Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 31
marinar spune:
sal gagici
dupa ce ca merge forumul asa cum merge si net-ul la serviciu e de tot rahatul.
mai e nasol ca nu puteti dormi. eu dorm super bine si tot nu-mi ajunge. dar acum am inceput si munca si ma trezesc mai devreme iar acasa am in fiecare seara program artistic de spalat (bagat la masina)si calcat pana termin cu toate hainele pe care le-am avut prin saci cat am fost cu renovatul. in seara asta as vrea sa pun si ceva muraturi.
Marina
24+
burtika
Liuda spune:
mama marinar dar ce gospodina esti!!! mai pui si muraturi? e din domeniul fantasticului pentru mine!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile
marinar spune:
Liuda pun pt ca si mancam multe, ne plac. mai mi-a pus si mama dar noi avem si reteta noastra si ies fff bune, ad reteta sotului- pus totul la nimereala, fara sa respectam ceva cantitati. nu avem ce strica.
Marina
24+
burtika
delfinuta spune:
Io am bagat 3 sandwichuri cu sunca, branza, ardei, asa ca tot vb voi de pizza. Nu mai pot de foame, as manca non-stop! Nu stiu ce ma fac..
miciurin spune:
Eu ma car acasa fetelor. Ma duc sa ma bucur de soare ca de vineri vine ploaia iar peste noi. Si daca mai stau la munca ma infig definitiv in napolitanele din frigider. Am pacatuit la 3 bucatele

Iar inainte de burta nici sa nu fi auzit de dulciuri, treceau ani si nu simteam nevoia de dulce!!!!
Messa spune:
miciurin, mercic de intrebare, aproape a trecut raceala, macar acuma pot si eu sa respir cat de cat - au fost cateva zile cand daca nu tuseam, aveam nasul infundat bocna; daca nu era nasul bocna, ma durea capul; daca nu ma durea capul, ma dureau toti muschii etc. Dar pare sa fie "pe trecute".
gio spune:
Buna fetele,
Mersi pt info; am fost azi la Institut ,e cu ma spus simkat la et 1. acolo doar gravidutzele isi iau sange asa ca astepti in functie de numarul de ordine. dar eu am fost pe la 9.50 si am fost singura; dupa mine au mai venit cateva gravidutze.
programul e luni 8-15; marti-joi 8-10; urgente si ridicare rezultate vineri 8-15 parca. nu trebuie trimitere roz musai, trimitere sa fie. te intreaba cate nasteri/avorturi ai, grupa/rh-ul si cam atat. eu am facut pt grup sangvin, mi-au zis sa vin vineri sa le iau.
fetele si eu de 2 nopti nu mai pot dormi; innebunesc!!! si to asa agitata toata ziua..hmmm...
va pup
22 +
delfinuta spune:
Miciurin n-am mai ajuns la dentist de atunci deloc. Ma voi duce la el ca asta m-a enervat rau atunci, insa dupa ce se naste bebe. Sper sa nu mai fie probleme mari pana atunci. Cariuta asta mica care-mi aparuse sper sa reziste pana atunci.
Helenutza daca ai poza la masea cu atat mai bine. Eu n-am avut si tot mi-a scos-o. Si pe mine la fel ma durea cu ureche, cu gat..era nashpa rau. Nu m-a durut deloc extractia!
anis spune:
ylilimic, sar'mana.L-am vazut si io pe Luca, taticul e blondutz?Are o mutra de smecheras...rupe mai incolo.
Da asa e Ingrid nu sta o clipa...sunt ca titirezul dupa ea.
Amaya, l-am vazut si pe Andrei la agatat in parc..
tare haios..da seamana cu tine la fata.
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
mai fetelor mie somn. am mai mancat un lighean de struguri dar foamea mare vine peste mine si mie lene sa ma duc in oras. Deci azi nu e buna starea spiritelor!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile