Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

delfi ce zici tu?! e o decizie grea cu scosul maselei de minte. am fact programare la medic, am si radiografie la masea, facuta acum vreun an, sper ca se poate orienta dupa ea pt eu alta radiografie nu fac nici sa... nu stiu, nu fac! si oricum nu cred ca poa sa scoata maseaua acum pt ca e imflamata gingia rau in jurul ei. tre sa treaca mai intai inflamatia. am inteles ca poate sa faca un masaj la gingie cu ceva, o substanta care e ok, si pe urma si o mica incizie. si vedem evolutia. dar la 5 am programarea la medic, sa vad ce zice el.

precis acest mesaj iar va aprea aiurea

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anis, ti-am vazut fetita si e dulce foc! Dupa fotografii nu prea as zice ca e usa de biserica! Are o mutrita care parca spune ca ar face pozne non-stop!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 24+ cu
CARTI de psihologia copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

miciurin partea cu halitu' azi e mai nasoala!!!
Dimineata am gost o super gospodina si am pus ditamai masa la mic dejun cu mezeluri, ochiuri, branza cu smantana, cozonac, lapte ciai, pate cu rosii ... adica sa nu crezi ca e in fiecare zi asa ... aveam musafiri si din cauza asta m-am mobilizat asa. de altfel in dimineti obisnuite infulica care si ce apuca si cand apuca.
iar la caserola nu am mai adus nimic ca na nu am avut timp ca trebuia sa string si masa, ca barbatii mei au mancat si in usa incaltati stateau in 10 secunde si ma manau si pe mine... hai mai mergi... nesimtiti dar asta este.
deci cred ca plec si eu o fuga in oras si cumpar ceva gen... tot pizza ca alte idei nu prea am, de mec nu vreau sa ma apropii, deci cat nu m-asi gandi tot la pizza o sa ajung. Iar seara nu mai stiu ce mai mananc - ma mai gandesc pana atunci.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Definuto, ce sa facem , mai pacatuim si noi....... Zau ca incerc sa ma abtin da' fiind in zona cu pizza buna pe cuvint ca m-a tras ata sa pacatuiesc la una bucata. Acum la servici am ras o juma de piept de pui la gratar cu vesnica salata de varza, da' sa stii ca nu ma plang decat de taiatul verzei, ca de halit as hali tone zilnic. Mie imi place cu mult marar rosii si ceapa. Diseara o sa fac pulpe de pui cu piure si cu aceasi salata de varza. Omu nu mai are chef de nic de papa in mod special si cum piureul pt el e ca ciocolata pt altii, bag piure pana o zice el ca mai vrea sa pape si altceva. Iar eu incerc sa nu ma fac chiar balena si de aceea cat rezist tentatiei pap pui.
Apropos, ai ajuns la Andi, sau ai fost la acelasi dentist?

Marinar, eu la capitolul muraturi am aceasi reteta ca si pentru zacusca lui Messa: traiasca mama si soacra si toate bunatatile pe care mi le fac ele. Am si motivele mele, desi stau la etajul 5 nu posed nici o bucata de balcon, iar bucataria mea e cat .... era sa zic eu o prostie, e mica tare.
Liudo, si tu ca si mine cu muraturile....... ce bine e sa la mananci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Fetelor tocmai ce va povestesc dimineata ca nu ma mai suport cum am ajuns, ca ma rostogolesc toata si voi vb de pizza.. Sunteti rele ce sa mai..

Helenutza ai scos maselutza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Somnambulelor, ce o sa faceti ca mai aveti mult si bine pana iese bebe? CATALINA, zici ca nu mai dormi cu sotiorul, bine faci, eu adorm cu el, sa nu se simta marginalizat, apoi pe la ora unu ma trezesc sa fac pipi, ocazie cu care ma mut in camera cealalta, unde adorm tun, cu toate ca e pat simplu. Poate si fiindca sforaie de nu mai e chip sa adorm langa el. Dar nici nu mai incerc, sunt luni de zile de cand dupa pipi nu ma mai intorc in patul nostru. Ce ma fac cand o sa trebuiasca sa-i cedam definitiv camera cealalta copilului? I-am spus barbatului, ori alta casa cu o camera in plus, ori mansarda, ori operatie sa scape de sforait.

Si eu am incurcat-o dar la alt capitol, am devenit maniaca u cumparaturile pt bebe, azi iar n-am rezistat sa nu-i cumpar trei salopetele si un costumas. Plus doua cearceafuri, dar alea chiar trebuiau. Or fi ele ieftine, dar doar n-oi sta toata ziua sa chinui copilu', dezbraca-l de una, da-i alta, numai asa ca sa le poarte pe toate!!

LIUDO, si eu am ganduri cu patul, de care te-ai hotarat sa iei? Bine ca te-ai gandit la ceva util, ce te-apuca soro de bocesti?

cristiana 21+

Mergi la inceput

Messa, ma bucur pentru tine, e tare nesuferita raceala. De fapt orice durere e nesuferita tare, ce sa mai.....
Hai sa ma bucur si pt noi, deci pot sa trec linistita prin Cotroceni, da?

Delfinuto, mi-a bagat iar mesajul aiurea, te intrebam daca ai trecut pe la Andi sau ai fost la acelasi dentist

Mergi la inceput

sa ma pupe in cum imi baga mesajele!!!!!!!

Mergi la inceput

Delfinuto, eram curioasa, de-aia intrebam. Eu cred ca o sa-i bag o vizita cat mai curand ca la cat de norocoasa sunt e posibil sa ma apuce vre-o chestie pe ultimele luni de rupt masele carii nesuferite, etc. Ca am cam tras chiulul de un an de zile, nu m-am mai dus sa se uite in gura mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ce sa faci delfinuta asta este treaba!!! Eu tot strigam ca sant la regim - dar uite ca cand nu ai nimic de mancare facut - ce faci ? cumperi in oras si in oras inafara de pizza si fast-food-uri unde este totul fainos si ma rog de ingrasat - altceva nu este!!! asa ca asta este . iarta-ne si tu pe noi cele flamande non-stop!

cristina eu cu patucul am hotarat asa - imi iau unul din ala care se strange, nu vreau din lemn si cu gratii pentru ca multi se plang ca se loveste copilul cand incepe sa se rasuceasca, si iau unul cu 60 latimea ca mai mult nu am loc in dormitor si hai sa fim seriosi ca o luna minim tot langa mine in dormitor o sa-l tin - ca altfel o sa am de bantuit toata noaptea prin casa. Mi-am cumparat salteluta super din cocos cu nu mai stiu ce - si imi iau si patuc dar cred ca nu azi ca vad ca nu mai mai incadrez in timp - las pe maine!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile

Mergi la inceput