Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

amaya eu cunosc pe cineva care a fumat si fumeaza. si a fumat si in timpul sarcinei. Nu stiu cat si nu pot comenta in capitolul respectiv, dar cred ca nu se limita chiar tare. Baiatul are acum 6 ani e clasa intai. pana acum numai racit l-am vazut. Avea sensibili la nebunie plamanii, nu stiu daca e din cauza tigarilor, dar barbat-so mereu a zis ca e din cauza asta ca fuma si uite cum a ajuns copilul. Era si vara si iarna cu tusa magareasca, nu putea sa bea ceva mai rece ca imediat aparea tusa, febra... Apoi anul trecut i-au facut vaccinul antigripal si parca l-am mai vazut mai sanatos .
o alta prietena a fumat la fel - si copilul nu are nimic. La fel nu stiu cat suda pe zi dar stiu ca sigur 3 minim le baga. Si are un baiat care pana la 1 an jumate nu a avut odata febra. Inschimb observa ca cel mic sta in preajma ei cand ea fumeaza pentru ca ii place fumul de tigara.
Acum fiecare hotaraste ce faci.
cum e si cu cafeaua. O cunostinta cica la primul copil nu a baut cafea deloc si a facut o fata ardei este, energica si galagioasa, si asa a fost mereu din nastere. la al doilea copil a baut cafea cat a incaput in ea si nu are baiatul nimic si a fost cuminte ca o fetita de dormea zile intregi. Nu era nici agitat nici nimic.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Amaya, multa ambitie in acest proiect, si eu am fost de un pachet pe zi. M-am lasat brusc in prima saptamana cand am aflat ca sunt bortosel, si omu m-a urmat dupa concediu, adica peste 2 saptamani. De apucat nu cred ca ma voi mai apuca din nou, pt ca al meu mi-a zis clar: daca te vei reapuca sa fumezi am sa fumez si eu iar, da' mai mult ca inainte. Santaj pe fata, da asta e! Eu am mai avut perioada in care n-am fumat dart ma facusem cat Joiana, acum deja nu ma mai stresez pe tema asta ca sunt cat hipopotamu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor nu stiu voi fuma sau nu ca degeaba zic eu ceva acum si maine ma trezesc cu tigara in bot. Stiu una pana nasc sigur ma abtin. Dupa iar daca o sa am lapte o sa sar de tigara ... in schimb dupa asta nu garantez, dar incerc sa nu ma apuc iar.

bai eu am mancat , asa ca treaba principala pe azi am facut-o . si vreau sa va zic ca totusi pana la urma acum stau si ma hotarasc sa ma duc sa nu ma duc la cosmetica. Am o lene... Dar totusi ma duc .. ca merita si fata mea... si fundul un pic de atentie, nu mai zic de pedichiura ca o sa-mi creasca in carne daca mai stau ca oricum nu mai ajung la unghii.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

FLAVIA, scrii : [ fetita ][ fetita ], dar FARA spatiile dintre parantezele patrate..merge?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla deschide 2 pagini cu forumul, pe una intri tu la profilul tau personal iar pe cealalta intri aici si dai quate la mesajum meu, apoi copiezi din mesajum meu mumai carucioarele si le pui la semnatura ta. alta varianta nu stiu, poate reusesti asa. succes.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liuda, eu nu sunt de acord ca afectiunile copilului au legatura cu fumatul. Baiatul meu a racit prima data, o forma f. usoara, la 1 an si 2 luni (ne-a prins ploaia cand eram la plimbare)...de atunci si pana acum (1 an si 7 luni) a mai racit, la fel de usor, de inca 2 ori, ambele dati dupa ce l-am dus in comunitate, la cresa. Nu a luat absolut deloc antibiotic pana acum. In ziua cand s-a nascut i-au facut analizele complete de sange, nu se fac in mod normal dar el era foarte rosu si l-au suspectat de hipersanguinizare si analizele i-au iesit perfecte (au aflat apoi ca era de fapt o reactie alergica la anestezia totala din timpul cezarienei). Ca sa nu mai spun ca s-a nascut cu 3kg si 800g, in cazul nostru anihiland si argumentul cu greutate mica la nastere in cazul mamei fumatoare.

Miciurin, eu am marele noroc sa nu mai am pe nimeni fumator in casa. Sotul meu nu fumeaza si nici fratele meu asa ca pot primi sprijin 100% din partea lor. Daca ma las acum stiu sigur ca nu ma voi mai apuca niciodata, e o dependenta psihica mult prea puternica si nu ma voi supune singura la un chin asemanator cunoscand toate datele problemei.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna Mushulica, ti-a intrat mesajul aiurea, mult mult mai in spate!

quote:
Originally posted by mushulica_p

Buna gravidute!

Ma scuzari , va rog, ca am lipsit atit timp, am citit pe fragmente in unele zile, dar nu pot sa va tin pasul

Multi pupici pentur toate!

Cind am "plecat" - eram toate in asteptare de miscari, acum va felicit pentru miscarile multasteptate!Le simt si eu de la 19 saptamini!

Da nu mai pot sa nu scriu chiar nimic, asa ca mai rarut- dar vin si eu cu 2 capeicutse!

In primul rind mi-a placut sa citesc cum alegeti deja hainute pentru copilasi! Eu parca las pentru concediul prenatal... sper sa ma simt bine atunci, dar citindu-va asa as face si eu o raita prin magazine!
Referitor la ... si eu nu vreau ... Vreau sa vreau, dar... nu e. Sotul ma intelege, dar nu ma simt impacata... incerc sa compensez cu saruturi si mingiieri.
O perioada vorbeati de KG luate... sa va bucur si eu cu ale mele, am luat deja 8 kg :) de acum se pare ca de doua ori mai mult voi lua.... da ce sa fac? pap normal, nu exagerez, ma stradui cu putina piine si cit mai sanatos, daa tot pun si pun pe mine... ei, o sa dau jos dupa nastere!
Anis, nu mi-a reusit nici mie sa vad pozele tale
Flavia, am o prietena in acelasi termen cu mine, dar ea tot nu simte miscarie, desi BB e bine si e activ la eco. Nu stiu cite kg ai tu, ea e f plinutsa.
meg, in privinta buricului - cunosc mamici la care asa si n-a mai iesit, si tare fericite erau:) La mine parca e mai mica "gaurica", mai putin adinca, dar inca nu da semne de iesit.
delfinuta, si mie mi se intimpla sa am seara crize de nervi, in special in lunile 3-4 asa a fost...sarmanul sot... Acum parca s-au potolit hormonii.
Amaya, mult succes in a lasa fumatul! Eu nu am fumat niciodata, in schimb sotul -da. A avut multe incercari de a-l lasa, dar ... se parea ca n-o sa scape niciodata. Ultima incercare a facut-o in februarie... iar in mai am ramas gravida, si nu mai fumeaza:) Cred ca deja nici nu o sa mai fumeze vreodata. Multa bafta!

Sa va zic putin si de noi Am fost simbata la ECO, o sa avem un baietel! e bine, sanatos, tot ok, asta cel mai important. Si... ieri am cumparat apartament ... asa ca puiutul va avea cuibusorul lui cind va veni!

Pupici burticutelor voastre!

Ludmila 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Ia sa vedem daca functioneaza... intai prima varianta...

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

YESSSSSSSSSSSSSSS !
MULTUMESC FETELOR DIN SUFLET !!!!!!!

PUPICI !!!!!!!!!!!!!!!!

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla dar sa-ti pui in fata carucioarelor si icoana cu gravidutza.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput