Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

mini_me, lyana bafta fetelor, mai e un pic si va vedeti bbii.
ionica extraordina poveste, si ma bucur ca e cu final fericit, Sophia sa va aduca numai bucurii, e frumusica foc.

Hemoroizi am avut si eu imediat dupa nastere, au fost externi si i-am tratat cu hemoroidal pads si am avut o reteta de anusol rx de la doctor. Mi-au trecut dupa 2 saptamani, dar tare incomod a fost.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, am stat in rezerva singura, eu si bebe. Rezerva era de o persoana si avea peretele comun cu incaperea in care erau tinuti bebelusii.
Eu am vorbit cu medicul meu, i-am spus ca vreau neaparat sa stau intr-o rezerva si am avut bafta de a fi libera.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by Lyana

Fetele cu cezariana
pana la urma asa ne-am hotarat sa nastem impreuna cu dr, prin cezariana.
sambata merg iar la control, daca o rog sa imi faca cezariana marti pe 10 oct credeti ca vrea? nu prea am curaj sa ii zic? marti o sa am 38 de sapt si 4 zile.
toata burta mea e o rana buricul aproape ca sangereaza si pe afara nu numai pe sub piele, am numai crapaturi mov cu firisoare rosii, s-a speriat si dr de ele, ma mananca de mor chiar daca dau cu detoate.
fetita nu prea mai creste iar placenta e sub orice critica.

37+ Teodora

Lyana, nu cred ca e prea devreme pt cezariana. La mine a 40-a sapt este 21-27 oct; initial dr a zis ca ar merge cezariana pe 19, dar ultima oara zicea ca poate veni si pe 11, ca se cam grabeste bebica. Doar ca ea creste serios in ultima vreme.
Maine ma duc din nou la dr sa vedem ce mai face fetita si poate reusim sa stabilim o data pt cezariana, ca nu mai am rabdare. Pe 11 eu as avea 38 de sapt fara 1 zi.

Diana 37w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mephala, ai avut timp sa te uiti la TV? Poti sa-i dai detalii pt. MamiLili si ea vrea intr-o rezerva din aia. Poate o prinde libera. Ai fost la cl. I sau II? Ai avut dreptate: mai suntem 3, o asteptam si pe Alipiticot cu vesti, si toate suntem la primul bebeu.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ori suntem grupa mica, ori nu.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

As vrea sa imi raspunda si mie cineva tot intreb si nimic....

37+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Lyana nu m-a intrebat nimeni ce fel de anestezie vreau. Cu toate ca daca insistam probabil ca-mi faceau generala, dar stiind cat de mari sunt riscurile la anestezie generala am acceptat bucuroasa rahi ( cu toata groaza pe care am simtit-o la gandul ca voi fi constienta cand ma taie ). Incizia este chiar pe linia slipului ( nu-ti fa probleme ca n-o sa se vada deloc ). Nu stiu daca doctorul te lasa sa-ti alegi data in care sa nasti, depinde de programul lui si de ce operatii sunt deja programate la spital. De exemplu in ziua in care am nascut eu doctora mea mai avea programate 3 cezariene , dar daca am insistat a acceptat sa mi-o faca si mie in aceeasi zi. Daca bebele sta sau nu cu tine in camera depinde numai de tine ( de cum te simti dupa operatie, de cat de repede te mobilizezi ). Eu am cerut-o pe Thea a doua zi si mi-au adus-o, dar au fost mamici care au primit copii in camera mult mai tarziu.
Curaj ca o sa vezi ca nu-I asa greu, iar bebeulsul te va face sa uiti orice durere. Ai sa vezi ca la CFR 2 toata lumea se poarta foarte frumos si vei fi bine ingrijita.
O intrebare pentru proaspetele mamici : Cat stau la san bebei vostrii la o masa ? Ca am mea sta si cate o ora jumatate si tot mai vrea supliment

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 37+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Lyana scuza-ma ca am raspuns asa traziu,dar de duminica de cand m-am externat umblu de bezmatica prin oras dupa hainute. Tot ce i-am luat inainte de nastere nu-i vine pentru ca bebeita mea e foarte mica ( are acum 2,600 ). Si sunt in criza ca nu gasesc hainute mai mici.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 37+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

alexxia multumesc mult pentru raspunsuri
ce dr te-a operat? eu o sa nasc cu dr Marinca.
hainute mici de tot eu am gasit la pavilionul H in Herastrau (langa)
in alte parti gaseam si eu numai peste 3 luni.
acolo la parter- subsol gasesti la un magazin unde sunt mai mult hainute si mai putine jucarii si alte bazaconii, si au si fff mici.
salopetele am gasit si la Z pentru 1 luna, dar depinde la care te duci ca sunt mai multe, unele mai au pe stoc.

37+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety, am fost la cl.1...parca...nu mai retin.
Rezerva o stiam...tot in ea am stat si dupa ce l-am nascut pe Iustin, acum 2 ani.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput