Catalogul Schwab (Otto)
Raspunsuri - Pagina 4
Jasmine spune:
www.curierulnational.ro/?page=articol&editie=1263&art=81916
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Jasmine spune:
Eu azi am comandat pe net o fusta si 2 bluze.Oare e cazul sa sun sa-i intreb daca s-a inregistrat comanda,ca sa nu astept degeaba?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claudia_a spune:
Dar totusi cele care ati comandat pana acum ati primit vreuna comanda????
Ca eu am cel putin 2 saptamani de cand am comandat niste bluze si tot le astept... nu de alta da vine ziua mea si altceva sotul nu mai imi ia!![]()
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
silvana_salajan spune:
Fetelor, am comandat de vreo luna catalogul, si ori mi l-au ciordit vecinii din cutie, ori nu a venit!Crde ca e a doua varianta, ca ieri a sosit catalog de la Quelle, si ala l-am gasit!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Dar totusi cele care ati comandat pana acum ati primit vreuna comanda????
Ca eu am cel putin 2 saptamani de cand am comandat niste bluze si tot le astept... nu de alta da vine ziua mea si altceva sotul nu mai imi ia!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Pai ei zic ca termenul de livrare e de 3 saptamani.Sa speram ca macar pe asta il respecta.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
dianas spune:
Am primit si eu catalogul acum o luna (a venit la serviciu si fiind singura persoana de sex feminin de la etaj mi-a revenit mie
). Marturisesc ca prima data cand l-am vazut m-am entuziasmat si am vrut sa-mi comand o gramada de lucruri dar apoi m-am mai relaxat si mi-am dat seama ca e cam riscant sa-mi iau ceva fara sa probez... in plus mi se pare ca materialele nu arata chiar bine...
Ma interesa un pulover alb, impletit larg, apare printre primele pagini, dar ma gandesc cum va arata dupa spalare
sincera sa fiu n-am curaj sa fac vreo comanda.. poate doar un sutien (unele mi se par foarte dragute) sau niste tanga sport (doar ca e cam scump setul)
miki68 spune:
Am primit si eu aseara catalogul. Dezamagitor!
Preturi ceva mai mari decit la quelle, informatiile despre produse mult mai succinte (mai bine zis nerelevante). Pentru produse populare, asa cum e perceputa in vest aceasta firma, are niste preturi comparabile cu magazinele cu un pic de pretentii (tina r, just son). Sa nu mai vorbim de ultima treime a catalogului! numai kitsch-uri maruntele, la preturi mari. Parerea mea!
cristina d.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by miki68
Am primit si eu aseara catalogul. Dezamagitor!
Preturi ceva mai mari decit la quelle, informatiile despre produse mult mai succinte (mai bine zis nerelevante). Pentru produse populare, asa cum e perceputa in vest aceasta firma, are niste preturi comparabile cu magazinele cu un pic de pretentii (tina r, just son). Sa nu mai vorbim de ultima treime a catalogului! numai kitsch-uri maruntele, la preturi mari. Parerea mea!
cristina d.
La haine mie mi se pare ca preturile sunt ceva mai mici decat la Quelle.Prostiile de la sfarsitul catalogului nu merita bagate in seama.
Sunt niste bluze dragute la care scrie clar "100% bumbac",eu am comandat 2 bluze din astea.Pacat ca nu poti alege culoarea.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
lgireada spune:
Mai slab realizat decat quelle!
O mare parte din produse sunt destinate generatiei noi, de pe la liceu, cam asa ... cel putin hainutele alea cu buricul gol :D, iar la categoria lenjerie intima sunt si cateva cu tenta erotica ... care dupa parerea mea nu tb sa apara la un loc cu restul. ![]()
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos