Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
acd2you spune:
buna tuturor!
MamiLili, si eu am patit la fel cu bagajul de paternitate, al meu sot e internat de luni la bucuresti pt. analize, ca o sa trebuiasca sa il operam de hernie de disc. daca e urgent, in noiembrie, daca nu, si speram ca nu, in ianuarie. asta ne mai lipsea acum, plus ca eu am facut marti 38 saptamani si stau cam prost (adica prea bine) la capitolul contractii dese, colul era f. moale de saptamana trecuta, si scurt, si fiind si a doua nastere, nu mi-e teama decat sa nu nasc asa pe neprevazute. mai ales ca la prima nastere nu am avut nici un semn prevestitor, dopul cazand chiar dupa internarea in spital, iar membranele s-au rupt cand a scos Andrei capul in lume.
pt. ca nu stiu cand va fi externat sotul, nu am decat sa il rog zilnic pe bebe sa il astepte pe tati. macar voi sunteti impreuna.
in rest, am luat-o pe urma lui pufy cu bucatareala si cu pregatirile de iarna, dar am mai terminat din ele. mai am de facut ordine prin debarale si pe balcon, dupa care sa ma ocup si de mine, sa ma fac frumoasa.
intre timp, mai citim ce posteaza prospetele mamici, ca tot timpul mai e cate ceva de invatat.
Dana 38+
acd2you spune:
pentru mamicile care au dus bebeii acasa: daca ati luat cadita de baie din aceea cu suport pt. bebe, (nu suport separat, care se monteaza pe cadita, ci cadita cu suport cu tot, din modelul ei) va rog spuneti-mi si mie daca sunt practice, daca bebe sta bine in suportul acela, ca nu stiu inca de care cadita sa imi iau. mie mi se pare parca suportul cam mic, si mi=e sa nu ramana capul copilului in afara suportului. sau am uitat eu dimensiunile la bebelusi. nu de alta, dar nu o sa aiba cine ma ajuta la spalat copilul, ca al meu sot nu mai are voie sa tina in mana nici macar o sticla de apa, asa ca trebuie sa ma descurc singura.
Dana
putzuruca spune:
Buna ziua mamici si burtici,
Noi am avut o noapte linistita cu papa din 3 in 3 ore fix. Acum dimineata s-a trezit bebelina la 8 si pana la 11 a stat treaza. A varsat tot ce a mancat si acum doarme. Astept sa se treazeasca iar la papa si mergem in parc.
Lili, eu mi-am laut pompa de muls in ziua in care am venit cu bebelina acasa. Imi este de un real ajutor pt ca bebelina suge f putin la san apoi trebuie sa-i dau cu biberonul, deci trebuie sa ma mulg. Daca nu as fi avut pompita as fi facut cu siguranta furia laptelui in primele zile, asa am scapat usor.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
adameasca spune:
Mexxa, nu ai ce sa faci, trebuie sa te calmezi, sa respiri adanc si sa vezi incotro o iei cu casa... Imi pare rau ca trebuie sa treci acum si prin asta...
Acdyou, eu am caditza normala, fara suport, si reusesc sa spal singura fata.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
MamiLili spune:
Neata!
Ileana, multumesc pentru urari!
Dana, se pare ca suntem pe aceeasi baricada. Sper doar sa nu ma apuce si pe mine nasterea acum, ca n-are cine sa ne poarte de grija la amandoi in Iasi, familiile noastre fiind in alte orase. Sanatate multa sotului tau!
Mexxa, situatia in care esti e tare neplacuta dar sunt convinsa c-o veti depasi cu bine, asa cum ati trecut pana acum peste atatea greutati si nu v-ati dat batuti. Bafta la gasirea unui apartament pe placul vostru!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu 
eloise spune:
Andreea
... dar noi tocmai vb pe mess despre asta...
Lili imi pare rau pentru sotul tau... tocmai acum?! Dar ce s-a intamplat, cum de a aparut afectiunea asta? Ii doresc insanatosire grabnica!
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe
scumpik_lui spune:
Buna fetelor!
M-am trezit azi dimineata pe la ora 5 cu o durere de cap ingrozitoare, dupa o noapte agitata. Am stat in pat pana acum ca am crezut ca poate imi trece, dar de unde.
Ce pot sa iau pt durere si sa nu-l afecteze pe bebe? Inainte de a ramane insarcinata, eu luam doar paracetamol pt durere de cap si imi trecea. Daca iau si acum are ceva?
37 fix
Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
microbu spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Buna fetelor!M-am trezit azi dimineata pe la ora 5 cu o durere de cap ingrozitoare, dupa o noapte agitata. Am stat in pat pana acum ca am crezut ca poate imi trece, dar de unde.
Ce pot sa iau pt durere si sa nu-l afecteze pe bebe? Inainte de a ramane insarcinata, eu luam doar paracetamol pt durere de cap si imi trecea. Daca iau si acum are ceva?
Poti lua linistita un paracetamol, eu mi-am intrebat medicul.
Sandra
39w4d
Anais Stefanie -> inca un pic
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lili imi pare rau pentru sotul tau... tocmai acum?! Dar ce s-a intamplat, cum de a aparut afectiunea asta? Ii doresc insanatosire grabnica!
Eloise38+ cu
EU
Virsta bebe[/green][/b]
S-ar parea ca e o consecinta a oreionului din august sau a faptului ca a stat intr-un mediu toxic (a stat 3 zile intr-o camera in care s-a varuit). Cum spuneam si aseara, cel mai bine e ca-l lasa noaptea sa doarma acasa, e cumplita clinica aia de hematologie de la Spiridon. Iar ziua sta acolo, in perfuzii. Multumesc pentru sustinere!
Lili
in sapt 38 cu
MamiLili spune:
Mamici care aveti pompa de san, va este de folos si ajutor? Sau e mai usor si mai eficient mulsul manual?
Lili
in sapt 38 cu