Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
MamiLili spune:
Eloise, ce emotionant! Si eu am doua prietene care sigur nasc inaintea mea, una sapt asta si una are DPN pe 18 oct. Sper sa nu ma copleseasca emotiile cand vor deveni ele mamici. Eu, bineinteles, voi fi ultima...
Alessia, esti draguta, multumesc de incurajari! Sigur c-o s-o scoatem la capat.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu 
inni spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
Fetele imi zice si mie cineva daca vi s-a intamplat la 36 de saptamani sa aveti contractii regulate timp de 1.30 min. Aseara am avut si un pic sunt speriata nu cumva sunt semne de nastere prematura, si am avut asa si niste taituri sub burta. Am incercat sa dau de Dc. meu dar nu-l gasesc.
Mai incearca. Nu prea suna bine.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Ce-o mai face Vauva ?
N-a mai scris nimic de foarte mult timp...
Cri la fel...
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
CristinaGoji spune:
MamiLili si Acd2you ce greu tre' sa va fie voua fara taticii vostri acasa langa voi acum! Multa sanatate la tatici! Sa fie alaturi de voi in clipa "marii intalniri"!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna fetelor,
intru pe apucate ca asta mica a mea se chinuie groaznic cu colicile iar mami plange impreuna cu ea ca nu stie ce sa-i mai faca! Off, stie cineva cat tin (pana la ce varsta) afurisitele astea de colici?de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
Hai ca-ti spun eu. Sunt mamica de fetita de 10 luni si ea a avut colici asa cum spui tu... groaznice... aproape 3 luni. Eram si eu la fel ca tine, disperata. In casa jumate de farmacie si nici un medicament cu efect. Din pacate nu prea ai cum s-o ajuti. Acum depinde si de copil... poate voi scapati mai repede.
Si acum sa va spune defapt de ce am intrat la voi.
Va dau vesti despre Mi-ka: sunt bide si ea si Alexia, inca nu au venit acasa dar cred ca pe saptamana viitoare vor ajunge. Alexia creste frumos, are deja 2400.
eu va doresc bbi sanatosi si fara colici si la burtici o nastere usoara
MIHA SI IULIA BUBULINA
floricika spune:
buna fetelor
SI EU MA CHINUI CU HEMOROIZIII!!!!

De vreo 3 zile. Mi-am bagat sup hemorzon si ma dau cu creme procto-glyvenol sau cum s-o scrie. Cand incepea sa imi fie si mie mai bine cu taietura.....
si david e fornait, ii pun ser fiziologic si scot cu pompita, saracul plange dar nu am ce sa fac trebuie sa il chinui.
In schimb am o veste buna:nu prea mai avem colici, plange doar cand ii e foame sau cand vrea in brate, asa cum spunea si Inni, vrea iubire de la mami!
Nu vrea des in brate dar azi noapte de exemplu i-am dat ceiut la 3 jumate si a vrut in brate pana la 4, apoi a adormit, iar la 5 jumate i-am dat papica si vroia tot in brate, la ora 6 am cedat nervos si i l-am dat lui soacramea sa il tina in brate
si am dormit
dar nu am de ce sa ma plang, e un copil cuminte!
si mie mi se pare incomoda cadita cu suport, eu am luat normala si i-am facut baita singura inca din prima zi, am fost eu mai stangace dar acum ne descuracm f bine si david nu mai plange la baitza.
Lexi, nu stiu ce sa zic, decat sa iti recomand gripe baby water, ca vad ca lui david ii merge bine cu el, acum trage basinutze si decat se stramba nitel, cateodata deloc![]()
Nu ati zis nimic de camera lui david si de picturile de pe pereti

Poze
floricika spune:
ce parere aveti despre batista bebelusului, acel dispozitiv care se ataseaza la aspiratorul casnic si se scot mucozitatile? pediatra mea mi l-a recomandat dar nu stiu ce sa fac....
Poze
alessia80 spune:
FLORY- super desene!!!Sunt invidioasa! Vii si pe la mine?![]()
GETY- Multumesc,ma bucur ca te-am putut linisti un pic!
Mamaaaaaa, da' slaba activitate pe aici...
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
MamiLili spune:
CristinaGoji,
. Trecem noi peste toate...doar tati trebuie sa se refaca repede ca sa legene bebelusul...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu 
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Azi noapte a nascut o prietena, fosta colega de liceu... vbisem cu ea ieri seara si azi dimineata urma sa se interneze pt ca eliminase dopul si dr ei spunea ca nasterea e f aproape, o zi, doua... dar se pare ca bebe a venit peste noapte! M-am emotionat asa tare! Noi eram la o saptamana diferenta cu DPN-ul, ea inaintea mea. Pe de alta parte, sunt si eu tot mai nerabdatoare! Vorba Alessiei, toata lumea naste numai eu nu!
Eu ma simt asa si-asa... Am zilnic dureri de burtica asemanatoare celor menstruale, dar neregulate, cate o repriza de cateva minute de 2, 3 ori pe zi... insotite de dureri de spate, dar in rest, nimic, nici dop, nici contractii regulate...
Eloise38+ cu
EU
Virsta bebe
ELOISE-tu esti mult mai rezistenta si curajoasa decat mine! Ai ajuns la concluzia asta la 38 sapt/.... nu ca mine la 28
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)poze

de Maria Cornelia (20.09.2006)