Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 29
miciurin spune:
Auzi Liudo, noi parca am fi surori, pe bune! Ar trebui sa ne cautam de stramosii nostrii maimute sa vedem daca nu avem vre-o maimuta comuna la baza ![]()
![]()
![]()
Am fost si eu de vreo 2 ori in galati, la sora tatalui meu, dar mai de mulult. Acum nu mai am in Galati decat o verisoara..........
Liuda spune:
miciurin vezi ca ai o verisoara si daca te cauti mai bine poate te faci si cu o sora ceva!!!
Bai sper ca nu a facut taica-meu vre-un cadou pe aici pe acolo prin tara!!! Eu zic ca nu dar nu ai de unde sa stii, poate aflu de vreo sora sau frate, daca ar fi frate s-ar bucura si taica-meu ca el e satul de atatea....p.... (pasarici) la casa!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile
Catalina spune:
Va pup,
ma alatur si eu clubului de somnanbule. Indiferent la ce ora adorm, dupa ce ma sucesc de o gramada de ori, la 3 ma trezesc. Pt toaleta. Trebuie sa ma duc ca altfel nu mai pup nici un pic de somn si ma doare si burta. Apoi ma trezesc la 6 si apoi la 8 si intre ma sucesc. Eu nu mai dorm de vreo luna cu iubitul meu sotzior pt ca il trezeam si pe el si, oricat de rau mi-ar parea ca suntem despartiti, trebuie sa il las sa se odihneasca si nici in pat langa el nu prea imi mai gaseam locul. :-(
Am venit si noi de la o mica plimbarica, Doamne ce frumos e afara! Si acuma suntem gata sa ne reluam locul in pat.
Va pup
Cata 26+
Messa spune:
Eu am facut aseara zacusca cu ciuperci
Daca e cineva interesata de reteta, iat-o (pentru cca 10 borcane de 400g) - cantitatile sunt pentru legumele crude, nu preparate, adica inainte de coacere, calire etc:
1 kil vinete - se coc, se cojesc, se toaca;
1 kil ardei (eu prefer capia) - se coc, se cojesc, se taie fasii;
1 kil ciuperci - se inabusa in ulei pana se inmoaie;
1 kil ceapa - se caleste in ulei si se amesteca cu ciupercile, vinetele si ardeii;
1 kil rosii - se oparesc, jupoaie, se toaca marunt si se adauga peste toate legumele amestecate, se potriveste de sare, se adauga ulei dupa gust (eu pun mai putin, sa nu ingrase asa tare) si piper (cine vrea);
Totul se lasa sa scada frumusel in cuptor sau pe aragaz, la foc mic, cu plita sub cratita. Cand a scazut destul se toarna in borcane. Se toarna ulei cat sa acopere zacusca, se acopera borcanele bine de tot apoi se fierb in bain-marie cca 30-40 de minute. Se scot din bain-marie si se invelesc cu o patura, se lasa sa se raceasca incet. Se ascund borcanele de sotz (asta daca vreti sa le aveti pentru la iarna... ca altfel se consuma in 3 zile!!!).
miciurin spune:

zau ca nu mi-ar displacea sa mai am o sora, dar sa stii ca nu e nici o sansa sa fiu fata tatalui tau, ca seman muult prea bine cu tatal meu. Vrei sa-l intreb eu pe tata daca daca??????? O sora mai mare am, una mai mica nu mi-ar strica!
Vrei sa te terorizez? Ce mai halim azi? Eu am bagat azi in drum spre munca o pizza, ca m-am ene tare la aia cu cartile de munca si trebuia sa scap de depresie cu ceva bun. Sper sa nu se depuna ca ma strang de buci!
miciurin spune:
Catalina, sper sa iesim cat mai repede din starea de somnambule.
EU nu dorm fara omu meu nici taiata, m-am obisnuit cu el si nu pot fara el. Si cum ziceam, tre sa simta si el cumva ca e tata in devenire.......
Messa, multumim mult de reteta, da zau ca eu o sa raman la partea cu mancatul ei cat mai mult posibil. Cu alte cuvinte, traiasca soacra si zacusca ei de milioane! Cum mai stai cu raceala? A plecat cu francofonii?
ylilimic spune:
catalina, ma bucur ca iti plac cartile. Cine le mai doreste le gaseste in semnatura. Si da, am cerclaj, si daca primele 2 saptamani au fost bulversatoare pentru mine (nu stiam ce am voie sa fac si ce nu) am purtat o discutie matura cu dr si mi-a zis ca pot sa ma comport normal pana apare disconfortul. Orice durere trebuie sa opreasca actiunea, caci nu este semn bun. Asadar, o data la 2 zile merg pana la mama sa iau laptele de vaca pt Matei, fac aprox 2 km dus, stau o dupa masa sa-mi trag sufletul (ma relaxez, mananc, merg pe la foste vecine) si plec seara acasa, insemnand alti 2 km. Stau la et 4 si imi impun sa urc si cobor scarile doar 1 data pe zi (pana la cerclaj o faceam si de 4 ori pe zi). Dr.a spus ca pentru unele femei o sticla de 2 litri sau coboratul pana la paine poate dauna, de aceea mi-a spus sa-mi respect organismul si fac ce ii place si cat ii place. Neinsarcinata, eram foarte activa, incluzand 5 km/zi timp de 2 luni in vara de mers pe jos + 1-2 plimbari cu bicicleta cate 16 km fiecare plimbare. Cu Matei mergeam -cca 7-8 km/zi, pana m-a certat si m-am oprit la 3 km/zi. Probabil ca multora le-ar fi greu sa tina pasul cu mine, insa iti spun sa faci atat cat iti permite trupul.
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
si Luca-Matei
CARTI de psihologia copilului
ylilimic spune:
r_marce, credeam ca e destul de explicita semnatura, dar poate doar pentru mine care stiu despre ce-i vorba. O sa ma gandesc la propunerea ta.
ylilimic
24+ cu
si Luca-Matei
ylilimic spune:
daconst, daca tot mi-ai aratat cum setez o semnatura mai complexa, am sa ma straduiesc sa pun acolo (pe viitor, nu chiar azi) o pagina personala unde sa puteti gasi si liste de spital in varianta mea si hainutele mult promise. Cel putin asa mi-a promis tati ca o sa se ocupe sa fie mami multumita !
ylilimic
24+ cu