"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 20
doruletz spune:
nseara
fratilor, ma bâzâie la cap chiocoteala asta d'acilea, ce-o mai vrea sa insemne si asta... io cred ca e reclama mascata la prezervative ca prea imi vine sa-l strang de gat pe chicotitor
iauza, o italianca campioana la gimnastica? nah ca am trait s-o vedem si p'asta, maica. Aaaa, acu ca zisa mara imi pica si mie fisa si imi amintii de orasu lu narancea, nu stiam de unde mi se pare cunoscut numele de aarhus. Ce-o mai face varu, mi-e dor de el...
ma uitai si io ieri putin pe eurosport cand anunta sabina aci ca se da gimnastica la teveu da' cand le vazui pe chinezoaice schimbai postu...
lilanda, super jurnalul, frumos mai scrii... si astept cu nerabdare Florenta, cand urmeaza? ce smecher e ilie fotbalistu, are si tricou!!
adelucci, unde umbli bre? esti suparata pe noi de nu mai zici nimica?
si acu sa mai dam neste stiri, poate poate o ademenim pe Adeluta:
Mohamed reloded! englejii incepura sa-si dea seama incet incet ca mascatele nu au ce cauta in scolile publice, mai ales ca profesoare. O suspendara pe una d'asta cu basmaua pana in ochi da' bineinteles ca nu le mearsa, trebui sa o primeasca inapoi! Candva aratau cu degetu' peste maneca spre verii frantzuji ca-s intoleranti, nah, ca ajunsera sa regrete legea lor care nu permite un astfel de deghizament in scoala platita din banul public. Acu se trezii si Blair sa spuna ca nu se integreaza mascati asa, muhahaha, ce descoperire fantastica, mult ii mai trebui si lu asta sa-si dea seama!
Dincolo de Maneca, pe tarâmul lu Voltaire, alt scandal, le retrasera www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=29593&2008" target="_blank">la neste bagajisti badge-ul de acces intr-o zona sensibila a aeroportului din Paris. Din "intamplare" toti erau musulmani . Acu e scandal, se detera in judecata unii pe altii, se amenintara cu greve. da' cica decizia fu luata dupe ce unitatea antiterorista spuse ca multi dintre aia dati afara isi petrecura vacantele prin Pakistan. Ce s-or mira asa, doar sunt pline siteurile de turism de oferte de sejururi in zona , daca or fi fost oamenii la plaja si la shopping?!...
mai viu io
GabyHila spune:
Bine am regasit trupa scandinavilor:) nu mai aveam ce sa ma citesc.
Am si eu o intrebare pt Voljena. cine ti-a descoperit tie cauza migrenelor? te-au cautat de toate? eu nu mai pot cu durerile de cap. ma ucid lent. si cu vremea asta schimbatoare....
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Sabina spune:
www.hotnews.ro/articol_58367-Ucigasul-regizorului-Cristi-Nemescu-va-fi-liber.htm" target="_blank"> bleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Buna dimineata!!
Sabina, am citit si io dimineata stirea :-((
Cit despre varu' din Ĺrhus, poate daca o fi chiulit de la munca, sa fi facut galerre, alminteri locuieste mai la sud-vest...asta daca n-o fi acum la est
doru, dadui si io link (cind erai pe la Bucuresti) cu declaratia nu stiu carui ministru britanic, cum ca portul valului ar impiedica fenomenul de integrare pe motiv ca lumea nu-i vede la fata pe purtatori Insa, azi fusei uimita, de cuvintarea lui Mubarak de sfirsit de www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/10/20/035453.htm" target="_blank">Ramadan. Cica musulmanii ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru imaginea proasta despre Islam, in vest....
Acuma am o intrebare pentru iileana ori mara: stiti cumva de unde pot face rost de the red violin ? (ori tre' sa-l cumpar???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
Gaby - ti-am dat pm... ca s-o fi saturat poienita de povesti despre dopul meu
culmea culmilor cu mascata fu ca tipa presta la o scoala patronata de biserica anglicana
iileana spune:
quote:
Originally posted by voljena
culmea culmilor cu mascata fu ca tipa presta la o scoala patronata de biserica anglicana
Fain!!!!!!
Varu' cu pricina degusta la locul faptei lirismul sufletului slav :-)
Vioara rosie eu o stiu de pe HBO. Si vaz ca o tot dau.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
Sabinooo, uite acilea moment de inspiratie a la www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,20590041-5006002,00.html" target="_blank">Peter Andre si soata...vezi sa nu dai boxele prea tare...pffffuiii
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
auleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
el ca el..da cand a ap[arut eaaaaaaaaaaaaaaa
da cum crezi ca presteaza ale noastre? Programe de ajustat vocea la greu....da, chiar asa, cum tragi de culori in photoshop,tragi si de tonuri si semitonuri, cu soareku:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
quote:
Originally posted by iileana
Vioara rosie eu o stiu de pe HBO.
...si eu tot de-acolo. asa ca lilu' faci si tu o obsesie pentru filmu' asta pana se-ndura cineva dragut sa ti-l trimita. apropo, mi s-a facut dor de "ca apa pentru ciocolata" ma duc sa-l mai vaz odata...
mihaela_s spune:
aaa, red violin...nici n-am respirat cand am vazut prima data filmul(tot la HBO)...lil' io nu l-am vazut in magazine dar adevarul ca la magazinele din sm nu prea am ce vedea :((.
zici de vara asta? cea din we? :)) Din pacate nu prea departe, om vedea atunci, noi ne hotaram pe moment
N-am apucat sa vad link-urile de azi, pe maine!
PS Dragulescu a luat un aur la gimnastica pentru RO.
Mihaela si fetele mele