Piele fina- Creme de corp
Raspunsuri - Pagina 2
piticutz spune:
Eu folosesc de la NIVEA BODY - "Smooth sensation"(lotiune zilnica pentru piele uscata), si sint foarte multumita.Pielea miroase parca a bebelus dupa, si e foarte fina; se absoarbe foarte bine.
Cind nu folosesc asta, am si de la H2O - lotiune de corp din gama "Bath luxuries".
monalac spune:
eu le folosesc pe cele de la avon,din gamele senses si naturals,sunt hidratante,au un miros placut si sunt accesibile ca pret.
madalinad spune:
eu folosesc untul de corp cu nuca de brazilia. dar tare mi-a fost greu sa ma decid la aroma!
Luna75 spune:
Eu recomand cu caldura cremele de corp de la Bodyshop-fac pielea fina,fina-ca de bebelus.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
valentinag spune:
Eu de Dove am fost dezamagita ultima oara cand am luat,mai am si acum in tub,zace p'acolo...Am avut odata o lotiune de la Kappus,cu miros de liliac,ce-a mai buna pe care am avut-o vreodata,imi facea o piele super fina!Din pacate nu am mai gasit sa-mi iau.
Cat despre scrub,ca zicea cineva inainte,eu amestec cafea cu sare,ceai verde si ulei de masline,este excelenta!
"La vita e bella"
poze
gabi_j spune:
si eu iti recomand untul de corp de la Bodyshop, mai ales pt perioada de iarna. mie iarna imi trebuie o crema mai grasa, iar vara mai hidratanta. in ultimii doi ani am folosit 'cocoa butter', dar anul asta cred ca imi iau 'almond'...abia astept!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
bia spune:
Eu va recomand produse marca Sabon...sunt super,ceva mai scumpe dar isi merita banii.Au intrat de curand pe piata si am folosit cateva din produsele lor;gelul de dus,scrub si laptele de corp;cele cu aroma de mere si lavanda sunt minunate,eu nu am mai avut ceva atat de bun!Le gasiti in Carrefour Feeria si undeva intre Unirii si Universitate,pe strada Blanari,parca..asta in Bucuresti.
Alissaa spune:
Eu sunt incantata de crema de corp cu ulei de masline de la Avon. Are si niste bobite in ea care se topesc pe piele.
O sa incerc untul asta de corp ca prea il laudati.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Alissaa
Eu sunt incantata de crema de corp cu ulei de masline de la Avon. Are si niste bobite in ea care se topesc pe piele.
O sa incerc untul asta de corp ca prea il laudati.
Alissa
Eu tocmai am terminat crema asta si nu-s asa incantata,nu prea face pielea fina cel putin in cazul meu!De data asta o sa incerc crema de la Body Shop,sper sa fie mai buna!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
Zenobia spune:
Incercati Hydrafresh de la L'Oreal (lotiune de corp). Miroase bine, e racoritoare si super-hidratanta.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help