Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Catalina, impresionant. Fetelor cand mai sunt emisiuni d-astea bagati repede un ochi aici si spuneti-ne si noua. Am verificat programul si reiau emisiunea lunea viitoare la ora 20.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

[b]Miciurin[/b, Liuda faza e ca eu imi dau seama ca nu fac bine varsandu-mi nervii pe cei din jur, mai ales pe tati lu bebe si ca nu e bine nici pt bebe sa fiu nervoasa sau panicata, dar imi dau seama de-abia a doua zi..si uneori e cam tarziu, raul e deja facut
O sa incerc sa nu mai despic firu in patru si sa iau lucrurile asa cum sunt, fie ca sunt ok, fie ca nu...Sper sa si reusesc, caci cand imi vine plansu, vine asa dintr-o data..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

da stiu amaya dar am descoperit si eu prea tarziu ... bine ca il reiau ca e f interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ylilimic,ai promis...deci astept pozele.ca la tine in semnatura apar o gramada de albume care mai de care mai frumoase!

Anis,vazut pozele...nu-mi puteam lua ochii de la Ingrid cit e de frumoasa...are niste ochi superbi.Burtikul tau e ascutit tare...parca mai tare ca al meu.

Mey,fetelor eu nici n-am putut citi mesajul Catalinei cu ce-a vazut la tv,daramite sa vad emisiunea.Eu nu rezist sa vad faze socante si schimb repede cin e ceva mai shocking.
Eu am o emisiune pe nemti cu nasteri,unde merg femei normale si nasc simplu si gata.Asa sunt si eu curajoasa foc.

Hainute bb

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna ziua tuturor! Vad ca toata lumea se intereseaza de analizele mele, ca doar v-am zis ieri ca stau cu morcovul! In sfarsit, au iesit bune, poate un pic Ca sub limita, dar per total sunt OK. Acum mai am un hop diseara la control, pentru care voi pleca de acasa intre 2 si 3. Ceea ce inseamna ca imi veti lipsi mult!
cristiana70, nu e nici o problema, ba chiar iti multumesc de ajutor!
flavia, miam adus aminte ca in inconstienta mea, sarcina trecuta, am fost la festival la Callatis cand aveam vreo 5-6 luni. Sa nu crezi ca bebe nu a reactionat la galagia de acolo, caci boxele faceau sa vibreze plamanii mei, dar cred ca si ai lui! Dupa 2 ore am renuntat ca riscam sa-l nasc pe scena inacorduri de folclor autentic romanesc! Asta e, nu dati cu pietre, imi place spectacolul de folclor, si probabil si copilului care dansa atunci, si mai danseaza inca si acum. Crezi ca ai putea sa incerci? Acasa, o muzica saltareata, si tu defiland in fata boxelor?
helenutza23, ma ocup si de cartile tale pana plec la doctor. Ma intreb daca la Bucuresti se poarta raceala la gravide ca parca au mai fost pe forum cazuri?!
s-a uitat careva la fiu'miu?

Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic 24+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Delfinuto, pai cand iti dai seama zi-i lui tati lui bebe ca nu e cu intentie si ia si tu fata de ingeras si roaga-l sa te ierte, ca nu tu faci asa, ci hormonii! Daca crezi ca poti face fata, roaga-l sa te tempereze el cu blandete cand te iei de el fara motiv.
Cel putin eu asa procedam cu al meu, si daca mai am si eu pitici pe creier chiar si acum, al meu ma lasa, ma lasa, si pana la urma imi arunca asa dulce: "abia astept sa nasti sa iti revii si tu la normal". Iar eu raman cu gura deschisa sa mai zic una alta, apoi realizez ca precis am facut o boacana si ma repliez din mers, bag fata de copil nevionvat si ii zic si eu "Sunt rasfataaaaata" si cersesc pupici multi multi!

quote:
Originally posted by delfinuta

[b]Miciurin[/b, Liuda faza e ca eu imi dau seama ca nu fac bine varsandu-mi nervii pe cei din jur, mai ales pe tati lu bebe si ca nu e bine nici pt bebe sa fiu nervoasa sau panicata, dar imi dau seama de-abia a doua zi..si uneori e cam tarziu, raul e deja facut
O sa incerc sa nu mai despic firu in patru si sa iau lucrurile asa cum sunt, fie ca sunt ok, fie ca nu...Sper sa si reusesc, caci cand imi vine plansu, vine asa dintr-o data..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

miciurin, imi place sugestia cu pupicii si imbratisarile! Si daca se adauga si o cina romantica in doi nu pot sa spun decat ! E nevoie sa va spun ca dupa prima nastere, am asteptat ca oamenii sa se refaca organismul, dar dupa aprox6 luni de ne..., eram cam nerabdatori. Si cand intram si noi in actiune (cu grija, sa nu ma doara, lapte curgea din sani ca la balamuc si pastram sutienul, etc) incepea si bebe show-ul si credeti-ma ca, cu o mana pe patut si una la pupaza (vorba cantecului) nu merge!Iar de atunci incoa' cina romantica... pot sa numar pe degete! Profitati, fetelor, profitati!
P.S. Ma racaie o intrebare: "miciurin" are legatura cu bd-ul de altadata?

delfinuta, cred ca tu mai intrebat unde locuiesc in Mangalia. La capatul orasului, pe 30 decembrie, cum ii spunem noi de o viata. Pana anul trecut am locuit in apropierea sensului giratoriu.

mihacarm2002, multumesc de raspuns, dar m-ar interesa si cum ai de gand sa nasti si cam cat intentionezi sa dai doctorului?!

Bulifrici (Luca Matei)
ylilimic 24+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Miciurin tu ai mare dreptate, sper sa-mi si reuseasca. Uite chiar i-am trimis un mesaj de...iertare..asta dupa dicutia aprinsa de aseara Tot e bine ca-mi dau seama..

Ylilimic Matei e un scump, ce parere are ca va avea un fratior? Nu eu te-am intrebat de mangalia..

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

flavia, despre sex, ce sa zic..la noi situatia e un pic invers..adica eu as vrea, dar sotului ii e cam frica..ultima data cand am era asa stresat ca-l "stricam" pe bebe, ca nu a fost deloc placut si frumos, ca inainte..o sa mai insist, ce sa fac?! in schimb ne giugilim mai mutl ca inainte

aelita, marinar..imi dati sperante cu buricul! poate ramane totusi la locul lui!

helenutza, multa sanatate! mai, da a fost o adevarata molima pe aici, pe majoritatea v-am auzit cu ceaiuri si nasucul in batista!

cristiana, ce preturi bune la hainute! eu la hainute nu m-am uitat inca deloc-deloc, dar m-am uitat la diverse produse cosmetice pentru bebe, la sterilizatoare, etc si m-a cam luat cu ameteli!

miciurin, si eu am avut probleme cu netul in ultima saptaman..mergea dimineata, pana pe la 11 si apoi pe seara doar

si pe mine ma intereseaza tare de tot ce intreba gio, cu institutul de hematologie, ca si eu tre' sa fac dozarea pt incompatibilitate de grup!! poate mergem impreuna, sa treaca asteptarea mai repede!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

ylilimic, eu te-am intrebat pe unde stai in Mangalia...nu stiu exact zona, eu cunosc mai mult zona de pe langa Posta, pe langa strada aceea care dupa intersectie coboara spre President, nu mai stiu cum se numeste. Mie mi-ar fi placut sa stau pe langa primarie, acolo e o zona tare frumoasa.

Edit: Matei e o dulceata si jumatate...chiar cum reactioneaza la burtica? Andreiutul meu deja a inceput sa o mangaie si stie despre ce vorbesc atunci cand ii spun de bebe sau de surioara lui.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput