Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Cred ca trebuie inceput un nou capitol.
Scumpa tare Ingrid!

Daca nu trebuie trimitere tip ma voi duce si eu la Instit de hematologie, ca sa nu mai dau iar bani la CMU. Iau trimiterea de la ginecolog si ma duc direct acolo. Macar de gratuitatile astea sa profitam si noi.
Vb cu prietena mea din Suedia, ea a nascut pe 16 august un baietel si lor le da ajutor pt copil, ajutor pt mama si au primit si unpachet cu toate cele necesare cand au iesit din maternitate (hainutze, pampersi, lapte, biberoane etc) si au beneficiat si de gratuitati pe timpu sarcinii. La noi ca curu, dupa ce ca suntem saraci ne mai jupoaie si astia de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor ma doare spatele jos de nu mai pot. ce inseamna oboseala !!! daca nu dorm noaptea si de dimineata m-am agitat!!!
VREAU SA NASC !!! nu mai vreau burta asta, ca ma dispera, de cate ori imi cade o hartie de pe masa si ma aplec dupa ea injur!!! bai cine a inventat burtahanul asta in fata - nu se puteau tine copiii altfel oare? deci sant disperata de acum si ce ma asteapta inainte?
ne invita cineva la casa noua la craiova, el are vreo 130 kg e un barbat bine asa facut, ea are vreo 58 dar e si ditamai doamna de 1.75 cred. Il intrebam daca are usi mari la casa noua ca sa incap si eu - el cica radea "pai daca incap eu incapi si tu" Deci mi-am gasit nasu la latime.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

unde ati disparut?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

voi ati plecat plec si eu
sa mananc pe ziua de azi ca asa si nu mai mancaseram nimic si sant vai de mama mea
plus ca ma doare si spatele
sper sa dorm macar noaptea asta ca daca nu.... belea

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Sunt un car de nervi fetelor...uitati cat este ceasul si eu sunt tot la munca, nu mai pot, sunt foarte obosita, stresata, mi-e foame de mor, imi pica ochii in gura si am niste arsuri de imi vine sa ma urc pe pereti. Ma cac in ele raportari si situatii din 1900 toamna pe care trebuie sa le termin neaparat, dar eu termin programul la 4, dar pe cine f..e grija, nu va suparati ca vb urat, dar nu mai pot, vreau acasaaaaaaaaa, vreau concediuuuuuuuuuuuu,

Flavia 23, respectiv 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla imi pare rau pt tine. de ce nu-ti iei un medical si ai trminat povestea???

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput