Bazar pt ALEX (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Liana30 spune:
aurelia nici eu nu am primit inca pachetul de la anamaria..va roaga sa o iertati este foarte ocupata..daca vrei poti sa'mi trimiti mie adresa ta pe Pm si eu o sa'i o dau ei..o sa'ti trimita cat poate de repede..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
ubita spune:
Roandre am primit Duphastonul...multam mult..sper sa ajung eu la banca sapt asta, daca nu rog contabila de la servici sa mi-i puna ea..anunt de catre cine au fost trimisi.Pupici.
roandre spune:
quote:
Originally posted by ubita
Roandre am primit Duphastonul...multam mult..sper sa ajung eu la banca sapt asta, daca nu rog contabila de la servici sa mi-i puna ea..anunt de catre cine au fost trimisi.Pupici.
ok ubita. Astept sa-mi spui cand sa verific contul. Duphastonul sper ca ai vazut ca l-am bagat pe tot intr-o singura cutie...
Utile pt burtici, viitoare mamici
roandre spune:
M-am intalnit cu andre_ea si am luat costumasul de la ea!
Utile pt burtici, viitoare mamici
aurelia1278 spune:
Dat fiind ca am reusit in sfarsit maaaarea performanta de a-mi trece copila pe lapte de vaca , pun la bazar
O cutie de lapte praf Milumil 3, data expirarii 18.04.2008 - 20 RON
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
aurelia1278 spune:
Am primit 243, CD-ul Holografica.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
ubita spune:
Si...licitez pt poz 659..Milumil 3 formula..eu inca nu ma indur sa ii dau altceva desi are 2 ani...
aurelia1278 spune:
Total off-topic:
quote:
Originally posted by ubita
Si...licitez pt poz 659..Milumil 3 formula..eu inca nu ma indur sa ii dau altceva desi are 2 ani...
Printzesa mea are 2 ani si 8 luni deja! Deci se poate si mai rau (sau mai bine?! cica acum se recomanda formula pana la 3 ani?)