Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
R_MARCE spune:
Amaya, vitam Elevit sint mai bune k cele Materna. dak ai cumva unele si altele in casa, uita-te la compozitie si o sa vezi k Elevit-ul are mai mult din fiecare si e mai complet. E normal sa platesti o diferenta de bani pt ele k sint mai scumpe si oricit de gratuite sint cica...sint gratuite pina intr-o anumita suma. (dak vrei, iti scriu eu compozitiile pt fiecare). Bine...acum banuiesc k si Materna si destul de bune ...doar sint germane. (elevit este elvetian.. big deal!)
Flavia Ioana, te cred k nu iti arde de
. Dar...de ce trebuie saracul sot sa faca singur bataturi la miini cind..il poti ajuta tu de ex? Sau ...sint si alte metode de a face sex ..nu?
Sint de parere k un barbat nu trebuie lasat prea mult fara... pt k ei tot cu capul ala "mic" gindesc, si ei au hormonii lor care tropaie si oricit de intelegatori ar fi, tot au o nevoie fiziologica care difera de cea a femeii. Puteti spune orice..dar eu nu sint de acord k odata ce sint gravida, el nu mai conteaza, el nu mai trebuie satisfacut k inainte ...etc. Trebuie pe cit posibil sa mentinem acelasi ritm si aceeasi atmosfera k inainte, pt k ei sint doar "niste copii mai mari".
Atita timp cit bebeii sint sanatosi in burtica, nu vad de ce am fi stresate/stresati. Dak e sa se intimple ceva rau ...cu siguranta se va intimpla dar in nici un caz nu din cauza sexului, si mai ales a "altor" metode de a face sex.
Delfinutza, sa nu te superi pe mine k zic asta dar ...pt nervii tot sexul e bun. Stii k e o secretie de hormoni si te va ajuta cu siguranta sa te mai calmezi.
Cum ziceam, nici mie nu imi arde de sex normal tot timpul (adik mai des de 1-2 ori pe sapt) pt k sint f obosita si ma oboseste si mai rau, gifii, ma doare mijlocul...ce mai! am ajuns o mamaie dar...cum ziceam...sint si alte tehnici ..sint convinsa k nu trebuie sa va "reamintesc" acest lucru ![]()
Marce
20+
Helenutza23 spune:
buna fetelor. va scriu desi stiu ca inca nu s-a rezolvat enervanta problema a mesajelor. oricum, sper sa ajungeti sa cititi.
pe langa raceala cu care "eram pe drumul bun" mi s-a imflamat rauuu jigodia de masea de minte asa ca nu stiu daca ma doare gatul, maseaua.. e o nebunie. mi-am facut ceai de musetel sa fac gargara. sper sa aiba efect. daca stiti vreo alta metoda va rog sa imi spuneti.
MARCE chiar te asteptam ieri pe forum sa zici ce ai vazut, ce ai luat, etc.
da, maine e o zi importanta pt Michelle. stiu, m-am gandit si eu la ea si la bb al ei. Michelle, ma gandesc la voi si ma rog sa fie bine.

20+
megbeng spune:
a, pai si la mine e vorba de incompatibilitate de grup (0/A), nu de Rh!..sper ca e valabil scenariul, nu?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
anis spune:
Si eu tot Elevit i-au.Sarcina trecuta am luat Materna, si m-am ingrasat de la ele.Acum i-au de vreo 3 sapt, nu vad inca vreo reactie.Dar la compozitie cum zice si R_MARCE sunt mai complexe.
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
loremunteanu spune:
Neata burtici!
Marce, sa pui si pretul la hainute. Eu sunt tare interesata... mai ales ca nu am luat nimic pt bebe.
Pupici la burtici!
Loredana
22+
Roni-Cristian
R_MARCE spune:
Hai k am ajuns doar la pag.12 cu cititul...dar...
Ylilimic, am inteles k deja ai un bebic, un baietel nascut in 2004? atunci trebuie sa pui la semnatura ==>
nu un carutz albastru. Carutzul in pui pe culoare in functie de ce o sa fie viitorul bebe, nu?
Helenutza, imi pare rau k ai racit si nu ai putut veni cu noi la plimbarica. Sanatate!
Azi fac pozele la hainutze si le pun pe net mai incolo.
Alinatxa, dak stai acasa toata ziua si te plictisesti si dak nu ai interdictie de a iesi afara, de ce nu iesi de ex. la un masaj cu noi? sau cum am fost ieri in Europa...puteai merge si tu sa iti clatesti okii... Te inteleg dak nu ai kef de iesit din casa de una singura dar ...cind mai iese careva...dati un semnal si poate se mai gasesc doritoare pt diverse activitati gen "fun".
Mercic muuult inca o data, pt carti.
Liuda, nu esti singura care s-a plictisit de burta si vrea sa nasca mai repede. Ma bag si eu pe lista ta! Imi pare rau dar nu sint in grupul "imi ador burtica si vorbesc cu ea toata ziua" sint in grupul "de abia astept sa scap...sa imi iau corpul inapoi".
Sa vedem si partea buna a lucrurilor ...Bine k nu sintem elefanti ...la care gravidia dureaza 2(doi!) ani!
Marce
20+
Amaya spune:
Megbeng, sincer nu stiu care sunt toate cazurile de incompatibilitate dar la noi nu era cazul fiindca si eu si sotul avem aceeasi grupa de sange (0).
Marce, Anis, in conditiile in care analizele mele au iesit foarte bune si nici nu este necesara administrarea de vitamine, medicul mi-a spus sa iau totusi 1 pastila la 3 zile) m-am gandit ca ce rost are sa iau Elevit si nu Materna (la prima sarcina am luat Materna toata sarcina si a fost super bina...si 25 de kg. in plus). Acum medicul mi-a spus sa iau zilnic pentru a ma ajuta la cresterea in greutate, iau, dar oricum nu prea ajuta.
Referitor la burtica, eu sunt in grupul celor care isi adora burtica si se bucura de ea cat mai mult fiindca stiu ca nu voi mai avea alta sarcina (nu vrem mai mult de 2 copii) asa ca profit din plin.
Oana
21+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
criss68 spune:
Buna dimineata,
Vad ca v-ati sculat devreme, v-am citit cu placere. Nu am noutati despre mine, dar pot sa ma inscriu si eu in randul celor care-si doresc corpul cat mai repede inapoi. De burtica nu pot spune ca ma incomodeaza, inca e tare micuta, in plus mi-am analizat-o ceva mai devreme si e mai mult slanina decat BB. Uffffff!!!
Pe undeva ar trebui sa ma bucur si eu de sarcina, ca alta nu stiu daca mai vine, oricat as dori eu de mult. Insa nu stiu cum ma pot bucura cand vad ca parca nu mai sunt eu!
amaya, iti tin pumnii sa reusesti sa lasi tigarile. Stiu cat de greu iti va fi, dar te asigur ca merita. E mai bine asa sa le lasi de tot, toti cei care au incercat intai sa le rareasca nu au au facut in final nimic.
Vad ca mai sunteti care nu ati luat in mod constant prenatale pana acum, prin urmare nu-mi fac griji prea mari. Promit sa le iau de acum asa cum zice dr. Calciu ia cineva? Daca retin bine undeva de prin luna a 5-a sau dupa se incepe administrarea. Eu nu am cum sa iau ca nu mi-am facut nici o analiza, la dr de fam nu am fost demult, iar cand am incercat sa ma programez tare m-am bucurat ca nu se putea in ziua care vroiam eu.
Mi-am mai amintit ceva. Pentru ca nu vreau sa beau prea multa cafea, imi vine sa mananc ciocolata - asta e realitatea, simt nevoia de excitante nervoase, mai ales ca am de invatat si mai mult ma ia cu somn cand ma apuc. In afara de faptul ca ingrasa se contabilizeaza la un loc cu cafeaua? Nu stiu ce sa ma mai fac, am atatea luni de cand m-am lasat de cafea si nu m-am obisnuit deloc, e un drog absolut necesar pentru mine, abia astept sa-l pot relua in doza uzuala.
V-am pupat, o zi buna in continuare
criss
24+ cu 
cristiana70 spune:
CATALINA draga,cel mai bun lucru e faptul ca tu constientizezi acest pesimism. Depinde doar de tine daca vei transmite acest mesaj si copilului tau sau nu. Eu am inceput sa citesc din cartile de la YLILIMIC, te sfatuiesc sa incepi si tu, iti umple o gramada de timp si sunt grozave. Eu am inceput cu "Totul se intampla inainte de sase ani", e scrisa intr-o maniera accesibila, placuta, "romaneste", si nu te adoarme!
MEGBENG, nebuna asta care mi-e prietena din copilarie, e acum atat de interesata de mersul sarcinii mele, poate ca incearca sa gaseasca similitudini, doar-doar o fi simtit ceva si nu stia ea ce e! Cat despre vitamine si acid folic, eu cred ca sunt o plasa de sguranta pentru copil si mama, dar nu indispensabile. Cum se faceau copiii in secolele trecute, isi suia omul
nevasta pe cal sa o duca la eco? Indiscutabil riscurile erau mai mari, nu-mi doresc sa fi nascut prin evul mediu, asa ca-mi iau cuminte vitaminele, ma duc o data pe luna la eco si impartasesc cu voi
aceasta minunata perioada
!
cristiana 21+ 
Helenutza23 spune:
delfi nu esti singura care zice asta, adica sa o scot. culmea! si eu stiu ca e cel mai bun remediu, dar ma crezi ca mi-e frica?
te rog, da si mie nr de tel, adresa, ceva de la medicul la care ai fost. merci
edit: cat ma poate seca prob cu forumul. delfinuta, sper sa citesti ce am scris!
20+