Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

De mult ma tin sa va spun ceva interesant, mai ales pentru fetele care mai sunt inca la servici. Pe vremea primei mele sarcini puteam sa iau ore libere de la birou pentru a ma putea duce la control, fara ca orele respective sa fie taiate din pontaj. Parca exista si un nr de ore limita, daca sunt persoane interesate, sa-mi spuneti ca am ordonanta si caut.
Mie mi-a prins bine, nu stiu cum e la voi!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 24+ cu si Luca-Matei
CARTI de psihologia copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

amaya, am vazut pozele lui Andrei, frumos copil, sa-ti traiasca!
Ramane de vazut cand o sa vad si pozele lui anis, respectiv ale lui Ingrid. Deocamdata nu reusesc, dar mai incerc.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 24+ cu si Luca-Matei
CARTI de psihologia copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

ylimic, multumim mult.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ylilimic nu stiu de ce nu poti sa le vezi...ca vad ca fetele le-au vazut.

Sa dau linkul simplu mai bine POZEEEEEEE !!!!!!!!

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762313261564#page1

AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, Doamne ce dulceata e Ingrid si e picatura din tine, dar cum pe tati nu-l stiu s-ar putea sa ma insel. Iar burtica ta e tare mumoasa.
Intrebare: scaunelul lui Ingrid este Polly? imi place la nebunie tava aia enorma.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya, sar'mana . Da e scaun Polly, sunt f multumita de el, e f practic.
Sunt si poze cu tati pe acolo...eu zic ca e tati intreaga.Am zis asa...si bebelina din burtica sa aibe ochii mei...ca in rest poate sa semene iar cu tati ca nu ma supar

AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, nu am avut cand sa vad toate pozele dar o sa-mi fac timp, oricum pe langa ochi, care sunt superbi, are si aceeasi mimica, acelasi zambet ca tine. La noi toata lumea spune ca Andrei seamana ba cu mine, ba cu tati, numai ca eu si sotul meu semanam foarte mult la trasaturi, doar culoarea parului este complet diferita, eu bruneta si el saten, iar Andrei este saten. Eh, sanatosi sa fie ca frumosi, cel putin pentru noi parintii, oricum sunt .
Polly ma gandeam sa-i iau si eu lui Andrei, cel care il avem acum mi se pare ca e cam mic (ca i-a ramas mic ), dar nu aveam nici o parere de posesor, multumesc.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

megbeng,nu stiu cat timp ramane la locul lui,buricul,dar daca la mine,la 27 sapt nu a iesit,e posibil si la tine.si pana aici si sunt multumita! si la cum arata,cel putin o luna mai sta acolo.
Alinatxa
,si mie mi se parea ca il simt prea jos,si defapt la ecografie era totul perfect! 3El misca pe acolo peste tot,da cand din picioruse,cand din manute...lasa-l sa se zbenguie.
deasemenea mi-au spus la spital ca nu e problema cat se zbenguie,ca el nu poate rupe nimic,nici apa,nici alte alea..
Ctalina,nu te ingrijora pt bebe! Si nu te acuza ca ai citit.Nu ne putem feri in viata de necazurile altora,nici nu putem intoarce capul,trebuie sa fim alaturi de ei atat cat putem,fara sa ne gandim ca ni se intampla si noua.Adica ne punem in pielea lor,ca altfel nu i-am intelege,dar fara disperare,fara sa uiti ca el e cel in cauza,el e cu necazul iar noi sa multumim lui dumnezeu,suntem bine sanatosi,si ne putem ruga si pt cei care nu sunt..
stai cuminte si nu te mai gandi la prostii!
anis,asa e,tu aveai burta foarte ridicata si tuguiata,din poze,cum zic babele ca e de baiat.fac ele pe desteptele,dar niciodata nu nimeresc!
ahhhhh,si cu arsurile alea astea care ma omoara,cand le mai aud ca are par copilul,imi vine sa le zic eu unde are par!
ylilimic,felicitari pt baiat!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

YLILIMIC, felicitari pentru baietzel!! Cum ai deja unul, vei fi o mamica profesionista de baietei, ma inscriu la lectii la tine! Si puiutul meu sta deja cu capul in jos, desi m-am contrazis cu o gramada de "experimentate" care mi-au spus ca nu e posibil. Cat despre putza, ultima data ne-a aratat-o din prima, a inceput doctorul sa rada, zicea ca daca asta voiam sa cautam, mai mult ca sigur ne chinuiam degeaba vreo jumatate de ora.

CATALINA, tot ti-am citit postarile, dar nu te inteleg, chiar esti o pesimista profesionista? Sau iti face placere sa-ti faci singura rau cu gandurile astea? Cred ca nu e saptamana in care sa nu imginezi diferite catastrofe care sa-l puna in pericol pe bebe, crede-ma, nu-i faci bine nici lui, nu-ti faci bine nici tie. Dumnezeu si natura au randuit in asa fel lucrurile incat specia umana sa se perpetueze, sunt atatea mecanisme minunate in interiorul niostru, nu toate intelese si explicate, care ne ajuta sa invingem. Fiecare dintre copilasii pe care ii purtam lupta pentru viata, sa nu-i necajim cu pesimism ci sa-i asteptam cu dragoste si rabdare! O imbratisare din partea mea!

Totusi, stie cineva ceva de OANA BUCUR?

In afara de draga de AELITA, care are program nocturn de postari, vad ca nimeni nu s-a trezit inca, nu degeaba incep eu serviciul la sapte, haideti la o cafelutza.

cristiana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici!

Ylilimic,felicitari pentru baietel si eu sunt de parere ca instinctul unei mame e mai bun decit orice echograf.Si eu am stiut din primele saptamani ca bb e baietel,desi imi doream fata.

Cristiana,tare povestea ta...nu mi-as fi putut imagina ca nu simti deloc miscarile lui bb.

Criss,m-ai distrat cum va iesi bb cu muschi deja pe el.

Michelle,suntem alaturi de tine si ne rugam la DD sa ramai cu noi pina la sfarsitul odiseei.

Hainute bb

Dana 26+

Mergi la inceput