Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
ALINATXA spune:
Mushulica la mine a miscat prima data pe 6 septemebrie.Dupa care pauza pana pe 20 septembrie cand au inceput fluturasii .Miscarile la mine sunt fine ca si cand ash avea fluturasi multi in burtica sau ca niste gaze sau balaceli nu stiu cum sa explic sa fiu inteleasa.
Catalina probabil tia cu pricina a 2 a ecografie care normal se face intre 18 -22 de saptamani a fost facuta mai tarziu.Eu altfel nu imi explic.Normal problemele de care ea vorbeste acolo se vad la o ecografie simpla 2d.M-am informat si eu chiar mi-am sunat doctora.Probleme de genul ala se depisteaza incepanad cu saptamana 16.
Si pe mine ma mancat ca si pe tine si ca rezultat am inrosit telfonul dupa care m-am calmat.Eu una numai fac nici un 3d sau 4 d.Iossup mi-a spus ca numai e nevoie decat de ecografii normale lunare.Eu i-am spus ca sunt sclerozata un pic si fac saptamanal sau la 2 saptamani.
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Liuda spune:
Ludmilo hai carate acasa
hai gata acasa la cratita. Ce mai stai pe aici, uite ca sa te simti bine plec si eu pana acasa.... in schimb eu poate mai reviiinnn...
sper sa nu va fie chiar tare dor!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile
mushulica_p spune:
Liuda, plus ca ti-ai mai pus scopul sa ne zadari cu masajurile si toate procedurile care mai de care placute si utile!
Ma bucur pt tine si daca eu nu-mi permit... macar descrie deja mai detaliat ca sa-mi imaginez ca am trecut prin toate astea si eu
De X si Y asta le ziceam si eu la toti, cum sa depinda de virsta mamei daca sexul depinde de spermatozoizii tatalui?
Monicutz, asa, sa dezmintim toate babismele! Felicitari pentru fetitsa!
Ludmila 
20+
mushulica_p spune:
Da, da, iata plec, ... norok ca azi sotul e la BR, ca altfel ar fi rosit telefonul meu... oops, ca e descarcat acumulatorul si la asta...
Cite semne ca tre sa plec chiar
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa! 
Ludmila 
20+
Catalina spune:
mai, ce m-as face eu fara voi. Alinatxa, hai ca nu fusei singura ... ma mai linistisi. dar cea mai mare dreptate au fetele care m-au luat la refec. asa cum va spuneam, ma caracterizeaza idiotenia. dar gata, ma las de sportu' asta ca o iau razna chiar de tot. voi citi numai ce e frumos. ia stati ca zice iar de romanitza, vai, vai,fug sa ma uit, sa nu pierd cumva.
Cata 26+
gio spune:
Monu, nu stiu celelalte tipuri de masaj cum sunt dar cel de drenaj limfatic asa este: eu inainte de prima sarcina faceam la un cabinet drenaj limfatic si tipa de acolo mi-a zis clar interzis in sarcina din motivele enumerate de tine. despre celelalte tipuri de masaj nu stiu prea multe decat ce scrie pe net - ma abtin sa fac eu personal pt ca am contractii si atunci e clar contraindicat. adica eu sunt convinsa ca daca te duci la un cabinet iti fac ce vrei tu pana la urma si iti zic ca e si bine dar nu strica un pic de prudenta. masaj special de gravidutze se face clar - am vazut niste reportaje cu niste clinici din afara mama mama - dar ma indoiesc ca aici in afara de cateva clinici serioase stie cineva cu adevarat ce-i asta...
simkat, mersi de raspuns
fetele v-am vazut burticile in albumul comun si m-am linistit ca mai aveti burta ca mine.
pupici
22 +
criss68 spune:
Buna seara,
Nu stiu ce am facut, dar se pare ca doar v-am citit si nu am mai scris.
Liuda, nu te mai invinovati pentru felul cum te comportai pana la un an. Nu sunt experta in educatia copiilor, dar nu stiu daca era neaparat vina ta. Nici eu nu am fost un copil model, imi aduc aminte perfect ce faze faceam, cat de incapatanata eram. In anumite contexte ma recunosc si in ziua de azi. Insa stiu sigur ca nu ma comportam identic cu toate persoanele in grija carora am fost. Prin urmare cine crezi ca e vinovat? Cu cat cineva incerca sa se comporte mai autoritar cu mine, cu atat nici de-a naibii nu faceam cum incerca sa ma oblige. Iti dau un exemplu. Bunica imi spunea ca ea comanda in casa aia si eu nu am voie sa suflu in fata ei. Mama in schimb incerca sa-mi afle dorinta sau parerea, imi dadea dreptate, spunea ca facem cum vreau eu, doar ca ar mai fi nevoie de niste adaptari. Cum ti se pare ca suna? Crezi ca ii rezistam mamei?
Uneori suntem cam rigizi in conceptii si nu acceptam cate o idee mai neobisnuita nici in viata de zi cu zi. Cu atat mai putin cand vine de la un "mucos" de 1-2 anisori.
Unele idei mi le mentin si azi, de pilda cu mancatul carnii si grasimii pentru care cred ca am luat si bataie sau macar vreo pedeapsa. Pe atunci nu se facea atata propaganda, ori in zilele noastre... vegetarienii sunt la mare cinste. (Nu-s vegetariana, doar ca mananc f putin carne)
AM inceput sa citesc din cartile de la ylilimic si am inteles ca toate capriciile copilului au undeva o origine, nu apar degeaba.
Nu am reusit sa citesc toate postarile, dar am vrut sa nu-mi fuga ideea.
pupici
criss [gravi} 24+ cu 
criss68 spune:
ylilimic, ele sunt gratuite, dar se raporteaza la medicamentul echivalent cel mai ieftin existent. Diferenta dintre medicmentul pe care il vrei tu si cel mai ieftin, se plateste. Iar le Elevit cam asta e diferenta, eu am platit 120.000 la inceputul lui august.
Spre rusinea mea abia ieri am terminat cutia, desi trebuiau luate zilnic. Am mancat multe fructe si nici nu ma da vantul jos de la o vreme. Oare era neaparat sa iau? Dr ginec mi-a zis sa nu mai uit de acum inainte (am recunoscut la ultima vizita ca nu am luat constant)
Ma tot bantuie un gand: are cineva o lista cu alimentele permise/interzise in timpul alaptarii? As vrea sa ma pun in tema de pe acum.
criss
24+ cu 
IoanaN spune:
Draga Cata, ca un supererou iti aud strigatul in noapte 

Of ca belguta mai esti...nu sunt nici idotenii si nici deviatii de la realitate toate gandurile si trairile tale. E normal sa-ti faci griji si asocieri de situatii, crede-ma ca pana nasti nu vei scapa de ele, ideea e ca dupa asta sa nu faci cu bebicul tau asa. Nu trebuie sa disperi in viata, normal ca se pot intampla multe...dar sunt si multi factori care intervin. Nu stiu ce-ai citit tu scumpo dar in general sunt malformatii congenitale mostenite...nu cred ca e cazul la tine! omul are si el o imunitate si un sistem de aparare si de dezvoltare fizica si psihica date de Bunul Dumnezeu, bine puse la punct! e foarte greu sa capeti si sa dezvolti o boala...nu-i chiar atat de simplu. Hai incerca sa fii mai detasata si mai optimista si nu mai dispera
...uite iti trimit o buburuza sa-ti aduca noroc...auzi ca ma pufneste si rasul
![]()
![]()
![]()
esti atat de scumpa ![]()
![]()
daca tu pentru o amarata de infectie urinara ai disperat atat....normal sa reactionezi asa! dar schimba-te bebe are nevoie de o mamica ferma si puternica...pai ce-o sa faci cand o sa incepa sa-ti vomite sau sa fie bolnavior??? tre sa-ti pastrezi calmul si sa treci peste astea ca sa-l poti ajuta...nu sa-ti frangi mainile la prima voma si sa plangi ca are copilul febra...hai promite-mi ca te potolesti cu prostioarele! ca nu suntem in basmul lui ion creanga cu drobul de sare pe soba...:)) si mama plange ca o sa-i moara copilul ca in cele din urma drobul va cadea pe el...:)) si vine sotul si-i muta copaita cu bebe :)))) sunt solutii pentru multe probleme, gandeste-te ca nu ai inca tu si nici nu vei avea probleme. Ideea e ca nu are rost sa-ti faci probleme inainte sa le ai...:) lasa-le pentru cand apar, daca apar si ele nu trebuie decat rezolvate...la timpul lor.
te pup dulce si sa stii ca ma simt flatata ca te pot calma, ma bucur nespus,
ioana
22 cu