Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sper sa nu-i intru in par copilului dar la cat de repezita sant... nu sant adepta bataii, chiar daca si eu am mai incasat-o uneori de la maica-mea , ca taica-meu nu avea treaba, maica-mea lupta cu noi asa ca de la ea mai incasam si ne mai intra in ciuf... dar nu pot sa zic ca am fost batuta sau maltratata s.a. dar cu una ca mine ... sincer o inteleg pe maica-mea...era ultima speranta sa mai inteleg macar de bataie ca de cuvant - nu avea sanse uneori ca daca se incapatina capricornul din mine - numai de-a dracului nu o faceam cum zicea ea. Sper sa am mai multa rabdare si sa fie si materialul bun si sa absoarba copilul din cuvinte... Dar nici sa mi se catare in cap cum vad in unele cazuri la tv. sa te scuipe si sa te faca prost in fata si tu stai si te uiti si nu dai in el ca vezi doamne nu e educativ.... dau una ca tine minte o viata si nu i se mai deschide gura. Am o vecina cu un copil care zbiara si urla si o face in toate felurile posibile si imposibile si ea tace si il trage de mana acasa... pai mie mi-ar fi rusine de oamenii din jur - ca asta este rezultatul educatiei mele, este capabilitatea mea de a creste si educa copilul, ca nu el e vinovat , ci maica sa ca ii permite sa faca souri in lume...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Amaya esti o dulce, iti multumesc pentru carti

Ralu 26
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ok, am terminat de citit in mare viteza!

amaya/red], multumesc de ajutor! Ai mentinut interesul asupra cartilor cat timp am lipsit eu! In plus, imi place cum scrii despre educatia copilului. O fi o chestie inascuta sau tu chiar te pricepi?
daconst, nu sunt mare mestera a forumului si habar nu am cum se pune PM-ul. Daca-mi dai un sfat imi mai imbunatatesc si eu cunostintele, oricum vad ca ai primit deja carile gratie ingerului meu pazitor!
[red]maria_irina, e suficient sa dai cautare pe google de cantecele pentru copii, sau sa cauti pe forum la "parintii intreaba, parintii raspund" caci subiectul este mereu de actualitate, si oferta este ...imensa!
acum ca sunt la zi cu mesajele, pot sa va spun ca acasa la mine nu am luat decat 2 chelfaneli zdravene (una la 3 ani si alta la ani) si meritate (recunosc eu acum). Insa cu fiu-miu am avut ceva de furca pana sa mai citesc cate ceva, caci oricata indulgenta as fi avut nu era destul! In WE am terminat de citit "totul se intampla inainte de 6 ani" si va spun ca este grozava!

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

ylilimic, stai linistita ca te-am mai ajutat si eu cu trimisul carticelelor... pana acum nu cred ca am ratat pe cineva...multumim mult pentru carti, sunt excelente .

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Fetelor,

Vreau si eu cartile (cartea) pe care o aveti voi. Va citesc cu sarg, dar n-am reusit sa prind despre ce e vorba..

Si pune-ti-ma si pe mine in listutza (ca nu stiu)cu baietel Matei, doctor Hamid si sper sa nasc la Filantropia.

Mercic.
Va pup pe toate.

Carmen 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Fetelor,

Vreau si eu cartile (cartea) pe care o aveti voi. Va citesc cu sarg, dar n-am reusit sa prind despre ce e vorba..

Si pune-ti-ma si pe mine in listutza (ca nu stiu)cu baietel Matei, doctor Hamid si sper sa nasc la Filantropia.

Mercic.
Va pup pe toate.

Scuze, adresa de mail este carmen.chitoescu@gmail.com

Carmen 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

AMAYA MERCI MULT ptr carticele
Fetele vedeti daca merge acum linkul de la semnatura......Vai ce ma enerveaza!!!!Am pus si poza cu burtica goala sa o vedeti!

20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mesaj catre cele interesate!!!

CARTILE AU FOST LIVRATE! Sunt carti despre psihologia copilului care te ajuta sa intelegi, sa respecti, sa educi copilul cat mai bine cu putinta.
Spor la citit!

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alina: vazut-placut! uite ca nici tie nu ti-a iesit inca buricul in afara!
la toate gravidele iese buricul, oare?
eu am observat doar ca pielea din jurul lui are o alta consistenta, mult mai moale, flasca...e ca un cerc moale in jurul lui.

a, si de o saptamana aprox a prins viteza la crescut burtica! sper ca si bebe creste corespunzator! au ramas mai putin de 2 sapt pana la urmatoarea eco

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor!!! Asa vreau ceva...
sa nasc cat mai repede, eu daca era dupa mine nasteam si acum... sincer... m-am saturat de sarcina asta, merg ca gasca, nu poti sa te apleci, nu sa dormi pe burta, te doare spate, burta, griji, deci chiar o sumedenie de neplaceri, ma ingrasi devin mai grea merg mai greu, gafai... Doamne sa ma vad la 30 de saptamani si sa incep numaratoarea inversa - au ramas 9 saptamani, au rams 7 saptamani, au ramas 4, 3, 2, ..... Deci chiar o sarcina nu este pentru mine - e o greutate in plus si ma supara, nu pot ridica, nu pot alerga... Deci chiar as vrea sa nasc azi, acum, ma chinui un pic si am scapat - dupa aia cu aia mica vad cum fac ma ajuta mama vreo 2 saptamani, sormea cica sta la mine vreo 3 luni ca are practica si o face la mine la firma, femeie imi angajezi din prima - asta nici nu se discuta, suport eu cumva cateva luni ca dupa asta sper sa fie mai usor.... dar vreau sa-l scot din burta odata !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi

Mergi la inceput