Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
ALINATXA spune:
Megbeng depinde de conformatie.Mamei mele nu i-a iesit,soacrei mele nu,unei prietene nu.Deci nu e o regula.Si aici depinde foarte mult elasticitatea pielii.
20saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ylilimic spune:
amaya, dupa cum am spus m-ai scos din belea, dar incercam sa explic absenta mea! Stiu cum e cand astepti un raspuns pe forum si nu mai vine...
liuda, draga mea, dar stiu ca te grabesti, nu gluma! Parca imi aduc aminte cum era la 37 de sapt... Ma intreba lumea cat mai am si eu le spuneam "acusica nasc". Iar in ziua in care am nascut, m-a asteptat un var la gara in Cta sa ma duca pana in centru, si in oglinda retrovizoare ma intreaba ce fac, la care eu ii zic "Cred ca nasc" (desi nu simteam nimic doar nevoia sa-l necajesc). Vreau sa spun ca a belit niste ochi in oglinda... Fato, astea nu-s glume! zice el. Si glumeam inca la 3 dupa masa, ca la miezul noptii (12:03) venea pe lume Matei!
ylilimic
23+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
Liuda spune:
saptamana asta am planuri mari -
marti maine ma duc la cosmetica sa ma fac si unde ajung si pe unde nu ma mai ajung.
miercuri vreau la dr. la control sa ma duc cu rezultatele de la morfo de la Buc. sa-i arat si sa vedem ce mai zice si dansa, ca oricum nu am fost de o luna.
joi vreau sa cumpar patutul - am pus ochiul si sa ma duc sa-l iau ca salteluta am cumparat-o.
intre astea trebuie sa mai bag si doua seri de masaj.
vineri sa dau comanda pentru mobilier in camera la bb.
plus mai sant si multe alte cumparaturi - de facut , poate imi termin si eu bagajul pentru maternitate sa fiu si eu cu lumea in rand si sa zic ca am de toate in caz de cava.
deci am batai de cap si probleme care sa ma framante - azi nu am facut nimic dar sa vedeti ca de maine o sa fiu o albinuta (adevarul ca tot acelasi plan l-am avut si saptamana trecuta , dar am mai .... sarit in pic).
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi
Liuda spune:
ylilimic nu ca ma grabesc ca nu am unde si stiu ca dupa nastere e si mai greu, dar m-am saturat de starea asta a mea in general ca organism, ma misc ca melcul, nu ma pot apleca gafai, sant dependenta ce e super prost pentru mine, am tate mari si ma inerveaza, nu am haine de imbracat, mii somn mereu, sau mai mereu mai ales dupa ce mananc, imi este foame mereu, imi creste burta, deci toata starea asta de desconfort general. Parca am o povara mereu dupa mine si nu mai pot scapa de ea nici din cand in cand pentru cateva minute ( ca de copil mai scapi macar cateva minute si tot poti sa fugi). Plus ca mai am si stari din astea de neliniste, sau ma apuca plansul din nimic sau ingrijorare, suparare, fara motive, si vad ca nu am motive dar ... asta e starea.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi
Daconst spune:
Ylilimic,pentru a-ti activa PM-ul trebuie sa intri la meniu in partea stanga.Acolo ai optiunea Mesaje private.Intri acolo si iti selectezi PM sa fie activ.E simplu.
Daca nu reusesti,mai intreaba-ma.
Alina,vazut pozele si esti tare sexy cu burticuta...doar ca esti si tu la categoria usoara.
Adica cu burtik mic...dar abia de acum va creste.
Nici la mine n-a iesit buricul afara...parca mie mi-e frica ca se trage inauntru prea tare.![]()
Hainute bb
Dana 25+ 
maria_irina spune:
buna mamici!
ylilimic multumesc pt carti!

loremunteanu, multumesc pt cantecel . imi place atat de mult cantecelul si vreau sa i l cant fetitei. acum ii citesc povesti, in fiecare zi cate una. are zile in care sta cumintica pana ii termin de citit si apoi incepe dansul si sunt zile in care nu sta locului.
o intrebare pt fetele care iau fier. voi ati obsevat vreo schimbare de culoare la caca?? ca eu de cand am inceput sa iau fier am vazut ca a devenit mai inchis la culoare , oarecum verzui....
va pup si va doresc bebei sanatosi!
irina 26 +
MARIA-ANASTASIA
ylilimic spune:
liuda, te inteleg perfect, iubire! Si bine ca s-a inventat forumul ca sa stim ca nu suntem singurele. Dar mai e destul de strabatut... Si ca veni vorba despre stari emotive, tine aici: stii reclama de la tv in care o mamica taie bratul stelutelor din mancarea si camera copilului doar ca sa-i faca pe plac? Ei bine, m-a umflat plansul prima oara, a 2 -a oara, a n+1 oara, ca stau si ma intreb de ce plang ca proasta la tv?! Si sotul care nu ma intelege...
Cine in afara de o alta gravida poate impartasi aceleasi nelinisti sau emotii?
ylilimic
24+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
megbeng spune:
maria-irina, e normal sa se inchida scaunul la culoare daca iei fier, stai linistita! 
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Monicutz spune:
Ylilimic, te rog sa-mi trimiti si mie cartea cand ai un pic de timp. Adresa mea este moni2006toronto@gmail.com MULTUMESC!
Am vazut ca ati vorbit la un moment dat de cat stai in spital. Aici daca nasti normal si fara probleme in 24 de ore de externeaza. Daca ai cezariana...intre 3-4 zile maxim.
Catalina, si la mine tot asa arata la eco, ca ara dezv un oic diferit dar nu diferente mari. Au facut media si media era buna, conforma cu varsta sarcinii. Cred ca asta e important.
Ce mi s-a parut ciudat aici e ca la eco morfo aici nu se uita la cum functioneaza placenta ci doar la pozitie. Ma miram ca n-am vazut nimic de IR-uri si tot ce vorbeati voi in raportul de aici.
Cica se face separat, daca li se pare ca bb nu e dezv destul. Altfel nu se face.
Am trecut si noi oficial de jumatatea sarcinii. Uraa!
Va pup
, 20+
ALINATXA spune:
Daconst eu sunt tare necajita ca nu am si eu burticuta mai mare.Sa creasca burticuta si atat.Merci ptr cuvintele tale frumoase.La mine puteti modifica fetele si sa puneti caruciorul roz![]()
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos