca la sfarsit am folosit si un gel de dus ca mi se parea ca pielea a ramas prea uleioasa.Am folosit numai ulei de masline cu cafea fara zahar....
Mie imi place si scrub-ul cu aroma de piersici sau de capsuni de la Yves Rocher.Eu folosesc malaiul dar numai pt. fata.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by katy
Mie imi place si scrub-ul cu aroma de piersici sau de capsuni de la Yves Rocher.Eu folosesc malaiul dar numai pt. fata.

Katy

Ptr. fata,nu frec prea tare,dar pe restul corpului merge mai tare si rezultatul e bun!Bicarbonatul am inteles ca e pentru normalizarea ph-ului pielii!
Si da,am pitici pe creier cu curatenia(scuzati cacofonia)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Io ziceam de mine cu piticii si curatenia dar vad ca mai am si alte surate.O sa incerc si eu malaiul pe corp ma gandeam sa il amestec cu ulei de masline in loc de cafea.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Salutare la toata lumea!!
Eu folosesc lotiunile de corp de la Boots...sunt foarte bune si nu sunt f scumpe..in jur de 25-30 de ron

lumi

Mergi la inceput