Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Merci Sandra. Ma duc sa iau ca nu mai pooooot

37+ Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna fetele,

ACD2YOU- nu-ti lua cadita cu suport!!!!!! Eu am si e groaznica! Bb nu sta in suport ca e prea mic si nu ai loc sa-l manevrezi ca-ti intra suportul in toate alea Ia-ti cadita normala ca e cea mai buna!

SCUMPIK- eu ma luat 4 paracetamol in ultima luna de sarcina!

MEXXA- Hai curaj, important e ca bb Sebi creste, ai sa vezi ca totul se va rezolva!

LILI-offf, tocmai acum! Hai ca o s-o scoateti voi la capat!

INNI- si eu am avut cam 2 sapt, dar am suportat cu stoicism si nici nu m-am dat cu nimic! Doar spalat ff bine! si mi-au trecut

Nashpa cu lohiile astea... cand cred ca mi-au trecut, iar am.
5 sapt spuneti?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata !!!

Sandra 39w4d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufy, la multi ani gongolinului pt duminica!
Mirabelac, la fel sunt si eu nu mai am timp de mine aproape deloc, mai ales ca bebe e tare plangacios, acum am luat si o suzeta sa vad daca merge sa-l mai linistesc asa
Si eu folosesc Nazomer si ser fiziologic ca bb cam fornaie din cand in cand apoi aspir cu pompita..poti incerca si Sterimar poate functioneaza mai bine, dar stai linistita ca nu-i grav

Aaaa, era sa uit..la cat timp dupa cezariana e voie sa 6 sapt sau 2 luni??

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Lexi, pana pe la 3 luni stiu eu ca tin asa ca mai avem de luptat cu colicile astea

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Buna fetelor!
M-am trezit azi dimineata pe la ora 5 cu o durere de cap ingrozitoare, dupa o noapte agitata. Am stat in pat pana acum ca am crezut ca poate imi trece, dar de unde.
Ce pot sa iau pt durere si sa nu-l afecteze pe bebe? Inainte de a ramane insarcinata, eu luam doar paracetamol pt durere de cap si imi trecea. Daca iau si acum are ceva?

37 fix Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Si mai poti lua si algocalmin fiole. mie asta mi-a dat ultima oara

Diana 37w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

martha eu folosesc Marimer pt. nasuc si pompita dar tot fornait este, probabil l-a tras si un curent. Mie mi-a zis dr. ca la 45 de zile dupa cezariana se poate .

Intrebare: s-au rarit scaunele lui bebe pe la 2 sapt? Ca la noi au ajuns cam 3-4 de la 8-10 la inceput?

Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Azi noapte a nascut o prietena, fosta colega de liceu... vbisem cu ea ieri seara si azi dimineata urma sa se interneze pt ca eliminase dopul si dr ei spunea ca nasterea e f aproape, o zi, doua... dar se pare ca bebe a venit peste noapte! M-am emotionat asa tare! Noi eram la o saptamana diferenta cu DPN-ul, ea inaintea mea. Pe de alta parte, sunt si eu tot mai nerabdatoare! Vorba Alessiei, toata lumea naste numai eu nu!

Eu ma simt asa si-asa... Am zilnic dureri de burtica asemanatoare celor menstruale, dar neregulate, cate o repriza de cateva minute de 2, 3 ori pe zi... insotite de dureri de spate, dar in rest, nimic, nici dop, nici contractii regulate...

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata tutror.
Fetele imi zice si mie cineva daca vi s-a intamplat la 36 de saptamani sa aveti contractii regulate timp de 1.30 min. Aseara am avut si un pic sunt speriata nu cumva sunt semne de nastere prematura, si am avut asa si niste taituri sub burta. Am incercat sa dau de Dc. meu dar nu-l gasesc. Pina merg la el poate imi ziceti voi ceva. Acum ma simt bine. Eliminari nu am de nici o culoare. Nu mai stiu ce sa zic. Va pup

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor,
intru pe apucate ca asta mica a mea se chinuie groaznic cu colicile iar mami plange impreuna cu ea ca nu stie ce sa-i mai faca! Off, stie cineva cat tin (pana la ce varsta) afurisitele astea de colici?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput