Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
Flavia-Ioana spune:
Neatza burtici !
CRISTIANA70, hai ca eu m-am trezit desi sunt foarte somnoroasa si numai de venit la birou nu aveam chef. Dar ma consolez cu gandul ca AMR 27 zile pana la concediu......URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, abia astept sa stau acasa.
Ce fain de voi ca va puteti bucura de miscarile BB-ilor vostri, va
dulce...
23, respectiv 22
Flavia
cristiana70 spune:
Buna dimineata FLAVIA, noi cu noaptea-n cap, ca celelalte fete nu au aparut inca!
Hai sa-ti povestesc o intamplare adevarata, care i s-a intamplat celei mai bune prietene a mea. Acum patru ani ma suna prin noiembrie si imi zice: "Cristina, stai jos? Ca am sa-ti dau o veste mare, am facut un copil!" "Felicitari, fato, da de ce nu mi-ai spus si mie din vreme?" "Pai nici eu n-am aflat decat acum doua saptamani" Ei bine, fata asta care orice e numai proasta nu e, si nici adunata de la coada vacii, pe atunci consilier economic la o mare firma din Australia, s-a trezit cu doua saptamani inainte de a naste ca-i gravida! Fiind ea mare si destul de corpolenta, cu probleme femeiesti ca nu-i venea ciclul cu lunile, nu s-a alarmat prea tare cand a mai pus cateva kile, acolo. Nici nu avea timp sa-si faca griji, azi la Sidney, maine la Londra, tot intr-o fuga era. Pana la urma, a avut ea un dubiu ca ceva nu-i cosher, si s-a dus la doctor, ca ceva simta ea ca s-a facut in burta, dar sa nu fie ceva de rau. Faza la care doctora i-a spus: "Felicitari, o sa fiti mamica, da nu peste sapte luni ci in vreo doua-trei saptamani!" Adi a mea sa cada jos, nu alta. Fiind ea mai barbata decat multi barbati oficiali, s-a dus sa nasca fetita, a nascut intr-o vineri cu cezariana, si fiindca barbat-su nu conduce, duminica si-a pus curu'-n masina si s-a dus la cumparaturi pentru copil. Si acum are o fetitza nazdravana care nu sta locului nici cand doarme.
Asa ca nu te necaji, o sa vezi ce-or sa-ti faca fetele tale (doua, nu una) capul calendar cand or veni pe lume. Pupici de la mine!
cristiana 21+ 
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor! uite cate o floricica pentru fiecare , ca sa incepeti ziua cu un zambet 
Si la mine tot jos misca bebelusa, dar nu imi fac griji pentru ca luni am fost la doctor si am intrebat de asta si mi-a spus ca acolo trebuie sa fie, e totul normal. asa ca nu va faceti griji, si nu ascultati la toate parerile si sfaturile expertilor.![]()
azi noapte m-am trezit cu un carcel la picior.... of, bine ca nu a durat mult, asa de naspa e... e a doua oara cand mi se intampla, prima data a fost acum vreo 3 luni ... abia uitasem... voua vi s-a intamplat? sper sa nu, dar cica sunt normali in sarcina...
azi ma duc cu soacra la cumparaturi, sa luam ce trebuie din lista pentru spital.
va pup, o zi frumoasa tuturor!
diana
27 
Flavia-Ioana spune:
CRISTIANA, hai ca asta-i buna...
, am mai auzit eu din astea, dar nici chiar asa, te
si eu dulce de tot !
Flavia
Catalina spune:
Neata fetele,
Cristiana, da, m-ai ghicit. Sunt o pesimista de profesie. Nu stiu sincer cata placere imi face sa citesc toate alea rele, dar cu siguranta sunt campioana la framantat si facut ganduri rele, m-ai ghicit foarte bine. Stiu insa ca e rau pentru bebe si voi incerca din rasputeri sa nu mai fiu asa. Si asta nu numai in ceea ce il priveste pe bebe, eu sunt asa si in ceea ce ii priveste pe cei din familia mea ... . Asta apropos de educatia copiilor, nu ca il fac pe tatal meu total responsabil, dar de cand eram f mica, tata ne-a crescut cu o vorba "tata, trebuie sa pui mereu raul in fata, sa fii pregatita". Acum realizez ca e cea mai mare prostie pe care poti sa o spui copilului tau, sa nu faceti vreuna asa vreodata, eu sigur sper sa nu o fac.
Ioana, iti multumesc mult pentru cuvintele tale calde. Bleguta e un eufemism pentru mine. Culmea este ca sunt constienta de cat de rau am ajuns cu gandurile negre dar cu toate astea nu ma potolesc.
Lilisor am inteles ca tu ai cerclaj. Si inca iesi? As face si eu o plimbare azi ca e tare frumos. Problema la mine este ca tre sa cobor si apoi sa urc trei etaje si scarile sunt inalte e destul efort dar am sa urc incet. Ma voi duce sa ma tund si poate dau o fuga pana la Doamne Doamne la biserica sa aprind o lumanare ca e in parc si profit.
Aelita, ai mare dreptate, sa ne rugam pentru toti cei cu necazuri mari. FETELOR, VA ROG SA NU O UITATI PE MICHELLE CARE MAINE ARE O ZI IMPORTANTA. SA NE RUGAM PENTRU EA SI FETITA EI SA FIE BINE SI SA O INTAREASCA DUMNEZEU PE MICHELLE!
Va pup pe toate
Cata 26+
megbeng spune:
cristiana, cat de tare povestea cu prietena ta!! mai, si n-a simtit ea miscarile copilului, n-a avut nici un simptom, nimic?! si uite ca ies copii sanatosi si fara acid folic, vitamine, 100 de ecografii si analize!
gio, eu am decis sa ma astept cateva saptamani pentru dozarile de anticorpi..dar astept cu nerabdare sa-mi povestesti cum a fost..ma gandeam ca poate nu dureaza cu orele asteptarea la coada, poate gravidele au prioritate, totusi..
anis, ce ochisori frumosi are fetita ta..si cum il alinta ea pe bebe!
criss, asa e , ai dreptate cu memoria..si desi ma dau eu mare pe la toata lumea ca prioritatea e copilul si ca pentru anul asta nu ma intereseaza nimic altceva, odata ce m-am vazut cu licenta luata, parca mi se pune in nod in gat cand ma gandesc la varianta in care nu iau reziul 
ylilimic, tare treaba cu instinctul tau! si eu am stiut de la inceput ca e baietel, iosup a fost surprins ca atunci cand ne-a zis sexul nu am avut nici o reactie..poate doar daca zicea ca e fetita ne schimbam la fata putin, dar de iubit oricum il iubeam pe bebele nostru...
...bebe care, apropo, aseara a miscat suficient de tare cat sa il simta si tati pentru prima data

vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
R_MARCE spune:
Neatza din nou la burticutze,
nu am disparut doar k ...kiar dak nu mai merg la servici, gasesc cam in fiecare zi destule de faut incit sa ma tina pe drumuri de la 8 dimineata la 8 seara. Offff...mi-e dor de zilele trecute, cind am stat si eu si forumat la greu si lenevit... ce bine eraaaaa!
Sint in urma cu cititul dar vreau sa raspund un pic la cit am apucat sa citesc, si revin mai pe seara sau miine (k in vreo juma' de ora trebuie iar sa fug).
Intii Amaya si Gio... La instit de Hematologie te duci in oricare dimineata intre 8 si 10, fara programare. Dak te duci pt prima oara, trebuie sa ai trimitere din aia tip, cu foaie roz si alba de la medicul de familie in care scrie jos dozare anticorpi anti rh. Dak nu iti stii sigur grupa sanguina, sa o treaca si pe asta acolo. Eventual dak te intreaba asistentele de acolo de ce e scrisa, poti zice k ai facut-o mai demult dar nu esti sigura de rezultat si vrei sa iti confirme ei grupa si rh-ul (plus dozarea de anticorpi anti rh). Dupa ce te duci prima data, iti dau eu rezultatul pe care scrie cind revii la urmatoarea dozare. De ex eu am fost in luna a2a si au scris pe rezultatul meu "revine in luna a5a". Si tot asa ...in functie de rezultat.
Mai poti lua si trimitere de la medicul ginecolog dar tot asa sa fie tip (dar fara roz si alb). De platit nu se plateste nimic, poate doar sa dai ceva asistentei care iti recolteaza dar daca vrei. Cind revii la urmatoarea testare, e mai simplu k nu iti mai trebuie alta trimitere ci doar vii cu rezultatul anterior de la ei. La recoltare, stai la coada in functie de cum ai venit. Rezultatul il iei in vreo 4-5 zile.
Marce
20+
Amaya spune:
Marce, cred ca raspunsul tau era pentru Megbeng si Gio, eu, Slava Domnului, am scapat de stresul asta de la prima sarcina cand dupa ce 27 de ani am stiut ca am RH negativ (am avut si carnet de donator de sange facut la Municipal pe care era specificat acest lucru) am aflat ca de fapt am RH pozitiv (test repetat de cel putin 6 ori).
Oana
21+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
megbeng spune:
marce, mersi de info cu inst de hematologie!
gio s-a dus astazi deja..eu am trimitere de la ginecolog, nu e "tip"..as vrea sa-mi dea scris si mie grupa si RH-ul..le-am facut la ei cand am donat sange, dar pe carnetul de donator am doar grupa, nu si Rh-ul, nu stiu de ce
, in fine...si dr mea vrea sa am negru pe alb grupa si rh-ul, normal! cred ca in celmai rau caz le platesc, dar tot le pot face, ca nu am timp/chef sa ma plimb pe la medicul de familie dupa nush ce fel de trimitere roz![]()
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!