Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
MamiLili spune:
Mephala, merci pentru raspuns. Concluzia e ca trebuie sa ma apuc de genuflexiuni, ca sa-mi pregatesc muschii ptr momentul "toaleta".
DiaB, eu stiu ca pozitia corecta a lui bebe la nasterea normala e cu fata lui spre fundul mamei, adica atunci cand iese ii vezi spatele si apoi il invarti sa-i vezi fetisoara. Cand bebe nu e in pozitia asta nasterea e mai grea. Dr mi-a zis ca daca bebe are spatele spre stanga burticii nasterea e mai usoara decat atunci cand bebe are spatele in dreapta.
Bine ai revenit acasa, Sofimic!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu 
DiaB spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mephala, merci pentru raspuns. Concluzia e ca trebuie sa ma apuc de genuflexiuni, ca sa-mi pregatesc muschii ptr momentul "toaleta".
DiaB, eu stiu ca pozitia corecta a lui bebe la nasterea normala e cu fata lui spre fundul mamei, adica atunci cand iese ii vezi spatele si apoi il invarti sa-i vezi fetisoara. Cand bebe nu e in pozitia asta nasterea e mai grea. Dr mi-a zis ca daca bebe are spatele spre stanga burticii nasterea e mai usoara decat atunci cand bebe are spatele in dreapta.
Bine ai revenit acasa, Sofimic!
Sanatate la mamici si bebici!
Liliin sapt 38 cu
Da, asa mi-a zis si mie dr, ca de asta ar fi indicata cezariana. Din cauza pozitiei ei (cu manutele pe buricul meu :)) orice miscare e si mai dureroasa. Si cel mai greu e cand ne miscam piciorusele ca nu mai pot respira... cel mai mult ne place cand ne masam, dupa dus; doar atunci sta si ea linistita, dragutza...
Of, cred ca nici micutei nu ii e prea bine asa. Lasa ca in max 2 sapt sper sa avem pozitia care o vrem...
Numai bine!
Diana
37w cu Maia
microbu spune:
Sofimic , bine ai revenit acasa si felicitari pt Sofia Ana 
Gety, pe bine ma doare burtica la orice miscare a bebitzei, daca ma aplec sau ridic de pe scaun, cand ma intorc de pe o parte pe alta in timpul somnului...MEREU ma doare, suportabil oarecum sau m-am obisnuit eu...si la spital mi-au spus ca nu ma doare "destul" 

Sandra
39+
Anais Stefanie -> inca un pic
scumpik_lui spune:
www.nudaclick.uv.ro - PT LIPSA DE OCUPATIE
37 fix
Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
inni spune:
Gripo asa-mi zvacnea si mie de o sapt...cate 5-6 ore dupa ce faceam kk..am crezut ca o sa se vindece de la sine dar se pare ca nu. Mi-am pus un Hemorzon supoz..desi zice ca din cauza hidrocortizonului nu e indicat in alaptare. Unu ..nu se intampla nimic.
Nu-mi pun nici o crema naturista ca-mi pierd vremea degeaba. Voi folosi una din cremele Proctolog, Ultraproct, Procto-glyvenol.
Si bai de sezut.
Sim...dereglari hormonale zici ?...ale naibii....am crezut ca dupa nastere scapam de ele..
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Mirabelac spune:
Fetelor, va rog sa ma iertati ca nu prea mai reusesc sa intru, imi lipsiti mult dar David are nasucul infundat non-stop si se chinuie la papa si prin somn parca se sufoca. Am incercat si cu apa de mare si cu ser fiziologic, nu merge cu nimik, nu stiu ce sa-i mai fac, noaptea stau si-l urmaresc, mi-e tare mila de el.
Stiti cumva vreun remediu pt. asa ceva?
Imi pare rau ca nu pot sa mai fiu alaturi de gravidute si de mamici dar abia am timp de mine, sa mananc, sa ma spal, sa ma epilez, etc., si astea in conditiile in care David este cuminte, doarme si papa. Prin casa nu reusesc sa fac nimic, doar ii mai spal lucrusoarele lui si calc cand doarme.
Va pup pe toate!
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Fetele care vreti sa faceti cezariana, eu intrasem in travaliu cand mi s-a facut si mi-am revenit f. repede, laptele a venit la fel de repede. La mamicile care au fost operate cu mine in aceeasi zi laptele a venit f greu, cu eforturi f mari si vointa din partea lor, trebuie sa aveti vointa, ele si-au stors sanii o noapte intreaga cu dureri f mari. La mine problema era ca nu aveam sfarcuri si bebe nu avea de ce sa apuce, cu pompa am rezolvat problema.
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
pufymic spune:
Buna fetelor!
Mai dar ce s-au imputinat burticile...!Nasteri usoare celor care au ramas pe "baricade"!Mai e atat de putin si ne "mutam" la clubul scutecelor....si parca mai ieri incepeam odiseea....ei ce zboara timpul!
Inni imi pare rau ca te confrunti cu probleme a la J.Lo!Multa sanatate iti doresc!
Cat despre hormoni...mai trebuie sa asteptam sa isi revina organismul la normal.....cel putin cat timp alaptam ...
Noi suntem bine, ocupati(ca de aia si intru mai rar pe aici)....de fapt sunt mai mult ocupata cu gongolinul mare, ca cel mic e destul de cumintel...
!
Luca
la multi ani
pentru ieri!Sa fii sanatos si cumintel!Ileana sa va traiasca puii!
Si noi ne pregatim de chefulet....duminica e ziua gongolinului...
...asa ca va fi destrabal
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
ilona_m spune:
Bine v-am regasit mamici si burtici,
Desi a intrat foarte rar,v-am citit foarte des.
Si pentru completarea listutei,aducem si noi vesti.
Pe data de 21 septembrie la ora 12:46,s-a nascut bebe Thomas ,care cantarea 3400g,50cm,scor apgar 10,Poissy.Nascut prin cezariana.
Daca cineva are timp pentru completarea listutei,multumim frumos.
Va doresc nasteri usoare,iar proaspetelor mamici,mult curaj!!!
La noi este foarte greu,pentru ca eu nu am laptic suficient,si i-am dat din cand in cand si formula,si tare sunt suparata.Iar acum incerc ,dar fara succes sa o elimin,sa ramanem doar cu lapticul meu.
Din cauza asta plange foarte mult,cred ca ii este foame.Cineva mai experimenteaza astfel de situatii?
Va doresc numai bine!!!
mini_me spune:
Buna, fetelor!
Va multumesc pentru mesaje si incurajari!
Azi noapte am avut ceva jena la burtica si chiar ma gandeam sa nu ma apuce nasterea, ca eu vreau sa fac cezariana sambata! A fost sotul meu azi sa doneze sange si l-au intepat prin toate venele pentru fel si fel de teste, plus vena din care au recoltat sangele.
Eu de joi pana sambata cand ma duc la spital am musafiri: "doar" 8 persoane 

. Vine "draga" de cumnata mea cu toata familia (copii, catel, purcel, menajera). Eu aveam de gand vineri sa ma pregatesc pentru operatie (manichiura, pedichiura, epilat etc), dar tare mi-e ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Bun venit acasa mamicilor!
Ionica am citit povestea ta si mi s-a facut pielea de gaina, asa emotionata am fost.
Microbu poate nastem amandoua sambata!
Inni insanatosire grabnica!
mini_me
39+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.