Catalogul Schwab (Otto)
Raspunsuri - Pagina 5
laura_cafea spune:
Buna fetelor
Eu am facut comanda pe 14.10 si pana acum nimic, le-am scris si mi-au confirmat ca a fost luata , le-am mai scris o data zilele astea sa imi transmita o data de livrare si mi-au raspuns ca ma vor suna innainte sa plece comanda spre mine .
asa ca momentan astept![]()
dianas spune:
quote:
Originally posted by laura_cafea
Buna fetelor
Eu am facut comanda pe 14.10 si pana acum nimic, le-am scris si mi-au confirmat ca a fost luata , le-am mai scris o data zilele astea sa imi transmita o data de livrare si mi-au raspuns ca ma vor suna innainte sa plece comanda spre mine .
asa ca momentan astept
Laura_cafea, abia astept sa-ti vina comanda, ca banuiesc ca o sa ne si povestesti cum sunt hainele, ne vei da detalii, nu? S-ar parea ca vei fii prima care va putea da ceva detalii despre hainele lor
silvana_salajan spune:
Mi-a sosit si mie in sfarsit catalogul!Am ramas dezamagita de produse. Sa va spun ceva: este o pijama de barbati pe la pag 74 parca, una albastru cu negru, care i-a adus-o cumnatului meu sora-sa din Italia (din piata de la chinezi) cu 100.000 lei!!! (atat venea transformat in lei). Iar in catalog este 7 sute si ceva de mii!!!! Mi se par aberante preturile. Si apoi ce cauta chinezariile alea de pus pe unghii (care pe aici sunt pana in 20.000)peste tot, intr-un catalog al unei firme care se respecta?Mi s-a facut sila!
alebazi spune:
fetelor,eu cred ca oferta de produse difera in functie de tara. Nu ati vazut la Quelle in Franta ce articole super sunt?? Ei or zice ca noi suntem niste tarani si ne imbracam cu toate prostiile lor!? Nici mie nu-mi plac toate produsele, dar ceva tot imi place si cred ca o sa comand![]()
prettysunshine spune:
A venit vreo comanda din catalog cuiva?Am vazut ceva ce mi-ar place,dar as vrea sa stiu cum sunt produsele totusi,inainte de a comanda ceva.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
nadyana spune:
Fetelor,zilele trecute am dat prin casa de un catalog de a lor din Germania sau Austria, din 1996.Vreau sa spun ca are 1337 pag.si are lucruri incomparabile cu ceea ce a aparut la noi abia acum.Adica din acel catalog mi-as comana o multime de lucruri daca ar mai fi valabila oferta.Dar cum din pacate nu este,ne multumim cu ceea ce se vinde prin cataloagele de la noi.Am ramas impresionata ca oertele din acel catalog,desi au trecut 10 ani sunt mult mai ca lumea decat cele de la noi.Au niste mobila de iti ramin ochii la ea.Au si masini de spalat si de vase.Au tot ce vrei pt. casa.Pana si mobila din lemn masiv.Au ceva de genul acestora care abia acum au aparut la noi,si asta la magazine f moderne.
Jasmine spune:
Din ianuarie2007 o sa vina si in RO cu catalogul ala mare si gros in care sunt de toate,nu numai haine.
Pana atunci va intreb : n-a primit nimeni produse comandate la Schwab?
Daca zic ca ti le aduc prin curier inseamna ca trebuie sa te sune inainte sa stie cand te gasesc acasa,nu?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
miag spune:
Am vazut si eu astazi catalogul la coafor. Chiar ma interesa cum il pot procura. Acum m-am lamurit.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
andira spune:
Eu am comandat la ei acum 2 saptamani.
Deschisesem un nou subiect pt ca nu l-am vazut pe asta.
Din ce-am citit eu de la voi, sper sa nu-mi dau in cap ca am comandat, dar inteleg totusi ca pana la urma nimeni nu a primit inca hainele.
Daca vin saptamana viitoare cum ar trebui, va zic cum sunt calitativ. Eu oricum nu mi-am comandat decat 100% bumbac, nici nu ma gandesc sa comand poliester sau altceva.
Problema mea este ca eu fiind mai plinuta, nu prea imi gasesc haine frumoase pe masura. Iar in catalog multe arata super, iar masura se pare ca imi vine.
In fine, vom vedea cand ajung.