Catalogul Schwab (Otto)
Raspunsuri - Pagina 6
alebazi spune:
quote:
Originally posted by andira
Eu am comandat la ei acum 2 saptamani.
Deschisesem un nou subiect pt ca nu l-am vazut pe asta.
Din ce-am citit eu de la voi, sper sa nu-mi dau in cap ca am comandat, dar inteleg totusi ca pana la urma nimeni nu a primit inca hainele.
Daca vin saptamana viitoare cum ar trebui, va zic cum sunt calitativ. Eu oricum nu mi-am comandat decat 100% bumbac, nici nu ma gandesc sa comand poliester sau altceva.
Problema mea este ca eu fiind mai plinuta, nu prea imi gasesc haine frumoase pe masura. Iar in catalog multe arata super, iar masura se pare ca imi vine.
In fine, vom vedea cand ajung.
Da, da, sunt super hainele pentru fetele mai plinute. Mi-as fi luat si eu dar cred ca o sa-mi vina cam mari.
andira, cred ca o sa arati super in ele.
asteptam vesti
Jasmine spune:
Aceeasi problema o am si eu : nu gasesc in oras haine frumoase pt marimi mai mari de 46.De cand cu cataloagele astea am renuntat sa mai bantui aiurea prin magazine.
In Schwab arata bine hainele pt fete plinute dar in catalogul Quelle "Marimea mea" sunt mult mai multe,chiar ai de unde sa alegi.
Eu am comandat la Schwab tot cam acum 2 saptamani si astept cu mare interes sa vina bluzele (tot 100% bumbac).
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
ali spune:
Mie mi se par dragutele lucrurile.Da , sunt mai scumpe si probabil ca nu au asa materiale de calitate.
Eu am vazut salopeta neagra din bumbac 95% si 3%elastan care e la doar 1 mil.Imi place si mi-as comanda-o.Astept insa sa va vina voua primele produse.
ali
claudia_a spune:
Si eu am comandat de vreo luna 3 bluzitze marime mare; oare cat mai dureaza pana ajung???
Vad ca nimeni nu a primit vreo comanda!!![]()
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Jasmine spune:
Ar fi putut sa onoreze mai repede comenzile,macar acum la inceput.
Inteleg ca la Quelle lumea s-a obisnuit sa comande si acum ca se apropie Sarbatorile sunt asaltati (mai ales ca au si muuulte jucarii si hainute de copii,si decoratiuni de Craciun).Dar la Schwab nu cred ca e asa o avalansa de comenzi,asa ca nu pricep de ce naiba trebuie sa dureze asa de mult.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claudia_a spune:
Eu cred ca pana la anu' nu vom primi nici un produs... de ce va zic asta? am sunat la Otto si am intrebat de starea comenzii mele si mi-au raspuns pe mail:
"Comanda dvs a fost inregistrata pe data de 17.10.2006, dar din pacate produsele pe care le-ati comandat nu sunt momentan pe stoc in Germania, nu avem posibilitatea sa vedem stocul , de-abia de la anul cand vom lucra direct cu firma Otto. Comanda ramane valabila, va vom anunta cu 2 zile inainte de a primii coletul.
Va multumim,
Serviciu clienti Otto""
Comandasem niste bluze...![]()
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Jasmine spune:
Si totusi...n-a primit nimeni nimic de la Otto?
Eu am comandat pe 1 noiembrie si inca mai astept.Sunt mult mai neseriosi decat ma asteptam.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
madau spune:
Fetelor eu am facut comanda in septembrie, ieri am sunat la ei ptr ca am vazut ca nu se intampla nimic..mi-au spus ca din 12 produse au doar 2 (nu mi-a zis nici macar ce produse, mi-a dat doar codurile sa le caut eu prin catalog care sunt
), si ca au fost trimise deja din Germania in data de 17 nov. Cred ca s-au ratacit de tot, io m-am convins, am crezut ca mai rau decat la Quelle nu se poate..ei bine se poate 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
aaa, sa nu uit...io am mai comandat de aici : http://www.laredoute.fr
Livreaza si in Romania numai ca tre sa mai platesti ceva taxe vamale. Insa dupa 1 ianuarie e free. Puteti sa aruncati un ochi, nu se compara cu astea de la noi. Si sunt de calitate, cel putin hainutele ptr copii, ca aia am luat. Si o bluza de la Nike
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2