Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 24
ylilimic spune:
FETELOR!!! MAMA TOT MAMA RAMANE! AM STIUT CA ESTE BAIAT SI DE ACEEA AM AVUT CARUT ALBASTRU DIN PRIMA! Ce atata sare in cap, verighete pe burta si ace ascunse in servetel! Am zis ca vreau baiat, baiat este! O ditai putza s-a aratat pe ecran si fara sa o caute dr.
POate un 30% voiam fata, de dragul lui tati! Acum spuneti-mi cum sa-i indulcesc amaraciunea ca trebuie sa vine cu Matei de la mama, si parca mi-e mila ca va fi dezamagit.astept sugestii! Bebe topaie in continuare, abia l-a putut masura dr, are aprox 650 gr, si in ciuda cerclajului, cei 2-4 km / zi se pare ca-mi fac bine. Din nou mi-a spus ca o data ce s-a asezat cu capul in jos, nu se va mai intoarce decat pentru rotiri in jurul axei lui (doar in cazuri exceptionale). Era haios tare: dadea din nou din manutze si din gura, probabil il bombanea pe doctor cu aparatul lui cu tot!
megbeng, multumesc de redirectionare mesaj, ai vazut ca era manevra lui tati (dragul de el).
Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic
24+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
CARTI
IoanaN spune:
Ralu si tu nu mai intreba atat de burticuta ca ai baiat
! 

...iti zic eu :)
te pup dulce,
ioana
22 cu 
criss68 spune:
daconst, si la mine se misca aproape continuu. Mai am zile linistite, dar de regula il simt. Deocamdata nu ma deranjeaza. Cred ca de-aia nu se ingrasa ! O sa iasa direct cu muschi.
alinuk, profita cat mai poti. Mie mi-a scazut complet apetitul de la inceput. Initial imi era rau, acum... cred ca am uitat cum e. Si in mod sigur nu ma suport cum arat. Se spune prin popor ca sexul ajuta la nastere (naturala).
anis, ce dulce e Ingird cu manuta pe burtica!
ylilimic, am vazut o parte din pozele cu Matei. Sa-l mananci, nu altceva
mai am de citit
criss
24+ cu 
criss68 spune:
megbeng, eu nu sunt fumatoare de vreo 10 ani. Nu m-a lasat memoria, dar azi am fost pe la scoala si s-a discutat superficial o materie la care am dat examen in iunie. Vreau sa spun ca totul imi era sters din memorie. Faza e ca disciplina aia chiar ma intereseaza, dar atat de rau mi-a fost incat cred ca creierul meu a vrut sa stearga tot din acea perioada. Daca uiti nu e din cauza tigarilor, ci din cauza sarcinii, ca sa ne concentram la minunea din burtica, nu la "prostiile" din carti. Insa noi capoase... tot la cariera ne gandim.
criss
24+ cu 
ylilimic spune:
Observ ca toata lumea sta la masa, ca doar asa se explica tacerea voastra. Eu care abia asteptam sa va impartasesc vestile...![]()
Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic
24+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
CARTI
criss68 spune:
mushulica, felicitari pentru baietel si pentru casa noua.
ylilimic, felicitari pentru baietel! Ce bine ca nici tati nu-i suparat!
alinatxa, la inceput si la mine miscarile le simteam f jos, prima data a fost pe la 15 saptamani (poate si mai devreme, dar nu eram sigura ce simt). Acum deja simt mult mai sus, cam in dreptul buricului, dar se poate intinde oriunde de la buric in jos.
catalina, ma bucur ca esti bine si sper ca intr-o buna zi sa-ti treaca starile de pesimism, de ganduri sumbre. Daca ai sti ce lejer am tratat sarcina asta... Si nu mi-a creeat nici o problema (exceptand greturile). Unde pana nu demult cand vedeam o femeie insarcinata ma uitam la ea ca la un fel de miracol si ma intrebam cum dumnezeu se prind la altii copiii si la mine nu?! Eram absolut convinsa ca atunci cand voi fi insarcinata (daca) voi face una-alta... La inceput am fost un pic stresata, eram atenta si cum calcam. Acum fac si un pic de sport.
noapte buna, cred ca nu am omis pe nimeni.
criss
24+ cu 
ylilimic spune:
monu, multumesc! Vad ca tu vei avea 2 fetite iar eu 2 baietei!!! A aflat si tati confirmarea, nu e suparat, zice ca ii convine mai mult baiat, doar ca era curios sa vada cum ar fi fost si cu fata! Cel mai mult ii place ca seful nostru comun asteapta cam in aceeasi perioada cu noi a 2 a fetita si e ofticat rau!
In timp ce la noi ies baietii la comanda... Hai ca ma dau mare si aberez !
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
24+ cu
si Luca-Matei
CARTI de psihologia copilului
gio spune:
Lili, felicitari pt baietel!!!!
Megbeng, cred ca maine trec pana la urma pe la institut, eu voi ajunge dupa 9, acum bafta mea. iti dau de stire cand ma intorc sa spun ce am facut.
22 +
Amaya spune:
ylilimic, FELICITARI pentru baietel...la tine a functionat minunea (am vazut ca mai sunt si alte fete care inca spera intr-o minune). Lui tati o sa-i treaca repede, are nevoie doar de putin timp sa se proceseze ideea ca va avea un baiat.
(si ai nimerit-o, eu chiar eram la masa cand am citit vestile tale...cu toate ca n-ar fi trebuit sa mananc la ora asta, tocmai ce facusem o ciorbita de pui si trebuia neaparat sa o gust).
Oana
21+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Alexia Ioana (24 mai 2005)