Catalogul Schwab (Otto)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Monica, nu am facut nicio comanda, nu aveam habar ca exista in Ro, m-am trezit cu catalogul in cutie.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Eu l-am comandat telefonic dar ma ingrijoreaza ca incape intr-o cutie postala:))inseamna ca are doar citeva pagini? si e format micutz?
Eu vreau sa-mi cumpar niste haine simple si am innebunit cautind prin magazine.
Simple inseamna sa fie croiala simpla, intr-o singura culoare, n-aiba nici o bulina nici un briz-briz nimic!!!
Este ingrozitor de greu sa gasesti asa ceva.
Am sperat ca Otto ma ajuta, daca nu, ce ma fac?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Daniela, catalogul are 218 pagini, din care 170 cu haine si desuuri pt. femei. Pe mine m-a dezamagit primul catalog Quelle, acum nu mi se mai pare nimic deosebit la formatul acesta "mic". Hainele nu sunt pretentioase, la o prima vedere nu am gasit nimic deosebit, pe urma uitandu-ma mai atent am descoperit si cate ceva dragut. Sunt si haine "simple", cum zici tu, dar in general toate au dungulite sau putina dantela, sau floricele.

edit-marimea catalogului e cea a unei reviste obisnuite(glamour).

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Draga Zenobia
Firma Quelle,e o firma de 2 lei.Si-ti voi explica acum de ce:
Tot ce am luat de la ei este scump ca si raport calitate-pret.Tricourile s-au decolorat la prima spalare,pantalonii la fel,pullover-ul sotului s-a facut cu trei numere mai mari fara a fi spalat inca.I-am comandat fetitei mele papusa aceea de 790.00 lei care plange ,sughita si nu stiu ce mai face.Aiurea!!!!!!!!
O papusa draguta ce-i drept care are o banda inregistrata si spune intruna trei vorbe ,plange si suzeta nici macar nu-i poate fi introdusa in gura.Nici pe departe sa spuna mama sau altceva.
Deci ,in concluzie in viata mea nu mai fac o comanda la astia.
Incaltamintea,nu-ti mai spun super proasta.La noi la Leonardo sunt de 1000 de ori mai frumoase si mai bune calitativ.Astept sa vad cu Otto dar ma indoiesc sa fie mai bune,plus ca am facut comanda de catalog on-line de 3 saptamani si nu mi-a venit nimic.
Asta e parerea mea.Mai bine ti-ai tine banii si tot la noi sunt mai bune crede-ma.
Cu bine!
Monikka

quote:
Originally posted by Zenobia

Hai ca am comandat si eu daca v-am citit pe voi Mor de curiozitate.

Monika, ce experiente ai avut cu cei de la Quelle?
Zenobia
Cununia civilaDeja casatoriti
-----------------------
Love, think, help, read

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu nu pot sa pricep de ce vin atat de greu cataloagele astea.Ma refer si La Otto si la Quelle.Staaaai si astepti sa binevoiasca sa ti le trimita,de parca n-ar fi interesul lor sa le vezi oferta.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu am comandat on-line catalogul Otto si nu l-am primit. In schimb l-am vazut la difuzorii de presa. Costa 5 lei si mai scrie pe coperta ca la prima comanda ai reducere nu 5 lei (pretul brosurii), ci chiar 10 lei. Pe mine nu ma incanta ideea sa dau 5 lei pe asa ceva, mai ales ca unele cataloage se dau gratuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In Germania Oo ese gratuit daca-l comanzi, dar in magazin cosa (normal, daca a ajuns in magazin). Chiar m-a mirat lucrul asta, cine mai da bani pe el daca il poate comanda pe nimic?!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetelor eu am primit gratuit catlogul Otto de la Diverta...Produsele insa nu ma tenteaza deloc...sunt scumpe si sunt niste materile naspa...numai acryl, poliesteri, etc. Sigur nu o sa comand nimic!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am primit si eu catalogul Otto,cand ma saturasem de asteptat.Curiozitatea a fost mare...acum m-am lamurit.Nu e cine stie ce.Sunt haine de duzina,nimic deosebit.In plus,la marea majoritate e o singura culoare,ceea ce e stupid.

Preturile sunt un pic mai mici ca la Quelle,dar concret nu ma tenteaza nimic.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Eu am primit catalogul Otto in Lotus Mall, in Oradea. Gratuit. Mi l-a dat o fata care m-a pus sa completez un formular, cu numele si adresa. Preturile mi se par destul de mari fata de calitatea produselor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

fetelor sa inteleg ca mi-am luat teapa?!?!?!?!
Tocmai mi-am comandat o pereche de blugi de la ei si un pulover barbatesc pt sotu.........oare chiar asa or fi de proasta calitate????/

Mergi la inceput