Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
amarantina spune:
quote:
Originally posted by inni
Sim...dereglari hormonale zici ?...ale naibii....am crezut ca dupa nastere scapam de ele..![]()
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)[/b]
O sa terminam cu ele cand terminam cu alaptatul. Si de fapt cand ne vine ciclul din nou.
Eu cand am venit acasa de la maternitate, pac - m-am umplut de cosuri. Bai dar cosuri - mai rau ca in reclamele alea (pt creme antiacneice) cu baieti la pubertate. Dupa 3 zile au trecut toate ca prin farmec, n-am facut nimic. Sa-i ia naiba de hormoni. Ca am inteles ca si depresia postnatala se face tot din cauza lor. Eu credeam ca se face din cauza bebeului, daca plange prea mult. Dar m-a lamurit cineva care a trecut prin asa ceva ca nu se face de la asta ci de la niste hormoni pe care-i produce organismul dupa nastere. Mie noroc ca mi-au trecut cosurile ca faceam si eu depresia postnatala - din cauza lor.
GETY spune:
Skumpik-lui, eu mai iau in continuare Materna cu Se.
Sandra, ei nu ne doare destul. Sa fie si ele in locul nostru. Mai ales ca suntem si la prima sarcina.
GETY
38 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Eloise, la cat de greu ma misc acum, cred ca intr-o zi doua o sa vreau sa nasc cat mai repede si mai uit de frica. Acum am inceput sa ma gandesc ca mai am maxim 7 zile. Numaratoarea inversa incepe.
GETY
38 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
gripo spune:
Aha, INNI, o sa iau si eu unul din unguentele alea, ca vad ca nu trece de la sine, si sunt dureri de facere![]()
.Mult succes si tie la vindecare.
Nu stiu cine se plangea ca nu are de ajuns lapte, eu am, dar sa dea naiba, daca incerc sa-i dau numai lapte de la san, slabeste aproape 100de grame pe zi, ceea ce e mult, si nu pot sa inteleg de ce, ca lapte am, dar cred ca nu e prea consistent, asa ca suplinesc cu formula, asta e! nici mama n-a avut, si uite ca sunt sanatoasa tun, si am crescut, chiar prea mult!![]()
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
amarantina spune:
Ilona, trebuie sa pui copilul des la san (din 2 in 2 ore). Chiar daca suge foarte putin, el va stimula producerea laptelui.
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ca am inteles ca si depresia postnatala se face tot din cauza lor. Eu credeam ca se face din cauza bebeului, daca plange prea mult. Dar m-a lamurit cineva care a trecut prin asa ceva ca nu se face de la asta ci de la niste hormoni pe care-i produce organismul dupa nastere.
...si de la faptul ca daca in timpul sarcinii conc de hormoni creste gradual..dupa nastere ..scade brusc...si asta contribuie la depresia postnatala.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ilona, trebuie sa pui copilul des la san (din 2 in 2 ore). Chiar daca suge foarte putin, el va stimula producerea laptelui.
Subscriu. Eu aveam putin lapte...si m-am pus pe baut muuuuuuuuuuuuulta apa si am asezat bebica mereu la san. In timpul asta i-am dat o singura masa de formula/zi.
Poze
inni spune:
Ilona ..si mai e ceva. Exista nevoia de hrana si exista nevoia de a suge. Pune bebelusul la san ori de cate ori plange (si ai eliminat alte cauze) si doreste san. Ei sunt foarte "anxiosi" la inceputul vietii si toate problemele si le rezolva stand cu sanul la "taclale"
. Lasa micutul la san ..sa molfaie cat vrea si vei vedea ca va avea efect. El se va calma..si laptele tau nu va intarzia sa apara.
Poze
ilona_m spune:
Inni ne-ai ghicit,ii place tare mult sa stea cu sanul in gurita.Incerc sa il tin cat mai mult la san.Problema e ca ,dupa un timp,vreau totusi sa il pun la el in patut,desi la san pare adormit,in patut incepe sa se foiasca si se pune pe plans.Apoi din nou la san,si tot asa...au trecut numai 12 zile si eu sunt la capat,dar continuam....in speranta ca se va si satura odata pus la san.Daca ar fii dupa el ar dormi numai cu sanul in brate....oare l-am obisnuit in brate?!
Gripo,intr-adevar asta se pare ca e singura solutie,cat mai des la san.
Va pup si merciiiiiiii mult de tot!!!
Lyana spune:
Fetele cu cezariana
pana la urma asa ne-am hotarat sa nastem impreuna cu dr, prin cezariana.
sambata merg iar la control, daca o rog sa imi faca cezariana marti pe 10 oct credeti ca vrea? nu prea am curaj sa ii zic? marti o sa am 38 de sapt si 4 zile.
toata burta mea e o rana buricul aproape ca sangereaza si pe afara nu numai pe sub piele, am numai crapaturi mov cu firisoare rosii, s-a speriat si dr de ele, ma mananca de mor chiar daca dau cu detoate.

fetita nu prea mai creste iar placenta e sub orice critica.
37+
Teodora