Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Amaya spune:
ylilimic, stai linistita, te inteleg...mie imi place la nebunie Mangalia, e frumoasa, plina de flori, e curat si lumea se respecta acolo. Imi aduc aminte ca la pranz toata magazinele erau inchise pe perioada pauzei de masa...pana si doamna care avea grija de sezlongurile de la President mergea in pauza de masa si chiar de 2 ori pe saptamana se ducea la coafor.
Eu am o veste mare si o strig in 4 zari: de astazi incerc sa ma las de fumat. Ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc! O sa fiu o bomba cu ceas cateva zile/saptamani dar parerea mea este ca merita efortul (asta ca tot spunea Delfinuta de nervozitate excesiva
).
Oana
21+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
megbeng spune:
gio, tie ti-a zis dr cand sa faci analiza , exact? mie nu mi-a spus, dar am gasit in carti de obst ca intre 24-28 saptamani..eu am 20+ deocamdata, dar as vrea sa fac analiza asta mai repede, ca-mi sta pe creier si nu am liniste pana nu o rezolv
..trimiterea o am de luna trecuta, oricum, sigur nu e nici o problema!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
mushulica_p spune:
Buna gravidute!
Ma scuzari , va rog, ca am lipsit atit timp, am citit pe fragmente in unele zile, dar nu pot sa va tin pasul![]()
Multi pupici pentur toate!

Cind am "plecat" - eram toate in asteptare de miscari, acum va felicit pentru miscarile multasteptate!Le simt si eu de la 19 saptamini!
Da nu mai pot sa nu scriu chiar nimic, asa ca mai rarut- dar vin si eu cu 2 capeicutse!
In primul rind mi-a placut sa citesc cum alegeti deja hainute pentru copilasi! Eu parca las pentru concediul prenatal... sper sa ma simt bine atunci, dar citindu-va asa as face si eu o raita prin magazine!
Referitor la
... si eu nu vreau ...
Vreau sa vreau, dar... nu e. Sotul ma intelege, dar nu ma simt impacata... incerc sa compensez cu saruturi si mingiieri.
O perioada vorbeati de KG luate... sa va bucur si eu cu ale mele, am luat deja 8 kg :) de acum se pare ca de doua ori mai mult voi lua.... da ce sa fac? pap normal, nu exagerez, ma stradui cu putina piine si cit mai sanatos, daa tot pun si pun pe mine... ei, o sa dau jos dupa nastere!
Anis, nu mi-a reusit nici mie sa vad pozele tale![]()
Flavia, am o prietena in acelasi termen cu mine, dar ea tot nu simte miscarie, desi BB e bine si e activ la eco. Nu stiu cite kg ai tu, ea e f plinutsa.
meg, in privinta buricului - cunosc mamici la care asa si n-a mai iesit, si tare fericite erau:) La mine parca e mai mica "gaurica", mai putin adinca, dar inca nu da semne de iesit.
delfinuta, si mie mi se intimpla sa am seara crize de nervi, in special in lunile 3-4 asa a fost...sarmanul sot... Acum parca s-au potolit hormonii.
Amaya, mult succes in a lasa fumatul! Eu nu am fumat niciodata, in schimb sotul -da. A avut multe incercari de a-l lasa, dar ... se parea ca n-o sa scape niciodata. Ultima incercare a facut-o in februarie... iar in mai am ramas gravida, si nu mai fumeaza:) Cred ca deja nici nu o sa mai fumeze vreodata. Multa bafta!
Sa va zic putin si de noi
Am fost simbata la ECO, o sa avem un baietel! e bine, sanatos, tot ok, asta cel mai important. Si... ieri am cumparat apartament
... asa ca puiutul va avea cuibusorul lui cind va veni!
Pupici burticutelor voastre!
Ludmila
20+
gio spune:
Dr mi-a spus sa o fac dupa 5 luni. Eu miercuri fac 23 s si intru in 24; cred ca e ok. Poate la tine ar fi cazul sa ma astepti un pic? Habar n-am...
22 +
marinar spune:
ca tot se poarta pe aici niste discutii... fierbintzi, sa va scriu o poiesioara pe care am auzit-o de la finul fratelui meu care are 2 ani si 2 luni:
mama are-un tuciuletz
tata are-un facaletz
cand se-ncinge tuciuletzul
... tata baga facaletzul
si la ultimul vers rade pustiul in hohote, dar asta pt ca rad cei mari.
Marina
24+
burtika
ylilimic spune:
amaya, succes in noua ta aventura! V-am mai scris despre verisoara mea care ar trebui sa nasca intre 12-16 luna asta... Si ea era fumatoare si de cate ori intreba un dr daca dauneaza, i se spunea ca max 5 pe zi nu are ce strica. A ajuns la 5 si din nou i s-a spus ca nu strica daca se lasa de tot, dar ea nu mai intelegea nimic. Era contrariata si spunea ca din partea medicului asteapta o parere ferma ca dauneaza clar, ca sa aiba motiv sa se lase. Cata vreme doctoritele vizitate spunea ca si ele au fumat intimpul sarcinii, sau erau inca fumatoare, se abtineau de la pareri ferme si lasau portita unei tigari pana la 3 pe zi. Nu stiu cat de greu iti va fi tie, dar oricum iti tin pumnii!
Si nu mai scrieti ca trebuie sa plec!
Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic
24+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
Liuda spune:
miciurin sa nu crezi ca eu si fara criza de nervi pot sa-i stric dispozitia unora, mai ales ca eu am aici vreo doua trei persoane deochiate pe care "le respect" in fiecare zi. Il am pe unu la facturare care e prost da prost in ultimul hal, dar nu mai zic nimic ca am inteles ca e si la evidenta la psiholog din scoala, ca frate uita de la mana pana la gura, si ma apuca dracii cand ii repet de 3 ori sa faca ceva si daca verific peste o saptamana tot nu e facut - e baiat bun mie mila dar daca creerul e de gaina ce sa-i fac. Plus ca nu e el vinovat - maica-sa asa l-o crescut ca daca putea masa si se caca in locul lui, el nu stie nici unde e magazinul de paine... si are 28 de ani.
si mai am vreo 2 cotofene care mai merita uneori una pe sele... asa ca am eu cui sa-i stric dispozitia...
amaya - draguta dar tu ai fumat pana azi? naspa treaba ... leapada ca si eu m-am lasat doar cand am aflat ca sant gravida - dar sa stii ca am mai incercat sa ma las si nereusit . In schimb cand am avut motiv bun - adica cand am aflat de sarcina - chiar m-am putut aptine... bafta si nu mai fuma !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile
Amaya spune:
ylilimic, eu fumez f. mult...nu vreau sa shochez asa ca nu spui cat...insa eu nu ma pot lasa pe bucatele si sa fumez doar 3/zi. Ori de tot, ori deloc. Am ales de tot!
Oana
21+ si
Comorile mele
Amaya spune:
Liuda, eu nu ma las numai din cauza sarcinii fiindca pe acest considerent ma lasam de la inceput daca era. Si cu Andrei am fumat toata sarcina, m-am lasat doar cat am alaptat (pt. putin timp fiindca nu s-a putut mai mult). Am cumulat mai multe motive care m-au dus la decizia asta si sper sa am puterea sa rezist fiindca este greu dupa atatia ani de fumuri.
Oana
21+ si
Comorile mele
Flavia-Ioana spune:
AMAYA, iti doresc mult mult noroc in lasatul de fumat, eu ii multumesc lui Dumnezeu si in ziua de azi ca in momentul in care am vazut testul de sarcina pozitiv m-am lasat de tigari, pur si simplu, nu am suferit deloc, chiar mi-a fost usor gandindu-ma la puiul din burtica, asa ca...MULTA BAFTA !
YLILIMIC, abia astept sa ajung acasa sa imi sparg timpanele cu o muzica buna...problema este ca am fost si la nunti, dar nimic-nimic, iar mami le pune de pe telefon o melodie de bebe, stau cu telefonul pe burtica si ma rog la un semn, dar incercarea moarte n-are...
FETELOR, V-AM MAI INTREBAT O DATA, CUM POT SA IMI PUN SI EU LA SEMNTAURA 2 CARUCIOARE ROZ ???????? HELP ME !
Alexia si Daria 22+
Flavia