Bazar pt ALEX (15)
Raspunsuri - Pagina 18
lulu75 spune:
Buna!
In ziua de Craciun am dat de pomana caruitul unui copil care avea mare nevoie de el. Va rog sa il scoateti din bazar.
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
roandre spune:
quote:
Originally posted by bagoiu
licitez caruciorul 661 de la lulu. Cum pot intra in posesia lui?
Irina & trupa
Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.
Imi pare rau dar se pare ca acel carucior nu mai este la bazar.
Utile pt burtici, viitoare mamici
ubita spune:
Am achitat laptele praf..20 ron..mii de scuze, cu Sarbatorile am cam uitat.Imi cer scuze Alex.
roandre spune:
Fetelor, ati mai achitat/primit produse adjudecate la bazar????
Vad ca nimeni nu mai spune nimic...iar eu nu prea mai am timp sa dau mesaje private la fiecare si sa intreb (desi...de multe ori nici macar nu mi se raspunde sau sunt dusa cu vorba).
Utile pt burtici, viitoare mamici
cadina spune:
Are cineva p-acasa niste patine (pentru gheata, nu role) marimea 38-39...? Ca parca m-as aventura si eu nitel iarna asta prin patinoarul din Cismigiu. M-am uitat prin magazine, am gasit patine noi pe la 70 RON dar la cat patinez eu (am uitat sa va spun ca habar n-am) parca m-as multumi si cu niste patine deja folosite. Ma gandeam ca poate fetele de la bazar au asa ceva prin debara, ca banutii pentru ele sa-l ajute pe Alex. Multumesc frumos.
anda141 spune:
Fetele care ati adjudecat produse care se afla la mine , va rog dati-mi PM si spuneti-mi unde le trimit. Am vazut ca RALCAT a adjudecat niste produse , dar nu am primit nici un semn !!! Astept PM de la voi. Altfel eu nu am unde , cui si cum sa le trimit !!!
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert