Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
miciurin spune:

Ylilimic, sa stii ca am imaginatie bogata, ma si imaginez cu mana pe leagan si citez "cu mana la pupaza" Stiu ca e de plans, da eu inca rad pana am sa simt pe pielea mea cand o sa se intimple si asta!
Si tot asa cum am mai zis, fetelor eu incerc sa profit din plin de tot ce imi ofera pana la urma si sarcina asta, de mai multa atentie din partea jumatatii mele(nu ca inainte nu mi-ar fi acordat suficent de multa), de faptul ca poti scapa mai usor de mustruluieli pe tema burtii, sa nu te supere lumea ca face rau la bebe, eh, mai scapi si in oala din cand in cand, ca de, ai o pofte, deci pana la urma eu caut avantajele si nu dezavatajele acestei perioade si uite asa nici nu bag de seama ca te mai doare sub buric, un sold, in "pupaza", ca sunt Pamela Anderson si alte chestii.
Cat priveste nick-ul meu, asa ma alinta tata cand eram copil mic si neastamparat, iar cand aveam 6 ani a fost plecat 1 an si ceva din tara si intreba in scrisori "Ce mai face Miciurinul meu" iar eu
de dorul lui.
Liuda spune:
miciurin stii care e diferenta - eu plang noaptea sa nu stie nimeni si ziua sant numai voce, ideii, tipete si energie
asa ca nu ii stric dispozitia nimanui
catalina au am vazut acele filme ca ei le repeta si le-am vazut mai demult
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 2 zile
megbeng spune:
ylilimic, felicitari pentru analize!poate-l stimulez si eu asa pe sot, explicandu-i ca dupa o sa fie mai putin tihnit ca acum..mai ales ca noi o sa stam in primele luni in garsoniera, cred ca te cam inhibi ca prestezi chiar langa patul copilului, chiar daca e prea mic sa inteleaga ceva din actiune! ![]()
catalina, am vazut si eu documentarul de care zici tu, dar acum cateva luni
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
miciurin spune:
Si ce daca ai strica, fata draga, dispozitia cuiva? Acei cuiva crezi ca nu ti-ar strica buna dispozitie daca ar avea probleme?
Eu m-am lasat de sportul asta cu plansul pe ascuns de cand mi-am luat-o peste bot si mi-am dat seama ca nu iti ridica nimeni statuie ca tu esti Croitorasul cel Viteaz si esti vesnic vesela, dornica sa dea o mana de ajutor, umarul pe care poti plange oricand ai nevoie, mama ranitilor si toate cele!
Hai injura-ma!
Apropos, ce mai halesti azi?
quote:
Originally posted by Liuda
miciurin stii care e diferenta - eu plang noaptea sa nu stie nimeni si ziua sant numai voce, ideii, tipete si energie
asa ca nu ii stric dispozitia nimanui
catalina au am vazut acele filme ca ei le repeta si le-am vazut mai demult
Va pupic pe buric.
ylilimic spune:
Amaya, scuze de confuzie! Asa e cand citesti seara si raspunzi abia a doua zi! IN centru nu prea exista confort, sunt blocuri vechi asa cum se purta odata! Eu stau de la posta drept inainte, in jos pe strada si la capat faci la dreapta. Eh, nu te complic, cand veniti la anul la mare ne dam intalnire si iti arat unde stau!
Si Matei e lesinat dupa burtica, stie ca e bebe si nu rateaza o ocazie sa nu pupe pielea sau hainele in dreptul pretiosului bebe!
Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic
24+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
miciurin spune:
ai sa vezi ca se rezolva, si tati o sa inteleaga pana la urma ca sunt hormonii, ca doar te cunoaste asa cum esti.......
quote:
Originally posted by delfinuta
Miciurin tu ai mare dreptate, sper sa-mi si reuseasca. Uite chiar i-am trimis un mesaj de...iertare..asta dupa dicutia aprinsa de asearaTot e bine ca-mi dau seama..
Ylilimic Matei e un scump, ce parere are ca va avea un fratior? Nu eu te-am intrebat de mangalia..25+
gio spune:
megbeng, eu astept sa vad ce raspunde Marce si in functie de asta ma hotarasc cand ma duc; eu as vrea maine in principiu sau daca nu sapt viitoare. trimiterea o am deja de ceva timp; sper sa fie valabila.
22 +
Liuda spune:
bai lasa-ma si pe mine cu halitu ca eu chipurile eram la regim
mai nimic
ciorba cu ardei impluti si gratar cu legume - deci mai mor de foame
aaa si apoi un lighean de struguri cu banane cu mere si pirsici ... deci mi se vede apa in gat saraca de mine....
Va pupic pe buric.
anis spune:
Daconst, sa stii ca si la Ingrid si acum am avut-o ascutita burta, de toata lumea imi zice ca fac baiat ![]()
MAI GREU MI_A FOST IN ULTIMA LUNA< CAND ATARNA GREU BURTA< AM AVUT NOROC TOTUSI CA AM CARNE BUNA SI NU S_A LASAT NIMIK
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."