Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
Daconst spune:
quote:
Originally posted by R_MARCE
Oare sa fac si eu poze la hainutzele pt bebe, pe care le-am cumparat, majoritatea din Europa(de la standurile producatorilor romani, nu chinezarii)? Intereseaza pe cineva?
Marce19+
Sigur...chiar va rog pe toate fetele sa faceti poze la hainute.
Eu asa am vazut si la burticile mai mari si chiar mi se par de ajutor!
Hainute bb
Dana 25+

R_MARCE spune:
Oops...naspa cu blestemele astea, k sa zik asa. Maica-mea mi-a zis de multe ori "sa de D-zeu sa ai o fata cum esti tu!"...si eu afurisita ii raspundeam "Sa dea...". Da' sincer, vorba Liudei, la cit i-am mincat si eu sufletul, cred k vreau sa imi retrag cuvintele si ...sa zic "sa dea Dzeu sa semene cu ta-su'"!
Si...offtopic de tot:
Moooaaaamaaaa...ce "bune" sint tipele astea de la Pussycat Dolls! of of ...
Marce
19+
ALINATXA spune:
DACONST daca nu poti vedea prin accesarea linkului mergi la sign in baga userul nostru si parola si le vei vedea.Eu le pot vedea imediat nu stiu ce se intampla
20saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
hermanadela spune:
ba da....... pe mine m-ati ratat.(cu cartile).in legatura cu pulsatiile din vagin si eu le am si chiar eram curioasa daca le mai are cineva si de la ce se trag.oare sa fie sughitul copilului?!!!?
adela_herman@yahoo.com
va pup pe toate
20+
ALINATXA spune:
Ca sa imi spun si eu parerea nici eu nu sunt de acord cu bataia insa trebuiesc gasite modalitati de a educa copilul sanatos.
Si mie imi e tare frica sa nu o rasfat prea rau .Cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma ia tremuriciul.Pai atat eu cat si daddy ne pisicim si rasfatam si giugiulim non stop.Va dati si voi seama cu iubitica noastra ce va fii.Ash dori si eu carticelele acelea sa le rasfoiesc,rog fetele care le au deja.Adresa de mail este :naomi_creamy@yahoo.com
20saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
delfinuta spune:
Amaya multumesc!
In leg cu educatia copilului si eu sunt de acord ca nu trebuie lasat sa ti se urce in cap. Urasc copiii isterici si obraznici! Nu neaparat batuti (desi mama ma mai lua de cozi daca era cazu), insa pedepsiti. Trebuie sa stie ce e bine si ce nu si pana unde se poate intinde...iar daca nu..stop altor placeri...
Liuda spune:
R_MARCE exact asa imi zicea si maiceamea ca ai sa vezi cand ai sa-i ai pe ai tai, sau ai sa vezi daca o sa ai o fata si o sa-ti faca cum imi faci tu mie, cum ai sa te simti... si tot asa ,
treaba e nasoala daca se intampla dar am zis ca daca e greu de tot il fac pechet si il trimit lu maicamea ca ea s-a chinuit odata stie cum e .... si oricum visa la nepoti - uite draga ai cerut - poftim conform comenzii D-stra... ca intai zicea ca vrea si ea nepoti,ca ce astept sai fac acum cat e ea tanara si in puteri sai creasca sa-i nu stiu ce... acum vad ca a intors placa ca mai glumesc cu ea si ii zic ca daca ceva - il trimit nepoata la domiciliu ca am mai vazut bunici care isi cresc nepotii - si ea imediat sare cu raspunsul - tu ii faci tu ii cresti, eu pe ai mei i-am facut - eu i-am crescut asa ca la mine doar in vizita...
nici o speranta ....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 1 zi
R_MARCE spune:
Alinatxa, nici eu nu am reusit sa iti vad pozele, dar ce-i drept, am incercat ieri.
Siii...de ce ai carutz albastru la semnatura dask vorbesti de bebe k si cum e fetitza?
Marce
19+
ylilimic spune:
Buna ziua tuturor !
Va doresc o saptamana cat mai placuta si nu va suparati pe mine ca uneori mai intarzii cu mesajele (inclusiv cartile)! V-am zis, la inceput nu a abordat nimeni subiectul "psihologia copilului" si acum sunt peste 20 de adrese la care am trimis. Nu sunteti nici multe, nici obositoare, numai ca trebuiesc parcurse cu grija toate paginile scrise de voi, sa nu sar pe cineva. De exemplu ralu74a avut o hiba si a dat rateuri de cateva ori. Mai incerc si acum dupa masa!
Sambata dupa masa am fost la Selgros , ca la mine e unul care deja / inca se mai p... in pampers! Duminica am fost in vizite, hai nu va suparati 

, de ajuns ca sunt in urma cu cititul! 
ylilimic
23+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
delfinuta spune:
Alinatxa eu am vazut pozele tale! Ai niste animalutze suuuuuper dragutze, sa-ti traiasca. Si voi sunteti tare draguti, da ma pune si tu poze cu tine cu burtica...