Catalogul Schwab (Otto)
Raspunsuri - Pagina 3
katty spune:
L-am primit si eu prin posta, cam la 3 saptamani dupa ce l-am comandat. La prima frunzarire nu am sesizat nimic de comandat! Cam aceleasi chestii ca la Quelle. Mai vedem!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei 
unboticutz spune:
colegele mele au comandat cate ceva; desi li s-a promis un termen de livrare de 3 sapt au trecut 4 si n-au venit.
eu n-am comandat pentru ca mi s-au parut scumpe si nici materialele nu par de calitate. in plus sunt convinsa ca este o colectie veche; de pilda o fotografie cu un pardesiu (este exact aceeasi poza, nu numai acelasi pardesiu) o am intr-o revista romaneasca de acum un an si ceva. o pereche de pantaloni exact la fel cu unii din catalog mi i-am cumparat acum un an de la mini prix (e vorba de un model mai deosebit, nu cred ca il confund..)
gabi
---------------------------------------
common sense is not really so common
laura_cafea spune:
pai daca sunt neseriosi nu ma voi duce sa ridic coletul de la posta, sa li se intoarca innapoi..........
claujro spune:
Am primit si eu catalogul prin posta dar nu ma incumet sa comand ceva... raman fidela celor de la Tara cand e vorba de haine comandate pe ne-ve.
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by laura_cafea
fetelor sa inteleg ca mi-am luat teapa?!?!?!?!
Tocmai mi-am comandat o pereche de blugi de la ei si un pulover barbatesc pt sotu.........oare chiar asa or fi de proasta calitate????/
Poate ca n-ai luat teapa.Depinde ce ai ales,ca nu chiar toate produsele sunt din materiale de proasta calitate.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Iubika spune:
Ieri am primit si eu minunatia de catalog... pe langa faptul ca nu prea mi`a placut nimic din poze (si oricum nu as cumpara haine pe n.v.).... m`au socat pozele la lenjerie.... barbati in tanga!?

Cat despre preturi, exagerate, zic eu.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
nadyana spune:
Fetelor, sambata mi-au venit si mie cataloagele:2 nu 1
.M-am uitat si eu prin catalog si mi-ar place cate ceva de acolo, dar nu inteleg cum e cu marimile.De ex. eu port 46, trebuie sa comand 42 ca la Quelle?Mi-ar place cate ceva si am sa revin sa a cer si voua cate o parere.Laura, ce blugi ti-ai comandat?Si eu as vrea o pereche, cat mai drepti.
laura_cafea spune:
Buna
Eu mi-am comandat numarul 38 pt ca atat reiesea din tabelul din spatele catalogului, sincer nu stiu cat port, cate o data 38 cate o data 40 .
Acum sunt la servici si nu am catalogul la mine dar sunt model tineresc cu talie joasa si mai largi se afla printre primele pagini ale catalogului, stateam si ma gandeam cat de rau pot sa imi iau teapa la o pereche de blugi? cat de nasol sa fie materialul sa nu ii pot purta? Si ca pret ce sa zic, si-a luat sotul cu 1250000 din Sir , astia tot cam atat costa, asa ca d-abea astept sa vad si fizic cum arata.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by nadyana
M-am uitat si eu prin catalog si mi-ar place cate ceva de acolo, dar nu inteleg cum e cu marimile.De ex. eu port 46, trebuie sa comand 42 ca la Quelle?
Presupun ca e exact ca la Quelle,sunt tot marimi nemtesti.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
nadyana spune:
Laura, merci.Ce pot sa zic?Eu cred ca la blugi nu sunt materiale proaste.Sunt din bumbac si elastan, adica nu vad cum poti lua teapa.Doar cu marimile nu stiu ce sa spun.Daca sunt ca cele de la quelle,cred ca tr comandati cu 2 nr mai mici.Sa ne spui cand ii primesti daca iti vin sau aca sunt mari.