"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
Liris, www.barrysonline.com/images4_02/AP02_SmallVase_orig.jpg" target="_blank">felicitari si-acomodare lina in lumea celor mici! Baby mic,www.bridalcake.com/BabyCarriageYellowandPurple.JPG" target="_blank">bine-ai venit!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
arboria spune:
www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=photoandy&number=1438&gallery=EDITORSPICK&submitrating=submit&rating=10" target="_blank">bijuterii de sezon
Claudelu spune:
ma primiti?
Liris, felicitari! Pui mic de Liris bine ai venit pe lume
Rayu . Unde-i nora mea, o ti ascunsa?...vreau sa o vad, AUZI??
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
Pegasis spune:
Bravo liris! Bun venit comorii tale! Cel mai iubit dintre paminteni cu adevarat! Tiii, ce veste buna, ma bucur tare pentru voi!
Mai viu.
Adela99 spune:
www.gummylump.com/files/product/a_1199.thinkingofyou-its-a-boy.jpg" target="_blank">Bine ai venit! pui de liris
liris www.ukraine-flower.com/fruit-gift-baskets-to-Ukraine/2401-basket.jpg" target="_blank">felicitari!
Adela99 spune:
io mai scriu poate apare si irimell si mihaela:-)
se pare ca www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,895564,00.html" target="_blank">Jennifer Aniston si Matthew Perry is o pereche.
toamna asta se poarta gri si www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,895206,00.html" target="_blank">funditzesi www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,889568,00.html" target="_blank">carouri iar culorile www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,891778,00.html" target="_blank">lacului de unghii le vedeti aici
rayu Dagmar din link-ul dat de tine imi amintii ca acu vreo zece ani scosei o perla la serviciu intr-o mini criza de isterie, perla care nu sunt lasata s-o uit de catre o prietena si colega de serviciu :-)) care asistase. ma trezii rabufnind "jag är omringad av idioter" :-) adica iegzact ce spune Dagmar. io cred ca de fapt ii stresam si io pe ei, sau mai mult io pe ei, datorita temperamentului meu care s-a mai decolorat pe parcurs. no, deci mai imi lipsesc drogurile, ca tigari, cofeina, si colegi de serviciu am din belsug :-))
lilanda spune:
Liris, felicitari!!! Refacere usoara si multa sanatate!!
Imi plecara musafiri, asa ca am aduc sa citesc ce trebea sa citesc azi tata ziua si n-am citit :-) Pe-aci le beepaie de le rupe, pfuii, ciar ca-n iulie!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Liris, felicitari!!!
sa-ti traiasca bebelusul si sa va bucurati de clipele astea unice!
www.treklens.com/workshops/189170/photo28115.htm" target="_blank"> Bine-ai venit!!
(nu stiu cum il cheama:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
pisi-pis spune:
La multi ani fericiti, bobocel de Liris!!! Sa ne cresti mare, sanatos si voinic mic pamantean .
Cum se simte Liris?