Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
Flavia-Ioana spune:
MUSHULICA, multumesc pt incurajari, eu sunt la randul meu
, am 85 kg, m-am ingrasat 15 kg, asa ca...asta o fi motivul si la mine...

Si acum...SA MA DAU MARE !
22+
Flavia
miciurin spune:
Flavia, fetele tale or fi ocupate cu jucatul intre ele,si nu te baga in zeama si pe tine, am citit in revista mami ca gemenii sunt mult mai avantajati in burtica pt ca au cu cine sa se joace, si cica se pupa intre ei, iti dai seama ce nice at fi sa vezi ce fac fetele tale acolo?
Asta ca sa te consolezi si tu ca nu le simti inca !
delfinuta spune:
Amaya si eu eram fumatoare inraita inainte de sarcina, adica
muuuuuuuuult rau. Pe mine m-a ajutat sa ma las faptul ca in primele luni mi-a fost rau tare, iar acum, desi uneori imi este pofta de cate un fum, ma abtin eroic. Io zic ca se merita sa facem asta, macar pe parcursul sarcinii, ca dupa nu garantez.
Mushulicasi nervii ti-au trecut asa dintr-o data?
Aveai motive sa fi asa? ca eu ma gandesc ca agitatia asta a noastra din ultima vreme poate m-a afectat...
delfinuta spune:
MegBeng m-am gandit la tine duminica. Am fost in Herastrau, pe acolo pe la intrarea din sos. Nordului si ma si gandeam cum o sa ne plimbam la anu cu carucioarele pe acolo..
Flavia-Ioana spune:
MEGBENG, multumesc mult, 
MICIURIN, multumesc si tie, chiar imi face bine sa aud lucruri de genul asta, desi fetele mele au fiecare casuta ei, esle sunt teoretic separate, nici nu se ating, dar practic nu se stie...
22+
Flavia
miciurin spune:
Fetelor, eu la plimabri va astept in Cismigiu! Pe acolo am sa imi fac veacul! Se inscrie cineva? Va ocupa eu loc ca am fundul mare!
megbeng spune:
delfi, si noi cand ne plimbam tot pe acolo intram! pai cred ca ar fi o idee sa iesim candva impreuna si cat suntem
, sa apucam sa ne cunoastem! weekendul asta mergem la o nunta, dar de saptamana viitoare..
noi suntem in principiu amatori de plimbari mai pe seara si in timpul saptamanii, ca in WE e aglomerat rau; voi cand iesiti?
cat despre fumat, si eu m-am lasat chiar inainte sa aflu ca sunt gravi, cu cateva zile..m-am trezit intr-o dimineata si mi s-a facut greata cand am vazut pachetul pe birou...atunci am banuit prima data ca la mijloc e un
care-mi transmite un mesaj; m-am resimtit insa, pentru ca nu (credeam ca) pot invata fara tigari..uite ca s-a putut..nu la fel de bine, nu am acelasi randament
, dar merge..
mai era cineva cu invatatul pe aici..criss68 parca..criss, tu erai/esti fumatoare? daca da, cum te descurci acum? retii la fel de usor ca inainte?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
delfinuta spune:
Meg si noi iesim in timpul saptamanii la plimbari, vrem nu vrem tb sa ne ducem cateii afara, deci..Putem stabili sa ne vedem sapt viit intr-o seara.
Miciurin pai mai vi tu in vizita la noi la herastrau, mai venim noi la tine in cismigiu. La primavara va fi o placere sa ne plimbam cand va da coltu ierbii..
IoanaN spune:
Gio, Alina si Cata,
fetelor va sarut si va rog sa va pastrati calmul :) sunteti gravide...atat! nu bolnave. Cata, da! vezica se contracta aproape la orice graviduta nu neaparat daca ai infectie urinara. Toate simt la un moment dat nevoia de a urina mai des si dureri daca intarzie sa se usureze...
. Gio, infectia urinara in sarcina a devenit un lucru aproape obinuit, tratamenul e sfant si nu pune probleme. Nu afecteaza sarcina in mod direct...decat ca daca e lasata netratata poate duce la complicatii renale care mai mult ca sigur vor afecta sarcina provocand nasterea prematura. Dar si finalul acesta tragic afecteaza intr-un procent destul de mic si necesita mult timp sa evolueze. Adica nu-i o regula...aproape toate gravidutele au iesit cu urina nesterila macar o data pe parcus...o buna monitorizare a urinei si tratament in cazul unei urini nesterile, hidratare si pipi la timp, fara sa tii urina prea mult sunt cheia unei vindecari fara probleme. Aici, urina eu dau la fiecare vizita la medic....si consider ca asa e normal.
Va sarut si va doresc sarcina usoara in continuare si va sfatuiesc sa nu va mai speriati din orice si atat de tare...contractii nedureroase, scurte si dureri de burtica datorate celor 2 ligamente care acoreaza uterul in abdomen sunt normale...
P.S eu va sfatuiesc sa vorbiti cu medicii care va monitorizeaza sarcina, ei va vor da raspunsuri la orice intrebare si asa mi se pare corect, mai ales ca sunt obligati sa va raspunda! ideea e ca daca nu-l poti aborda intr-o zi, fiind foarte ocupati...in mod sigur la urmatorul consult isi vor face timp pt voi
numai bine 
ioana
22 cu