"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaelo, pai haideti la Paris ca asta se incadreaza in conditia de "nu prea departe". va asteptam.

deci asa, varu e tot la slavoni? ce face bre acolosha, nu se mai satura de votca alora? sau katiusele il tin legat acolo??

muhahaha, vazui acu ce scrisa voljena, deci pe deasupra scoala ce o primii pe mascata mai era si anglicana! Hai bre ca mai avem putin si-l vedem pe papa Benone insusi cu fundu-n sus pe covoras

Si acilea azi fu alt scandal, un medic ginecolog fu luat la bataie de un barbos d'asta ca cica de ce i-a consultat nevasta! aia era in sala de nasteri si il chemara pe doctoru asta care era sefu clinicii ca avea femeia ceva probleme! Si barba-su drept multumire ii trasa una dupe ceafa. Mare e gradina lu allah fratilor!

Pe aia de vor sa-si cumpere d'acu vinu de sarbatori, ii anunt ca se deschisera beciurile primariei din Paris si se pusera in vanzare la licitatie vreo 5000 de sticle de vin. Cele mai scumpe o sa ajunga probabil pe la 2500€, romanée conti 1986 sau château pétrus (Pomerol) din 1990. cele mai ieftine or sa fie Beaujolais-urile la vreo 50€.

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

steliana nistor la barna

http://download.yousendit.com/FF6B49B270044165

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna seara...ca se-ntuneca deja
Cum...fura deja finalele la aparate??? Nu mai e nimic azi?? :-)) ..ca io tot ma uit prin presa danejilor dupa niscai vesti...da' nimic.
Aflai numai ca Suedia va accepta fara conditii forta de munca din Romania si Bulgaria, dupa Anul Nou...danejii zisera asta mai demult...cam atit!!
mara, io intrebai de film ca pe-aicea nu-l gasi nici la inchirieri si nici la bilioteca...il iau io de pe amazon
doru', daca mai ramine freo sticla de aia de doo mii juma', o iau io de Craciun ..nu spui anu'!!! :-))
Va pup, ma duc sa plimb catelul ca forfoteste pe-aici!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

nziua
ce mult scriserati bre nu mai apuc sa citesc tot
sabinelu, frumos exercitiu la barna, da'spune-ne si ce facu fetita aia, ce nota lua, e pe podium? Azi se mai intampla ceva pe la varu p'acolo sau se termena?

Cica papa benone primii in dar o (alta) masina de lux, un Volkswagen Phaeton. Papa nici n-are carnet, da' ce-i trebe? Mie totusi www.bric-a-brac.org/humour/images/religion/papamobile.jpg" target="_blank">papamobilu vechi mi se parea mai interesant

Mai viu io sa scriu la blogu asta

Mergi la inceput

Buna fetele:)

Fetita aia a luat o nota f mare atunci, 15.800, dar azi la finale nu si-a stapanit emotiile si a luat mult mai putin,.Cealalta Romanca, una f frumusica, Sandra Izabasa,a luat argint la barna,dar la sol a facut 2 [asi in afara covorului, in rest f frumos...dar n-a luat medalie.

Marian Dragulescu a luat si azi aur la Sarituri.
Va las cu blogu, Sofia a facut urticarie, si tre sa ma dezmeticesc:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Cremenal papamobilul!!!
Uitai sa va zic ceva...un proposition. Io-s cam ratacita pe-acilea printre scutece, si daca tot am ramas putini la postat, hai sa ne mutam intr-un loc unde sa ne gasim fara efort...ce ziceti???
( e mult de scrolluit pina gasesc subiectul ).
Licitatia e deschisa!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

seara buna drajilor!

Vin si eu cu o veste: azi incepand cu ora 20 si 10 se decide cel mai mare roman. Va invit sa www.mariromani.ro/cumvotam.php" target="_blank">votati. Nu stiu cate dintre voi puteti suna, dar am vazut ca se poate vota si pe internet.

dorulets, ce pofta imi facusi! Numai ca Parisul nu e chiar asa aproape cum ma gandeam eu...din pacate. Noua ne trebuie cel putin 3-4 zile pentru asa ceva, imposibil in lunile care urmeaza. Vom ajunge la un moment dat si acolo...

Pupi la toti!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Io-l votai pe Brancusi
Aaaa...si ninse azi in Suedia

Mergi la inceput

Io-s de acord cu mutatu, da' unde mergem? La clinica virtuala? "cei mai sariti dintre pamanteni"? La preteni? cam mult de scrolluit si p'acolo cred! Alte propuneri?

Mihaela, pai tu esti norocoasa bre ca una doua ajungi la Budapesta sau la Bratislava si de acolo ai super oferte de avion la SkyEurope. gasii bilete dus intors de la Paris la Budapesta la 120€, si Bratislava Paris la...1€ . Hai bre incoa, uite acus se deschid vitrinele de la lafayette! Sau veniti si voi de craciun ca Lilutza si facem o petrecere morometeana acilea in curtea lu Voltaire!

sabina, sanatate sofiei, pupici de la Alexandra sa-i treaca mancariciu

Hai ca ma duc sa vaz cu cine votez, ezit intre becali si parintele cleopa.

Mergi la inceput

Lilanda, si eu tot Brancusi!!! da de mult chiar:-)

Merci Dorultez, eu nu-s asa ingrijorata, cica mai fac copiii, da pt partea inteleapta a familiei se pare ca e o tragedie:D
Sofia a fost f bucuroasa de urari, serios:).Oricum m-a intrebat..cand mai vine bb Alexandra o sa se joace mai mult cu mine??
cat despre schimbarea locatiei...ich weiss nicht wo:)))

Mergi la inceput