Bazar pt ALEX (15)
Raspunsuri - Pagina 19
ralcat spune:
Imi cer mii de scuze ca n-am apucat sa trimit banutzii, am foat plecati de sarbatori si evident am ras toate fondurile. Si d-asta n-am dat nici un semn de viata, scuze Anda.
Saptamana viitoare poate ne putem vedea, vorbim pe pm.
La multi ani si un an mai bun lui Alex si voua toate.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
ana_miti spune:
Multumesc mult fetelor si mai ales Mihaelei, care din putinul ei timp liber ii acorda si lui Alex ceva.
Sanatate multa si sa auzim numai de bine. Noual an sa va aduca numai bucurii, impliniri si tot binele din lume!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
dana_e spune:
Hello fetelor,
As avea si eu de licitat pentru Alex doua seturi de bijuterii facute de mine:
http://entertainment.webshots.com/album/556972842frYAEx
Bratarile sint elastice, dar nu foarte largi. Se potrivesc bine pe incheieturi subtiri sau medii. Pietrele sint asa: rodonit+jad alb+agate, respectiv turcoaze+margelute argintate. Firul, unde am folosit asa ceva, e argintat. Tortitele de la cercei sint de metal, dar pina acum nu mi-au creat vreo problema (si sint sensibila).
Pretul e de 30 RON fiecare set.
Daca va plac voi mai fabrica si reveni. Sau daca ati avea anumite preferinte de pietre, dati-mi PM si vedem daca am in stoc.
Chiar sint curioasa... Ar fi prima mea vinzare In scop umanitar, sigur, dar pina acum doar mi-am cadorisit mama. Care saraca ce era sa zica, decit ca-i plac...
ana_miti spune:
Fetele , am vorbit cu Mihaela zilele trecute si i-am spus ca am nevoie de niste bani pentru a-i lua teste lui Alex. Numai am teste decat pentru cateva zile. Am niste probleme financiare in acest moment, cauzate de racelile repetate ale lui alex din luna decembire, care pana la urma au sfarsit printr-o pneumonie.
De aceea va anunt si pe voi ca imi va vira din bazar suma de 300 RON.
VA multumesc mult de tot pentru AJUTOR.
P.S. Mihaela multumesc mult ......atat, nu stiu ce sa mai spun!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
roandre spune:
Am virat astazi 3 mil catre ana_miti. Cand va primi banutii (si sper ca azi sa-i primeasca) o sa anunte pt a actualiza totalul.
Utile pt burtici, viitoare mamici
ana_miti spune:
Fetele, aseara au intrat banii, dupa amiaza iau testelela pui....trebuia aseara dar nu au venit in farmacie, azi le primesc.
Multumesc mult!!!!!!!!!!!!!
Liana30 spune:
salutare am aparut si eu
si pentru ca am lipsit atat ..trebuie sa licitezdei
662 ..35 Ron
hai fetelor va astept la licitatie
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
dana_e spune:
Eeee, Liana, asta da bun-venit . Chiar incepeam sa ma simt trista ca nu se gaseste nimeni.
Super-oferta: fetelor, daca se nimereste sa fie "bataie" pe vreun biju, fac rapid cite un exemplar identic pentru fiecare doritoare. Ca sa nu se iste discutii .
Liana30 spune:
dana mai e putin si ale mele sunt ete ca nu se baga nimeni sa se bata cu mine
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
aurelia1278 spune:
Licitez si eu 661 30 RON.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic