Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna seara la toate mamicutele si burticutele care au mai ramas. Am ajuns si eu azi acasa si sunyem tare fericiti. puitul mananca si doemre mai ales ca a schimbat aerulIubirea noastra sa nascut pe 26 septembrie are 3700 gr si 53 cm. imi cer scuze dar nu am citit nimic din urma inca. oricum va multumesc pentru sprijin. revenim cand ne da voie puiut.va pup

nicol
41+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ilona_m felicitari pt bebe Thomas, bine ati revenit acasa !!!
Am "operat" in listuta .

Mini_me si Lyana multa bafta sambata, curaj !

Mini_me, mi-as dori sa nasc si mai repede decat voi , avand in vedere ca azi e abia marti...

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Nicole2005, felicitari pt bebe Antonio si bine ati revenit acasa!

Sandra 39+ Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor

Microbu mult a fost, putin a ramas!
Fetele cu cezariana, cat timp au curs lohiile la voi?

mini_me 39+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, multumesc mult ca n-ai uitat de ideea mea fixa cu rezerva si-ai rugat-o pe Mephala sa povesteasca.

Bagajul meu de maternitate s-a transformat in bagaj de paternitate...sotul meu s-a internat azi de urgenta la spital pentru niste tulburari hematologice destul de grave. Partea buna e ca il lasa noaptea sa doarma acasa, dupa ce semneaza pe propria raspundere, iar asta e o mare usurare pentru el. In schimb trebuie sa stea ziua la spital in perfuzii. O sa intru mai rar pe forum ptr ca o sa-l las pe el sa se uite la DVD-uri, sa navigheze pe net, etc ca sa-i treaca timpul mai usor.

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa postez macar o data pe zi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by ilona_m

Inni ne-ai ghicit,ii place tare mult sa stea cu sanul in gurita.Incerc sa il tin cat mai mult la san.Problema e ca ,dupa un timp,vreau totusi sa il pun la el in patut,desi la san pare adormit,in patut incepe sa se foiasca si se pune pe plans.Apoi din nou la san,si tot asa...au trecut numai 12 zile si eu sunt la capat,dar continuam....in speranta ca se va si satura odata pus la san.Daca ar fii dupa el ar dormi numai cu sanul in brate....oare l-am obisnuit in brate?!

Exact la fel a facut si fi-mea...dar exact..exact cum ai descris tu. San..adormire..pat..plans....si reluam . Poate ca-i place si in brate, dar cel mai mult ii place la san. Chiar daca s-a obisnuit asa..nu-l priva de placerea asta. Au si ei 2 mari placeri : sa stea in brate la mama si sa suga. Sunt prea mici ca sa-i dezvatam. Plus ca sugarul nu e bine sa fie lasat sa planga prea mult. Lor le trebuie liniste si asta e singura modalitate de a o dobandi. N-ai obs cat de relaxat devine cand sta la san ? Se calmeaza. Acolo se simte el cel mai protejat. La mine a durat cam 3 saptamani pana s-a terminat programul asta non-stop de alaptare . Vei vedea ca cu timpul isi va face un mic orar...ca sa zic asa...
Succes si laptic mult.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ilona ..cand vezi ca a adormit la san (nu ca da semne de adormire), scoate-i sfarcul din gurita si mai tine-l putin in brate, ca sa adoarma mai adanc..si apoi du-l in pat. Eu asa o mai pacalesc. Sau ne plimbam prin casa Ca daca o pun imediat..face la fel...foiala..sfarsind cu plans.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by mini_me

Buna seara, fetelor

Microbu mult a fost, putin a ramas!
Fetele cu cezariana, cat timp au curs lohiile la voi?

mini_me 39+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

La mine s-au oprit dupa 3 saptamani. Mai greu a fost prima saptamana , dupa am folosit tampon zilnic, normal.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ma enerveaza asa de tare brambureala asta cu mesajele, ca de-aia nu-mi vine sa mai postez nimik pe forum.

Lili, sanatate multa sotului!

La mine lohiile abia acum, dupa 5 sapt, par ca se termina.

Mai sunt bebelushi care au colici o zi intreaga si juma de noapte si dupa aia dorm cate 2 zile? Ca fi-mea asa functioneaza... Ieri a fost una din acele zile agitate, dupa ce 2 zile inainte a dormit de ne-a speriat.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...am aparut si eu dupa o noapte nedormita...sunt tare suparata...de ce mi-a fost frica de aia nu am scapat.
Trebuie sa ne cautam de urgenta un apartament in care sa ne mutam...proprietarul vinde apartamentul..de ieri ma inneuneste cu clienti care vin sa vada apartamentul...e groaznic.
Astazi va sta mama putin cu copilul si noi vom merge la banca sa ne depundem dosarul sa facem un imprumut....spitalizarea...nasterea si restul tacamului a produs o gaura cam mare in bugetul nostru si acum tre sa ne facem pachet de 500-600 Euro sa ne mutam.
Mai urat e ca au venit si studentii in Iasi si au sarit preturile la apartamente...exagerat de mult.
Sunt tare trista...macar daca stiam de asta inainte sa nasc ca sa ne mutam...off
Merg sa imi fac o cafea sa imi revin.

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput