Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata fetelor! Ma bucur f tare ca inca ne putem bucura de zile frumoase de toamna. In egoismul meu imi doresc s-o tina asa macar cat mai vin eu la serv..ca dupa aia poa'sa ploua cat vrea..

Cristiana f misto faza cu prietena ta. Pentru mine una e greu de crezut ca nu simti nimic timp de 7-9 luni, ca eu una am simtit din prima ca sunt

Marce in legatura cu si eu ziceam ca practicam alte metode, insa ca nu e chef nebun de sexu normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Naziua la toate burticile! Eu tocmai m-am cules de pe drumurile de la Cartile de munca, unde am luat in freza o coada de toata frumusetea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Criss, Liuda si eu sunt in gasca voastra, astept cu nerabdare sa revin la forma mea initiala (sper sa se si intample chestia asta ), pentru ca imi este din ce in ce mai greu sa ma recunosc si sa ma descurc. Am inceput sa gafai la orice miscare pe care o fac, ma rostogolesc in pat in loc sa ma ridic din prima, ma dor mainile, picioarele, spatele, fundu...aaaaaaaa...ce sa mai...am ajuns ca o baba!

Helenutza in leg cu maseaua de minte eu iti pot da un singur sfat, pentru ca eu asa am procedat: SCOATE-O!!! Si fa chestia asta acum cat mai poti. Eu m-am chinuit cu ea o luna intreaga sperand sa-mi treaca, dar nimic. Si crede-ma ca am incercat toate metodele. Te duci frumos la stomatolog, iti face anestezie (inca se pot face anumite tipuri de anestezie) si trece. Daca ai nevoie iti recomand dr care m-a ajutat pe mine acum 3-4 sapt.

Michelle Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, imi pare rau de noptile voastre. va inteleg, eu de vreo sapt si ceva o patesc. ma trezesc pt pipi si pe urma nu mai adorm vreo 2 ore

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna ziulica doamnelor!!!
La mine e adoua noapte de nesomn. Dupa ce nu am dormit noaptea trecuta, nu stiu de ca m-am trezit si am vegheat vreo 2-3 ore , am mai bocit mi-am mai facut planuri griji... noaptea asta domnul meu s-a intors de la Bucuresti la 3 noaptea si ma trezit... si duppa asta nu am mai putut sa dorm... am adormit la 5 ca sa ma trezesc peate o juma de ora ca vreau la baie, si tot asa pana dimineata. dar noaptea asta nu am tras nici un bocet - am fost mai barbata - in schimb am facut planu cand unde cum cumpar patut...
Deci sant toata in treaba!!!
la voi vad ca merge binisor treaba, ati trecut la treburi mai bune - adica la sex deci atunci cand se apropie perioada cu STOP-ul la sex atunci v-a venit si voua dorul si pofta.... ca cu fructul din rai...
asta este ..

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intimplat ca m-a pocnit si pe mine nesomnu', am stat cam 2 ore cu ochii in tavan si nu ca nu mi-ar fi fost somn. Azi dimineata cand a sunat ceasu' imi venea sa-l arunc pe geam.

Delfinuto, a fost dulce impacarea aseara?

Mergi la inceput

fetelor despre masaj, eu nu stiu e bine sau nu / dr. mi-a zis ca atata timp cat evit burta si stau in pozitii care nu apasa pe burta - pe picioare si la spate poti face. Nu am nici contractii, si nu cred ca doar bosoleala de la picioare imi face rau, plus ca ma relaxeaza...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

mama miciurin numai eu pot sa te inteleg cu insomnia. Nu stiu ce doamne am dar chiar asa in halul asta de doua nopti cam cate 3-4 ore de somn si toata ziua agitata. Acum copilul saracu doarme ca noaptea a avut program cu mine odata.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

E super de KK! Eu am suferit tare de insomnie in prima perioada a sarcinii, si ma laudam si eu ca de aprox 3 sapt dorm cum trebuie. Asta ca sa nu ma mai laud..... Cred ca i-am transmis starea si omului meu ca azi dimineata zicea ca e obosit de parca n-ar fi dormit toata noaptea, desi lemn tanase.

Mergi la inceput

miciurin - eu la fel ii zic ca a dormit bustean iar el nu credea ca era si el varza, inafara ca s-a culcat la 3 si ceva la 5 s-a trezit si el cu mine cand m-am dus la wc ca doar eu trebuie sa ma rostogolesc din pat nu mai sar nesimtita din pat, si pe la 7-8 deja pe el l-a apucat tusa si stateam cu grija ca a baut pe undeva cu gheata si mi-a adus vreo boala ceva cu febra si sa nu ma ia si pe mine... ca sa-mi zica dimineata ca problema a fost in schimbatul tigarilor, nu a avut de-a lui din duty-free si a cumparat de la chiosc si din cauza asta a avut criza cu tusa... deci somn ca la gara de nord.
si eu la fel in prima perioada am suferit rau de insomnii, insa ultima vreme dormeam bustean - si na, ca de 2 nopti o fac pe paznicul. Pot sa trec la firma in tura de noapte ca paznic ca oricum stau degeaba acasa si nu dorm - macar mai fac niste bani.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput